επικαιρότητα

Ο Φιλ. ΖΑΝΝΕΤΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ

Μετά από ένα ακόμα ιατρικό περιστατικό που αναστάτωσε τους κατοίκους της Νότιας Ρόδου και ανέδειξε τις αδυναμίες του συστήματος υγείας... ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης

«Η Ρόδος Μπροστά», κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

«Την τελευταία στιγμή σώθηκε συνδημότης μας στη Νότια Ρόδο, όταν αναζητώντας ιατρική βοήθεια σε οξύ πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, βρήκε κλειστό το Περιφερειακό Ιατρείο Γενναδίου. Η κοροϊδία και η εγκατάλειψη από την πολιτεία σε όλο της το μεγαλείο. Πάλι η Νότια Ρόδος αφέθηκε στο έλεος του Θεού από ιατρική κάλυψη, αφού στα χαρτιά φαίνεται να υπηρετούν 4 γιατροί, ενώ χθες, 12 Νοεμβρίου 2013, υπήρχε μόνον ένας. Κι αυτό γιατί οι δύο είναι σε άδεια και ο τρίτος, με απόφαση της Διοίκησης, στην Τήλο. Πρόσφατα δόθηκε από όλους μας αγώνας για να καλυφθούν οι θέσεις στην πιο απομακρυσμένη περιοχή του νησιού μας. Κάποιοι όμως παίζουν με την υγεία μας και πρέπει να ξέρουν ότι δεν θα περάσει αυτό. Θα πρέπει επιτέλους η Διοίκηση να αναλάβει τις ευθύνες της, να πάψει τα στρογγυλέματα και τους συμβιβασμούς και να αποδείξει ότι υπάρχει και προστατεύει τους πολίτες».


Parapona-Rodou

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα σας!!! Εδώ και πολύ ώρα είναι ένα ελικόπτερο πάνω από την νέα μαρίνα. Και αν διακρίνουμε καλά πρέπει να έχει και περιπολικό της αστυνομίας μεσα. Μηπως γνωρίζει κάποιος κάτι;;; ευχαριστώ!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά