ροή ειδήσεων

Με απόλυτη επιτυχία η εγχείρηση στην Αμερική του 3χρονου Κωνσταντίνου – Άγγελου!!!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε μετά από 14ωρες χειρουργείο στο Memorial Sloan-Kettering Cancer Center της Νέας Υόρκης στις Ηνωμένες Πολιτείες, η επέμβαση.... στην σπονδυλική στήλη του μικρού Κωνσταντίνου Άγγελου!

Ζωγραφισμένα τα χαμογελά της οικογένειας μετά την πολύμηνη αγωνία για την επιβίωση του πιτσιρικά, που τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε κέντρα της πρωτεύουσας!

Το χειρουργείο για το 3χρονο μικρό αγγελούδι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του fmtop.gr, ολοκληρώθηκε σήμερα τα ξημερώματα. Ο μικρός θα νοσηλεύεται τα επόμενα εικοσιτετράωρα για προληπτικούς λόγους στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου.

Το χειρουργείο

Η επέμβαση διήρκεσε περισσότερο από 14 ώρες, αφού αρχικά έπρεπε να αφαιρεθεί ο όγκος από τον σπόνδυλο και στην συνεχεία να γίνει η αφαίρεση του συγκεκριμένου σπόνδυλου.

Οι ευχαριστίες της οικογένειας

Σύμφωνα με την οικογένεια, το χειρουργείο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ενώ δεν κρύβουν την χαρά, την αισιοδοξία και την ευγνωμοσύνη τους, προς όλους τους Ροδίτες που συνέδραμαν για την συγκέντρωση του μεγάλου χρηματικού ποσού που απαιτούνταν, τόσο για την μετάβαση του μικρού στην Αμερική, την νοσηλεία αλλά και την επέμβαση στο εξειδικευμένο αυτό κέντρο.

Το συμπέρασμα είναι ότι:

Η Ρόδος μπορεί, οι Ροδίτες έχουν ανθρωπιά!

Εμείς να ευχηθούμε καλή ανάρρωση στον μικρό φίλο μας και καλή επάνοδο τόσο του ίδιου όσο και των γονιών του στο νησί μας!
fmtop.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *