ροή ειδήσεων

Η πρώτη Κυριακή με ανοιχτά καταστήματα

Διαφορετικά ωράρια αλλά και κλειστά καταστήματα θα έχει η πρώτη κυριακάτικη...λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων, καθώς ανάλογα με τον δήμο που βρίσκονται, κάποια θα ανοίξουν με διαφορετικό ωράριο ενώ κάποια άλλα θα παραμείνουν κλειστά. Πάντως τα περισσότερα πολυκαταστήματα και σουπερμάρκετ έχουν προαναγγείλει ότι θα είναι ανοιχτά την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, στην Αττική τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά στην Αθήνα, όπως και στον Πειραιά με απόφαση του συλλόγου, όπως επίσης και στην Γλυφάδα, Κηφισιά, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Νέα Ιωνία,Παλαιό Φάληρο και στα Πατήσια. Κλειστά θα είναι στη Νίκαια, στο Κερατσίνι, στον Κορυδαλλό, στο Πέραμα, στο Μοσχάτο και στο Γαλάτσι.
Στην περιφέρεια ανοικτά μεταξύ των άλλων περιοχών θα είναι τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, στο Άργος, στην Κεφαλλονιά και την Ιθάκη, το Ναύπλιο και το Γύθειο, ενώ κλειστά θα είναι σε περιοχές σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΣΕΕ όπως η Πάτρα, η Λάρισα, Καλαμάτα, Πύργος και Λειβαδιά.
Σε ό,τι αφορά το ωράριο, σύμφωνα με την απόφαση, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά αύριο από τις 11.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ.
Οι εμπορικοί Σύλλογοι Αθηνών, Πειραιώς, Θεσσαλονίκης έλαβαν απόφαση να λειτουργήσουν αύριο με διαφορετικά ωράρια. Έτσι στην Αθήνα τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11.00 έως τις 18.00, στον Πειραιά από τις 11.00 έως τις 15.00 και στη Θεσσαλονίκη από τις 11.00 έως τις 17.00.
Εν τω μεταξύ, 24ωρη απεργία έχουν προαναγγείλει για αύριο οι εμποροϋπάλληλοι, και συγκέντρωση διαμαρτυρίας το πρωί στο Σύνταγμα, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή.



Parapona-Rodou

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *