ροή ειδήσεων

Λίγα μέτρα από Τάγμα Εθνοφυλακής στην Ρόδο έγινε απόβαση "λάθρο"!

Χθες τα ξημερώματα ένα σκάφος που έπλεε με πολύ χαμηλή ταχύτητα με 20 άτομα μέσα, μπήκε στο παλιό λιμάνι της Ρόδου...στο Φαληράκι σε απόσταση "αναπνοής" (περί τα 500 μέτρα) από το 541 Τάγμα Εθνοφυλακής που βρίσκεται εκεί στεγασμένο σε ένα παλιό ιταλικό στατόπέδο.

Θα μπορούσαν να είναι και 40 και 80 και 100 οι αποβιβασθέντες.
Και το κυριότερο, θα μπορούσαν να είναι "Μπορντό Μπερελί" οι επίλεκτοι των ειδικών δυνάμεων της Τουρκίας, οπότε και 20 από αυτούς υπεραρκούσαν για να κάνουν την ζημιά..
Κατά την πλεύσης τους από τα μικρασιατικά παράλια την ομάδα των ανθρώπων δεν τους ενόχλησε κανείς. Παρά το γεγονός ότι το σκάφος (μια παλιά τράτα) έπλεε με χαμηλή ταχύτητα και η παλιά πετραιλαιομηχανή ήταν ιδιαίτερα θοδυβώδης.
Η απόβαση έγινε συντεταγμένα, ουδείς τους ενόχλησε και απλά περίμεναν στην παραλία, αφού ξημερώσει να πάει κάποιος να τους μαζέψει.
Τι θα γινόταν αν στην θέση του ήταν Τούρκοι των ειδικών δυνάμεων ως προπομπός δύναμη;
Θα είχαν αναπτυχθεί γύρω από το στρατόπεδο, θα είχαν "φωτίσει" με τις συσκευές λέηζερ τα οικήματα όπου φυλάσσονται όπλα, πυρομαχικά, το διοικητήριο και φυσικά οι θάλαμοι των στρατιωτών και ένα F-4E Terminator το οποίο ακομα και από τον τουρκικό εναέριο χώρο θα μπορούσε να εξαπολύσει τέσσερις GBU των 500 λιβρών και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα είχε πάψει να υπάρχει το Τάγμα Εθνοφυλακής.
Φυσικά θα μπορούσσαν με την ίδια ευκολία να είχαν προωθηθεί και μέσα στην πόλη που απέχει μόις 7 χιλιόμετρα και να "φωτίσουν" το κτίριο του στρατηγείο, το οποίο θα κατέστρεφαν με την ίδια ευκολία.
Από εκεί και πέρα όλα θα ήταν θέμα ολίγων ωρών αφού στην διάθεση ολόκληρης της τουρκικής αποβατικής δύναμης θα ήταν η αχανής παραλία στο Φαληράκι και η κατάληψη της πόλης της Ρόδου διαδικαστική υπόθεση, αφού δεν υπάρχει κανένας άλλος σχηματισμός κοντά στην πόλη για να την προστατέψει, εκτός του χάους φυσικά που θα ακολουθούσε την καταστροφή του στρατηγείου.
Για την ιστορία να πούμε ότι οι ΗΠΑ δεν δέχονται την ύπαρξη Ελληνικού Στρατού στην Ρόδο μένοντας στους όρους ενσωμάτωσης της συνθήκης των Παρισίων του 1947. Αντιλαμβάνονται όλοι ότι υπάρχει νομικό "πάτημα" και με το παραπάνω για να νομιμοποιήσουν μια εισβολή στα Δωδεκάνησα, όπως έκαναν στην Κύπρο το 1974
Για την ιστορία και ευτυχώς για την Ελλάδα οι επιβάτες του σκάφους ήταν 20 παράνομοι μετανάστες, μάλλον Σύροι.
Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Νοσοκομείο της Ρόδου για τις σχετικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μεταφερθούν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου.
Το ότι η χώρα στερείται παντελώς συστήματος ελέγχου της θαλάσσιας διακίνησης στο σύνολο της νησιωτικής περιοχής είναι μια μικρή λεπτομέρεια για την κυβέρνηση του Μνημονίου της Αθήνας...
defencenet.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/11/13 18:30

    http://www.youtube.com/watch?v=qJTQ1g-VglY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/11/13 18:35

    kai ksanarwtaw, aftoi pou perithalptikan plirosan apo 25 euro to nosokomeio??? P@P....ria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/11/13 19:11

    Ρε χαζοπ....α , αυτά που λές ότι μπορούσαν να κάνουν......., ναι μπορεί. Αλλά ακριβώς τα ιδια θα μπορούσαν να κάνουν και οι δικοί μας απέναντι , ή οπουδήποτε αλλού...Βρε κουτό αγόρι ο πόλεμος δεν είναι playmobil.
    Μη τρομάζεις τον κόσμο με αφελείς συνειρμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/11/13 20:26

    AMARTIA EINAI RE PEDIA KAI AFTI PINANE AFISTE TOUS NA DOULEMSOUN NA VROUN MIA DOULITSA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/11/13 22:36

    ............, μπήκε στο παλιό λιμάνι της Ρόδου...στο Φαληράκι σε απόσταση "αναπνοής" (περί τα 500 μέτρα) από το 541 Τάγμα Εθνοφυλακής που βρίσκεται εκεί στεγασμένο σε ένα παλιό ιταλικό στατόπέδο. οτι γραφεις ειναι άσχετα μετάξι τους αδερφέ !!!!! και για την ιστορια....ΑΝ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ @ΡΧΙΔΙ@ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/11/13 23:08

      Πότε βρέθηκε ρε παιδιά το 541 ΤΕ στο Φαληράκι;;; Παλιό ιταλικό στρατόπεδο;;; Στο Φαληράκι;;;;

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος7/11/13 23:08

    τα εχετε κάνει αχταρμά, βααρεθηκα να ακούω για αριστερούς και δεξιους και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες, μπερδεύετε τα πολιτικά με τα πάντα, τελος παντων για όποιον νομίζει ότι οι μετανάστες γυρνάνε πισω ειναι γελασμένος, παίρνει σπίτι και λεφτά και σε αλλες χώρες και υπηκοότητα, καληνύχτα σας άσχετοι και σχετικοί, το πρωι πηγαίνετε δουλίτσα, καφεδάκι και συνεχίστε τη ζωούλα σας, στα @@ μου, εγώ δεν ειμαι πλέον Ελλάδα, καρφί δεν μου καίγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *