ροή ειδήσεων

Τα δάκρυα του Ταξιάρχη και η νεροποντή

Αναγνώστης:
Θα θυμούνται οι Ροδίτες τα δάκρυα του Ταξιάρχη στην Ιαλυσό πριν 20 περίπου μέρες. Μερικοί χλεύαζαν για το περιστατικό. Μήπως σήμερα... με το συμβάν της μεγάλης νεροποντής καταστρέφοντας σπίτια, αυτοκίνητα, με αγνοούμενους, έρχεται στον νου μας τα δάκρυα του Ταξιάρχη μας στην Ιαλυσό, όταν ο κόσμος αναρωτιόταν λέγοντας ότι κάτι θα συμβεί. Αυτό το σημερινό φαινόμενο της μεγάλης καταστροφής στην Ιαλυσό έχει σχέση με τα δάκρυα του Ταξιάρχη.

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/11/13 22:34

    ESY POU TO XERIS RE FILE ?? MILISES ME TON THEO???
    AFOU SHMERA DEN EIXE SHMA,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/11/13 22:40

    re alitheia oi eikones dakruzoun afou irthan epistimones pou einai idikoi sta dakria eikona...... a re agrammate neo ellina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/11/13 22:40

    Re BLAKA 10:38 OREOS XRHSTIANOS EISAI.
    TEKMIRIOSE TO .OTAN EISTE MESA STHN KAKIA KAI STHN KLEFIA DEN YPARXEI THEOS E???
    LAMOGIO TOU KERATA.
    DEN EINIA AMARTIA TO KERATO POU TROS???
    E APANTA BLAKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/11/13 04:08

      ΚΆΤΙ ΖΏΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΈΝΑ ΈΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΈΧΕΙ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΊΕΣ ΠΑΠΆΡΕΣ ΚΑΤΟΊΚΟΥΣ!!!ΆΝΤΕ ΡΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΌΠΟΥΣΤΑ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος22/11/13 22:43

    EDO ANEXESTE PAPADES POU H AMARTIES TOU EINAI PERAN KATHE LOGIKIS

    DYSKOLO EINAI NA THELOUN TA XRHMATA SAS?

    A RE BLAKES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/11/13 22:51

    opws kai na exei kanenas den prepei na ironevete thn thriskia an den pisteveis vgale ton skasmo kai min ironevese

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/11/13 23:09

    BLAKA DEN TO PEZO EXIPNOS ALLA O KALOS ANTROPOS EINAI STHN KATHIMERINOTITA KAI OXI OTAN EXOUME ANAGKH TON THEO.DYSTIXOS EISAI ENAS APO TOUS POLOUS
    POU KLEBOUN ZHLEUOUN KERATONOU THELEI TO KAKO TOU DIPLANOU TOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/11/13 23:17

    ειστε ολοι σας αξιολυπητοι..ειναι δυνατον μετα απο αυτο που συνεβη σημερα να βριζεστε ετσι;;;που ειναι η ανθρωπια σας,η ευαισθητη πλευρα προς τον συνανθρωπο που υποφερει;;;ελεος ακομα και τωρα βριζεστε;;;ειμαστε αξιοι της μοιρας μας λοιπον,αξιζουμε οτι παθαινουμε,γιατι δεν ειμαστε ανθρωποι ειμαστε ζωα και μαλιστα τα χειροτερα ζωα που υπαρχουν στη γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/11/13 17:04

      Ναι καλά, τώρα κάτι μας είπες, δηλαδή δεν είναι ζώα οι Γερμανοί που έκαιγαν σε φούρνους 6 εκατομμύρια ανθρώπους, ούτε ο Στάλιν που καθάρισε 50 εκατομμύρια Ρώσους, ούτε οι Τούρκοι με τις γενοκτονίες τους, ούτε οι Ιάπωνες με την σφαγή 260 χιλιάδων αμάχων στην Κίνα, ούτε οι Αμερικάνοι με τις εκατόμβες θυμάτων με τις δύο ατομικές βόμβες αλλά και μετά.... και ποιούς να μην σου αναφέρω για να σου αποδείξω οτι το χειρότερο από τα ζώα στον πλανήτη είναι ο άνθρωπος.... άντε λοιπόν άσε τις παρλαπίπες γιατί πολύ λόγος έγινε για 2 ανθρώπους και καθόλου για 6000 αυτόχειρες στην Ελλάδα..... η υποκρισία περισσεύει σε αυτή τη χώρα.


      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος22/11/13 23:24

    Enw na ekmetaleuetai thn kakokairia kai to oti sumpolites mas ypoferoun auth th stigmh gia 8rhskeutikh propaganda einai swsto?
    To na pisteuei kapoios oti mia eikona dakruzei einai dikaiwma tou, to na pisteuei oti h eikona dakruse 20 hmeres prin gia oti sunevh shmera den thelw na to xarakthrisw. Kai pistepste me kathws to egrafa mou hrthan polla eirwnika sxolia na grapsw. O prohgoumenos omws exei dikio, den prepei na eirwneuomaste alla na lupomaste kai na provlhmatizomaste oti kapoios to skefthke auto kai to dhmosieuse.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/11/13 17:55

      oloi eseis kaimenoi pou den pisteuete akoma k tora oti ontos dakruse h eikona k htan ena shmadi gia auto pou egine xthes eiste gia luphsh!zontanoi nekroi eiste!!alla na xerete kati k as mhn to pisteuete exete to sto piso meros tou adeiou sas kefaliou oti apo thn THEIA DIKH den tha xefugei kaneis poso mallon eseis xristianoi upokrites!!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος22/11/13 23:45

    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.
    Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΥΑΛΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/11/13 17:05

      Οταν ο θεός έβρεχε μυαλά εμείς καρατούσαμε ομπρέλα!!!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος22/11/13 23:47

    to fainomeno tis petaloudas to kserete? Lipon... To fterougisma mias petaloudas lene mpori na prokalesi piriniki ekriksi se ena allo apomakrismeno meros tou kosmou me tin ennoia oti ola einai sinedemena... Sas apokalipto lipon oti simera to proi me epiase trelo klanidi. Lete afto na prokalese tin vroxoptosi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23/11/13 00:27

    11:47 μ.μ. Εισαι αχρείος μέχρι αηδίας. Αυτό το κλανίδι να το βάλεις στα μούτρα της μάνας και του πατέρα σου και να τους αρωματίζεις. ΗΛΙΘΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγνωσται αι βουλαι του κυριου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος23/11/13 01:24

    kalo einai na min ginontai tetoies sizitiseis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/11/13 17:21

      Δεν πειράζει άσε να γίνονται γιατί όπως είπε και ο Πλούταρχος, "Αν κάποιος σε βρίζει, παρότρυνέ τον να τα βγάλει όλα και να μην παραλείψει τίποτα αν είναι να αδειάσει η ψυχή του από τα κακά που φαίνεται να είναι γεμάτη"

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος23/11/13 03:13

    Πως γίνεται όσοι το παίζουν βαθιά θρησκευόμενοι να είναι πάντα αυτοι πού βρίζουν πιο πολύ???κ μάλιστα σε τέτοιες περιστάσεις?κανένας σεβασμός? Μονό στα λόγια θέλετε να λεγεστε χριστιανοί? ντρέπομαι για λογαριασμό σας,δεν είμαι ιδιαίτερα θεοσεβούμενη όμως έχω καλύτερους τρόπους και ήθος .πράγματά πού θεωρητικά πρεσβεύει αυτή η θρησκεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/11/13 17:30

      Ποιοί είναι οι θεοσεβούμενοι καλή μου κυρία?? ΑΥτοί που έχουν κάνει σταυρό την απάτη, την κλεψιά, την λαμογιά, την ρουφιανιά και το "ξενοπήδημα"?? Από στατισ΄τικής απόψεως είμαστε το 70-85% του πληθυσμού αυτής της χώρας.... το υπόλοιπο είναι κάτι νεογέννητα που δεν προλάβαμε να τα διαφθείρουμε!!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος23/11/13 03:38

    Αραγε τυχαιο το γεγονος οτι η καταστροφη στην Ιαλυσο ξεκινησε ακριβως εξω απο το παλιο κοιμητηριο οπου και η εικονα του Ταξιαρχη;;; πολλες συμπτωσεις βρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η μηπως και την καταστροφη αυτη την εκαναν οι παπαδες για να βγαλουν λεφτα και λιγη ντροπη δεν βλαπτη ελεος πια ειμαστε ελευθεροι ανθρωποι να πιστευουμε η οχι, αλλα να βριζουμε ο ενας τον αλλο μ αυτο τον τροπο και μαλιστα τωρα που ο ενας εχει αναγκη τον αλλο τι να πω!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος23/11/13 05:21

    Καλά ρε πάτε καλά!!! Ποια θεομηνία?? Εχει πάει κανείς δυτική Ελλάδα να δεις τι σημαίνει θεομηνία? Που ολα τα σύννεφα ξερνάνε εκεί και έρχονται την άλλη και την παράλλη σε άλλα μέρη της Ελλάδας εξασθενημένα? Αυτό που έπαθε η Ιαλυσός δεν είναι κάποιο φυσικό φαινόμενο που έκλαψε και η Εικόνα εξαιτίας του είναι καθαρά θέμα βουλωμένων φρεατίων και μη κατασκευής έργων σε περίπτωση βροχής!!! Μην τρελαθούμε απο πότε βρέχει εδώ σοβαρά και δεν το έχω πάρει χαμπάρι???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/11/13 05:24

      Είναι απλά μια πρωτόγνωρη κατάσταση και τίποτα άλλο και θα κάνει και καλό στη συνέχεια για καμιά υποδομούλα γιατι ΝΑΙ και εδώ μπορεί να βρέξει κάπως

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος23/11/13 09:15

    Είστε αξιολύπητοι !
    Παρακολουθώ αρκετά blogs αλλά αυτή την εμετίλα εδώ, δεν την συνάντησα πουθενά.
    Για το όνομα του θεού, δεν μπορείτε να αρθρώσετε δυό κουβέντες σοβαρές, να πείτε δυό λόγια ήρεμα και με επιχειρήματα. Έλεος δηλαδή, άν δεν έχεις κάτι να πείς, καλύτερα βούλωσε το.
    Δεν είναι δυνατόν να βρίζει ο ένας τον άλλον με όλα αυτά τα χυδαία λόγια.
    Τι παραδείγματα δίνουμε στους νέους και τα παιδιά που διαβάζουν αυτά τα αίσχη?
    Σας παρακαλώ, πριν αρχίσετε να γράφετε σκεφτείτε πρώτα 2 λεπτά, και μετά να πείτε οτιδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/11/13 16:22

      Δεν μπορούν να σκεφτούν. Τους ενοχλεί το τατουάζ της σβάστιγκας...

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος23/11/13 09:50

    Κυριοι οταν ομιλειτε για την Θρησκεια να ειστε πιο νοημονες.....και να μην χλευαζετε...εχετε δικαιωμα να μην πιστευετε...........Δεν εχετε δικαιωμα ομως ενα σχολιο συνανθρωπου μας να το εμπεζετε....Ο ανθρωπος εκανε μια αντιπαραβολη καταστασεων...Δικαιωμα του....Ποια ειναι ομως η δικη σας παιδεία......η οικογενεια σας.....τα σπιτικα σας...τιποτα δεν σας διδαξαν......???? Ειστε αξιοι λυπης και κοινωνικου αποκλεισμου......Διοτι θα μπορουσατε ολοι εσεις να ειστε σημερα στην θεση των αγνοουμενων...... Μην τα βαζετε με την δυναμη του ΘΕΟΥ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/11/13 17:26

      Άνθρωπος τελειωθείς βέλτιστον των ζώων, χωρισθέν δε νόμου και δίκης, χείριστον πάντων. Πλάτων

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος23/11/13 12:20

    ΣΤΑ ΑΦΑΝΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΧΕ ΔΑΚΡΥΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος23/11/13 16:52

    όλες οι γιαγιάδες στο χωριό φώναζαν πως κάτι θα γίνει .... κάτι κακό έλεγαν! κανείς δεν τους έδωσε σημασία. πολλοί δεν πίστεψαν ότι η εικόνα απλά "δακρύζει..." έφεραν ειδικούς και έφεραν και άλλους .... και δεν επιβαιβέωσαν άμεσα οτι η εικόνα δακρύζει αλά ξεκάθαρα ανέφεραν ότι η εικόνα δεν είχε υποστεί καμία επεξεργασία στο ξύλο ή στα χρώματα....
    όπως και να χει το κακό έγινε. χτύπησε τους πάντες! και αυτούς που πίστεψαν και αυτούς που δεν πίστεψαν.
    ο θεός δεν κάνει διακρίσεις από δοκιμασίες περνάμε όλοι. ο καθένας είναι διακιωμά του πως θα το αντιμετωπίσει και αν θα πιστεύει ή όχι στο υπέρτατο. Ας μας δίνει δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/11/13 17:13

      Με τέτοια μυαλά που κουβαλάτε δυστυχώς δεν έχω ελπίδα..Άντε τραβάτε "ανάψτε μερικά κεριά" μήπως σωθεί η "ψυχή σας".. Παρακαλέστε το "θεό" σας να σας λυπηθεί... Και μετά, ξαλαφρωμένοι και γεμάτοι "θεϊκή ενέργεια" συνεχίστε να βιάζετε τον τόπο σας. Δυστυχώς άλλοι φταίνε πάντα και άλλοι την πληρώνουν.

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος23/11/13 18:46

    Οποτε θίγεται κάποιο "θρησκευτικό" θέμα, γίνεται "η ώρα του παιδιού", πάντως εδώ ταιριάζει το ρητό των αρχαίων αυτών κατοίκων αυτής της χώρας "Οι θεοί, δεν ανακατεύονται στα ανθρώπινα, δεν κάνουν χάρες και δεν δέχονται δώρα. Αν έκαναν δε πράγματι οι θεοί όσα τους ζητούσαν οι άνθρωποι, θα εξαφανιζόταν η ανθρωπότητα, γιατί όλοι επιζητούν και εύχονται το κακό των άλλων". Επίκουρος και "Η φύσις μηδέν μήτε ατελές ποιεί μήτε μάτην". Αριστοτέλης και "Τα αίτια των συμφορών αλλού πρέπει να τα αναζητάμε και όχι στον Θεό". Πλάτων
    και "Οι άνθρωποι έχουν συμφορές γιατί οι ίδιοι τις δημιουργούν στους εαυτούς τους". Πυθαγόρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος23/11/13 18:50

    Με την ίδια λογική σου αξιότιμε αρθρογράφε, θα έπρεπε να κλαινε όχι μια αλλά ολόκληρες εκκλησίες στην Σαρδινία που θρήνησε τόσα θύματα από την κακοκαιρία.... άσε λοιπόν τις συμφορές μας που οφείλονται στις κακοτεχνίες μας και στην έλλειψη οικολογικής συνείδησης και άσε τους θεούς στο έργο τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/11/13 19:41

      Πραγματικα σας λυπαμε!!!!!!!δε φοβαστε το θεο!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/11/13 19:42

      Πραγματικα σας λυπαμε!!!!!!!δε φοβαστε το θεο!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος23/11/13 20:34

    Εισται απιστευτοι ΕΛΕΟΣ.........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος24/11/13 00:10

    23/11/13 - 5:13 μ.μ.τραβα στο δια κ πες να μην ριξει αλλους κεραυνους ......ααααααααα κ στο ποσειδωνα να κρατησει τα νερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος24/11/13 09:25

    Οποιος ειρωνευετε.....που θα παει τα βρισκεις μπροστα σου....και οταν σου συμβει εεε βεβαια εκει παρακαλαμε να μας σωσει εκει ξερετε.......εδω πληρωνοντε ολα....Ο Ταξιαρχης μας δεν εκλαψε για την νεροποντη αλλα για την καταντια μας σαν καποιους σχολιαστες παραπανω....πραγματικα παρακαλαω για σας γιατι σας λυπαμε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/11/13 17:11

      Φίλτατε συμπολίτη κατανοώ το θρησκευτικό σου οίστρο, αλλά σύμφωνα με την λογική σου, η εικόνα θα έπρεπε να κλαίει συνέχια από τότε που μπίκαμε στο μνημόνιο γιατί αυτή η νεροποντή είναι κόκκος στην άμμο της λαίλαπας και γενοκτονίας που συντελείται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια!

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος24/11/13 15:58

    Ναι ο "φανταστικός φίλος του ανθρώπου" δάκρυσε αυτά που έγιναν. Δεν κρίνω αυτούς που πιστεύουν γιατί δεν φταίνε οι ίδιοι. Φταίει η πλύση εγκεφάλου που τους έκαναν από μωρά, και ως γνωστόν ότι εμπεδωθεί τόσο βαθιά στον άνθρωπο από τέτοια ηλικία δύσκολα αποβάλετε. Το θέμα είναι όμως ότι θεός δεν υπάρχει και δεν πρόκειται να κλάψει ούτε να βοηθήσει κανέναν, διότι βρίσκετε μονό στο μυαλό όσων πιστεύουν. Από εκεί και πέρα όσο και να κρίνει ο ένας άνθρωπος τον άλλο για τα πιστεύω του, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Άντε βρήκαν οι άνθρωποι ακόμα έναν λόγο να την λέει ο ένας στον άλλο.....
    Παραταυτα λυπάμαι βαθύτατα για τον χαμό των συνανθρώπων μας, και όλους του ευπαθείς από το περιστατικό κατοίκους του νησιού μας. Τα θερμά μου συλληπτήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Εκτός από του ψεύτες, κλέφτες και όλα τα συναφή αρμόδιους που ευθύνονται άμεσα για την δραματική αυτή κατάληξη, φταίνε και οι κλιματικές αλλαγές, αποτέλεσμα της καταστροφής του περιβάλλοντος γενικά. ‘Μαμάς’ τον πλανήτη και έρχεται πίσω μπούμερανγκ χωρίς σάλιο. Και μύρια έπονται … γι’αυτό καλό θα είναι οι αρμόδιοι να ξυπνήσουν και να προφυλάξουν τους πολίτες του νησιού από μελλοντικά όμοια η και χειρότερα φαινόμενα!

    Παραταυτα λυπαμε βαθυτατα για τον χαμο των συνανθρωπων μας, και ολου του ευπαθες απο το περιστατικο κατοικους του νησιου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος24/11/13 18:46

    όσοι άθεοι γράφουν αυτά που πιστεύουν οι ίδιοι, θα παρακαλούσα να μην χρησιμοποιούν το πληκτρολόγιο.
    Όσο και να βρίζετε όσο και να ειρωνεύεσται ένα θα σας πω. Υπάρχει ανώτερη δύναμη και αυτό το είδαμε στη Ιαλυσό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/11/13 15:34

      Δεν ειμαστε αθεοι και ομως!!!!!! Αν αποδεικνυοταν ετσι απλα η υπαρξη ανωτερης δυναμης θα ξεραμε και τωρα τι θα ειχαμε γινει στην επομενη ζωη!!!! Αλλα και να ηταν εγω δεν ειδα καμια φυσικη καταστροφη. Εγω ειδα μια βροχουλα της πλακας η οποια λογω αδιαφοριας παντως υπευθυνου εκανε ζημια!!! Και να κλαψε η εικονα θα εκλαψε μονο και μονο για το ποσο για τον ειμαστε και οχι για θεομηνια η τιποτα αλλο

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος25/11/13 08:30

    Στην Κρεμαστή και στην Παστίδα πνίγηκαν οι άνθρωποι.Γιατί δεν έκλαψε η Παναγιά η Κρεμαστενή ή ο άγιος της Παστίσας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος25/11/13 11:49

    Ποσο αξιολυπητος εισαι!!!!!8:30...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος25/11/13 14:43

    Ότι και να λένε μερικοί ο χριστός υπάρχει ενώ οι δώδεκα θεοί είναι άφαντοι εδώ και κάτι αιώνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος25/11/13 15:34

    Δεν ειμαστε αθεοι και ομως!!!!!! Αν αποδεικνυοταν ετσι απλα η υπαρξη ανωτερης δυναμης θα ξεραμε και τωρα τι θα ειχαμε γινει στην επομενη ζωη!!!! Αλλα και να ηταν εγω δεν ειδα καμια φυσικη καταστροφη. Εγω ειδα μια βροχουλα της πλακας η οποια λογω αδιαφοριας παντως υπευθυνου εκανε ζημια!!! Και να κλαψε η εικονα θα εκλαψε μονο και μονο για το ποσο για τον ειμαστε και οχι για θεομηνια η τιποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος25/11/13 15:43

    Και γω αυτο λεω ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ .οσο ψηλα κι αν φτασει καποιοσ ,ΕΚΕΙΝΟΣ ,θα σε βρει και θα σε κατεβασει
    Την παρασκευη ,ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΗΣΕΣ,,και την κυριακη ,φορεσεσ τη γουνα και πηγεσ στην εκκλησια να κοροιδεψεισ τον εαυτο σου και το θεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος25/11/13 19:44

    Mia erwthsh...
    Oi eidikoi se 8emata eikonwn pou dakruzoun kai matwnoun pws epiviwnoun? Exei tosh douleia to epaggelma? Kai pou didasketai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος25/11/13 23:10

    ρε συ γατονι δικιο εχεις. τι βλκας ηλιθιος πιστευα τοσα χρονια. πλυση εγκεφαλου μου κανανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γαμωτο !!!!!!!!!!!!!!!!! ευχαριστω παιδια με σωσατε με ξυπνησατε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος28/11/13 00:03

    ΤΙ ΔΑΚΡΥΣΕ ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος28/11/13 16:10

    ναι για γελια ειμαστε επρεπε να ησουνα μπροστα να καταλάβαινες γελαδερε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *