ροή ειδήσεων

Σπάει κάθε ρεκόρ το bitcoin – άγγιξε τα 900 δολάρια !

Είναι νόμιμο νόμισμα αποφάνθηκαν Αμερικανοί αξιωματούχοι

Σε ιστορικά υψηλά η ισοτιμία του εικονικού νομίσματος – Έφτασε μιαν ανάσα... από τα 1000 δολάρια την Τρίτη πριν σταθεροποιηθεί στα 675 -«Τρελό» ράλι από τα 200 δολάρια τον περασμένο μήνα...Εκτοξεύθηκε στα ύψη η τιμή του διαδικτυακού νομίσματος bitcoin, που την Τρίτη άγγιξε ακόμα και τα 900 δολάρια ανά μονάδα στα διαδικτυακά ανταλλακτήρια για να πέσει λίγο αργότερα στα 675, την ώρα που μόλις τον προηγούμενο μήνα διαπραγματευόταν μόλις στα 200 δολάρια.

Αιτία για την εκτίναξη του άυλου νομίσματος η ανακοίνωση, από "επίσημα χείλη" κατά την διάρκεια ακρόασης στην ειδική επιτροπή της αμερικανικής Γερουσίας, ότι το bitcoin είναι νόμιμο μέσο για συναλλαγές. Ταυτόχρονα ο πρόεδρος της κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ Μπεν Μπερνάκε δήλωσε ότι "τα ψηφιακά νομίσματα είναι πολλά υποσχόμενα για το μέλλον".

Ο Αμερικανός τραπεζίτης μίλησε με αυτούς τους χαρακτηρισμούς κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας στην Επιτροπή Εθνικής Ασφάλειας και Κυβερνητικών Θεμάτων που εξέταζε την υπόθεση της ιστοσελίδας Silk Road, η οποία είχε κλείσει και είχε ασκηθεί δίωξη στον διαχειριστή της Ρος Ουίλιαμ Ούλμπριχτ για λαθρεμπόριο όπλων και ναρκωτικών. Οι πελάτες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας πλήρωναν με bitcoins, αφού τα θεωρούσαν ασφαλή μέσα συναλλαγής.

Την ίδια ώρα στην Κίνα οι συναλλαγές που γίνονται με Bitcoins συνεχώς εξαπλώνονται, μετά την απόφαση μιας θυγατρικής της Baidou, της μεγαλύτερης κινεζικής μηχανής αναζήτησης στο Ιντερνετ, να δέχεται πληρωμές σε Bitcoins.

Αποτέλεσμα το ανταλλακτήριο της Κίνας BTC China να ξεπεράσει σε κίνηση όλα τα υπόλοιπα διαδικτυακά ανταλλακτήρια Bitcoins και οι ανταλλαγές να αγγίζουν τις 1.100 ημερησίως.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *