ροή ειδήσεων

Το Χωριό του Άι Βασίλη στην Ρόδο

Μετά από κοινή πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Κωνσταντίνου Αθηνόδωρου, της Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας και του Συλλόγου Γυναικών Καλλιθέας Ρόδου «Μεσόγειος», έχουμε την τιμή να σας παρουσιάσουμε φέτος στις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, το Χωριό του Άι Βασίλη στην Ρόδο...

Το όνειρο αυτό θα ζωντανέψει στην περιοχή Αγίου Μηνά Καλυθιών.

Η έναρξη θα γίνει στις 15 Δεκέμβρη και θα λειτουργήσει για τουλάχιστον 15 ημέρες με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους!

Στο ταχυδρομείο του Άι Βασίλη θα μπορούν τα παιδάκια να στέλνουν τα γράμματά τους προς τον αγαπημένο τους Άγιο και οι διοργανωτές θα βεβαιωθούν ότι θα φτάσουν αυτά στον Βόρειο Πόλο αναμένοντας ίσως μια απάντηση γεμάτη ελπίδα και αγάπη. Επίσκεψη στο εργαστήριο του Άι Βασίλη για να γίνουν τα παιδάκια βοηθοί του στις κατασκευές και στις ζωγραφιές, παρέα με τα ξωτικά!

Η άφιξη του Άγιου Βασίλη θα γίνει με το μαγικό τρενάκι του στις 15 Δεκεμβρίου με ένα φαντασμαγορικό θέαμα! Κατόπιν, τις επόμενες μέρες, θα είναι στην διάθεση της προσέλευσης των παιδιών, από σχολεία και όχι μόνο, για να γεμίσει τις καρδιές τους με αγάπη και πολλές εκπλήξεις!

Όλες οι μασκότ της Disney θα δώσουν το παρόν τους και μια νότα διασκέδασης για όλο τον κόσμο.

Στις 30 Δεκεμβρίου μια μεγάλη έκπληξη για το κοινό της Ρόδου, σας περιμένει, με την άφιξη του γνωστού καλλιτέχνη Θάνου Καλλίρη στο χωριό μας. Μαζί με την παιδική χορωδία της Ρόδου και με ένα μοναδικό πρόγραμμα από προσωπικές του και όχι μόνο, επιτυχίες, θα κλείσουμε την πρότελευταία μέρα του παλιού του χρόνου!

Ταυτόχρονα, από τις 15 Δεκεμβρίου μέχρι και τις πρώτες ημέρες του νέου έτους θα λειτουργούν στο χωριό, ένα μεγάλο λούνα παρκ, παγοδρόμιο,σπιτάκια με διάφορες λιχουδιές και κατασκευές χριστουγεννιάτικες χειροποίητες! Θα λειτουργεί και μαγαζί με διάφορα ροφήματα!

Επίσης, στις 27, 28, 29 και 30 Δεκεμβρίου, ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε σε έναν μαγικό κόσμο, παρέα με την ταχυδακτυλουργό μας που έρχεται από την Αθήνα αποκλειστικά, για να ψυχαγωγήσει το κοινό που θα παρεβρεθεί στον χώρο. Για όλες τις μέρες θα λειτουργεί Φάτνη με ζωντανά ζωάκια.

Το πρόγραμμα των ημερών θα εμπλουτίσουν ακόμα:
Animateur, με πρόγραμμα μουσικοχορευτικό, κουκλοθέατρο, διήγηση παραμυθιών και άλλες εκπλήξεις. Χορευτικά από παιδικά μπαλέτα σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς. Η φιλαρμονική Καλυθιών με χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Διαγωνισμοί με πολλά δώρα.

Ελάτε λοιπόν να γιορτάσουμε μαζί αυτές τις Άγιες μέρες στο μεγαλύτερο χωριό του Άι Βασίλη στο νησί της Ρόδου!!!



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/11/13 17:14

    νόμος 4039/2012

    Άρθρο 12 - Απαγόρευση χρησιµοποίησης κάθε είδους ζώου σε κάθε είδους θεάµατα και άλλες συναφείς δραστηριότητες

    1. Απαγορεύεται η διατήρηση κάθε είδους ζώου σε τσίρκο ή σε θίασο με ποικίλο πρόγραμμα, εφόσον τα ζώα αυτά χρησιμοποιούνται με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε σκοπό στο πρόγραμμά τους, πραγματοποιούν παραστάσεις ή παρελαύνουν ή εμφανίζονται ενώπιον του κοινού.

    2. Απαγορεύεται η διατήρηση κάθε είδους ζώου σε επιχειρήσεις ψυχαγωγικών παιχνιδιών, πίστας αυτοκινητιδίων, μουσικών συναυλιών, επιδείξεων, πανηγυριών ή άλλων καλλιτεχνικών ή ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, εφ’ όσον τα ζώα χρησιμοποιούνται με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε σκοπό στο πρόγραμμά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/11/13 22:30

    ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΩ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ.ΕΔΩ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ?ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΕ ΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/11/13 12:17

    ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΝΤΗΣΟΥΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *