ροή ειδήσεων

Ρόδος: Χαμόγελα για τον 3χρονο που πάσχει από καρκίνο

Χαμόγελα αισιοδοξίας για τον μικρό Κωνσταντίνο - Αγγελο από τη Ρόδο! Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στη σπονδυλική του στήλη ο τρίχρονος που πάσχει από καρκίνο και η οποία διήρκεσε 14 ώρες... Η επέμβαση, που έγινε στο Memorial Sloan - Kettering Cancer Center της Νέας Υόρκης των Ηνωμένων Πολιτειών, ήταν πολύ δύσκολη, αφού αρχικά έπρεπε να αφαιρεθεί ο όγκος από τον σπόνδυλο και κατόπιν να γίνει η αφαίρεση του συγκεκριμένου σπονδύλου.

Ο μικρός άγγελος θα νοσηλευτεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου για προληπτικούς λόγους. Η οικογένεια του παιδιού, που τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε νοσοκομεία της Αθήνας, ανάσανε ανακουφισμένη έπειτα από πολύμηνη αγωνία για την επιβίωση του. Εκφράζει επίσης την ευγνωμοσύνη της προς όλους τους Ροδίτες που βοήθησαν για τη συγκέντρωση του μεγάλου χρηματικού ποσού που απαιτούνταν τόσο για τη μετάβαση του μικρού στην Αμερική, τη νοσηλεία αλλά και την επέμβαση στο εξειδικευμένο κέντρο.

Σημειώνεται ότι καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού πραγματοποιήθηκαν δράσεις με μοναδικό σκοπό να βρεθούν τα χρήματα που είχε ανάγκη η οικογένειά του για το ταξίδι ελπίδας στην Αμερική. Οι ντόπιοι και όχι μόνο (έγιναν δεκάδες εκδηλώσεις, ακόμα και συναυλίες από γνωστούς καλλιτέχνες, όπως ο Κώστας Τουρνάς, για τον μικρό Αγγελο) κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό που απαιτούνταν κι έτσι οι γονείς του τρίχρονου αγοριού ταξίδεψαν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα το πανέμορφο αγοράκι με τα μεγάλα μάτια θα μπορέσει να χαρίσει το γλυκό του χαμόγελο στους ανθρώπους που το έφεραν στον κόσμο.
Espressonews.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *