ροή ειδήσεων

ΣΜΙΝΘΕΙΑ ΡΟΔΟΥ 2013 | ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΣ

Μέλη του συλλόγου "Φίλοι της αρχαιοελληνικής κοσμοαντίληψης" και ορισμένοι αφυπνησμένοι συμπολίτες μας παρά της όχι και τόσο ευνοϊκές καιρικές συνθήκες δώσανε το παρόν, τέλεσαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.... την μεγάλη για τους προγόνους μας τοπική εορτή "Τα Σμίνθεια".
Παρότι τα σύννεφα σκίαζαν και έριχναν ψιλόβροχο ο Θεός Απόλλων δέχτηκε της
προσφορές τα θυμιάματα και τους ύμνους και εμφανίστηκε σταματώντας το ψιλοβροχο,


Η φωτογραφία τραβήχτηκε στον λόφο των Σμινθείων 26-11-2013 15:52


Η προσπάθεια του συλλόγου να δημιουργήσει τον συνδετικό κρίκο που ενώνει το χθες με το σήμερα για τους κάτοικους αυτού του τόπου που αποκαλούνται Έλληνες έπεσε στο κενό,, δυστυχώς για άλλη μια φορά η κοινωνία της Ρόδου δεν πήρε το μήνυμα του όλου σκεπτικού απαξιώνοντας το όλο εγχείρημα.

Θεωρώντας προφανώς πως η παράδοση τα ήθη και έθιμα που έχουν σήμερα είναι ελληνικά,δηλαδή νομίζουν πως η αλβανιτοβλαχοσλαβικές ενδυμασίες & χοροί είναι παράδοση τους,,,ρυθμοί και κλίμακες τραγουδιών της γυφτοανατολίας είναι παράδοση τους,,με εβραϊκά ονόματα όπως Εμμανουήλ-Ραφαήλ-Γαβριήλ-Γιάννης-Μιχαήλ Χαννα- Μίριαμ-κτλ κτλπ είναι τα ονόματα της παράδοσης τους,και απαξιώνουν καθέ τι ελληνικό χλευάζονταν οτιδήποτε της ελληνικής παράδοσης,εντάξει κύριοι και κυρίες είσαστε η νικητές της ιουδαιοαλβανιτοβλαχοσλαυηκής παράδοσης!!!!και καλοί συντηρητές του ανθελληνικού καθεστώτος.

Εκτός από αυτούς τους αυτοαποκαλούμενους Έλληνες έχουμε και τα μιάσματα έχουμε τους θρασύδειλους και τους λαϊκιστές που ξέρουν να πηδούν το ποταμάκι!!!εύγε σας λοιπόν και του χρόνου με περισσότερη δειλία, μίασμα, και μπαμπεσιά!!!!!!

Πάρα τα αυτά το μήνυμα εστάλη ες πέρατα γαίας,<στην Ρόδο έχει Έλληνες που τιμούν τους προγόνου τους>, Θεούς και Ήρωες.
Η εκδήλωση είναι επέτειος για τους αδούλωτους Έλληνες της πατρώας θρησκείας εδώ στην Ρόδο, που προσδοκούν την επανελληνιση του λαού πιστεύοντας πως η επανελληνιση της πατρίδος θα ξανά ανυψώσει το έθνος των Ελλήνων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κλήρωση του ετήσιου δώρου αξίας 350 ευρό από τον σύλλογο μας.





Και το ημερολόγιο έγραψε 4η απιόντος του μηνός Σμινθίου του έτους 2789 μετά πρώτην Ολυμπιάδα κατά την Αρχαία Ροδιακή χρονολόγηση, η κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο Νοέμβριος 26/11/2013.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ.... eleusisdiagoridon.blogspot.gr



Parapona-Rodou

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *