ροή ειδήσεων

Η καλύτερη χρονιά όλων των εποχών για το AMATHUS στη Ρόδο

Θετικά τα μηνύματα για Κύπρο και Ελλάδα το 2014

Η καλύτερη χρονιά όλων των εποχών για το εμβληματικό AMATHUS στη Ρόδο ήταν το 2013 σύμφωνα... με τον διευθύνοντα σύμβουλο των ξενοδοχείων ΑΜΑΤHUS Αχιλλέα Δωροθέου, πολύπειρο ξενοδοχειακό στέλεχος. 

Η εταιρία έδωσε δυναμικό παρόν στην WTM και σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Δωροθέου το 2014 θα είναι καλύτερο τουριστικά, τόσo για την Κύπρο, όσο και για την Ελλάδα, σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα στοιχεία.
Ένας ακόμη σημαντικός λόγος που υποδηλώνει τι θετικές εξελίξεις, είναι ότι για το 2014, ειδικά για την Ελλάδα, θα υπάρξει σημαντική ανάκμαψη και της συνεδριακής αγοράς, η οποία έχει εμφανίσει μεγάλη κάμψη τα τελευταία χρόνια. 


Για το 2014 ο κ. Δωροθέου αναμένει αύξηση των αφίξεων από την Αγγλική αγορά - η οποία σημειωτέον είναι η μεγαλύτερη για το νησί- της τάξης του 4 - 5%, ενώ στα ίδια επίπεδα ή λίγο υψηλότερα θα είναι και η αύξηση για τα δύο εξαιρετικά ξενοδοχεία του Ομίλου σε Λεμεσό και Πάφο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σημερινός επικεφαλής της AMATHUS ξεκίνησε την καριέρα του ως beach boy στα ξενοδοχεία του Ομίλου!!!
Για τη Ρόδο ο CEΟ της ΑMATHUS αναμένει περαιτέρω μικρή βελτίωση στις κρατήσεις, αλλά σημαντική βελτίωση στα οικονομικά αποτελέσματα.
Οι θετικές αυτές εξελίξεις θα προέλθουν αφενός από την ανάκαμψη της συνεδριακής αγοράς, αλλά και της επιμήκυνσης της περιόδου, η οποία μπορεί να προσθέσει σημαντικά νούμερα στην αποδοτικότητα των ξενοδοχείων τους μήνες Απρίλιο, Οκτώβριο, ακόμη ίσως και το Νοέμβριο.
Μακάρι!!!
money-tourism.blogspot.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *