ροή ειδήσεων

Σε παραμυθούπολη θα μετατραπεί φέτος το Ροδίνι

Για το συγκεκριμένο θέμα τοποθετήθηκε πριν λίγο και ενημέρωσε την Δημοτική κοινότητα Ρόδου ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ και Αντιδήμαρχος Σάββας Μ. Διακοσταματίου...


Μια παραμυθούπολη στα πρότυπα της Ονειρούπολης της Δράμας ,που υπόσχεται να μαγέψει μικρούς και μεγάλους ,παγοδρόμιο ,καρουζέλ και στολισμένα δέντρα θα συνθέτουν το Χριστουγεννιάτικο χωριό που φέτος θα στηθεί από τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. στο πάρκο του Ροδινιού και θα ξεκινήσει τη λειτουργία του χριστουγεννιάτικου χωριού στο Ροδίνι.

Αξέχαστα Χριστούγεννα σε μικρούς και μεγάλους υποσχέθηκε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ και Αντιδήμαρχος Σάββας Μ. Διακοσταματίου ,κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έδωσε και αναφέρθηκε στη λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου χωριού στο Ροδίνι.

Το Χωριό αυτό θα εγκαταστήσει ιδιωτική εταιρεία που αναδείχθηκε μετά από τον διαγωνισμό και διενήργησε ο ΔΟΠΑΡ και το Ύψος της επένδυσης αυτής θ’ανέλθει στις 200.000 ευρώ.

«Ο Διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και μόνο μια εταιρεία με έδρα την Πάτρα κατέθεσε προσφορά ,η οποία είναι και η ίδια που κατασκευάζει τα χριστουγεννιάτικα χωριά στη Δράμα και στα Τρίκαλα .Προβλέπεται να στολιστεί ένα μεγάλο μέρος του δάσους στο Ροδίνι έκτασης περίπου 400 δέντρων και όλο το κτίριο όπως και ο εξωτερικός χώρος του.

Επίσης ,θα τοποθετηθεί στην είσοδο του χωριού παγοδρόμιο με τεχνητό πάγο και καρουζέλ με παιχνίδια για τα παιδιά .Στην κύρια αίθουσα του Ροδινιού θα λειτουργήσει μια μεγάλη παραμυθούπολη που θα τοποθετηθούν 25 μικρά σπιτάκια από ξύλο.

Παράλληλα θα γίνονται πολλές εκδηλώσεις για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους » τόνισε ο κος Διακοσταματίου και πρόσθεσε τα εξής :«Είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε .

Οι εργασίες στο Ροδίνι θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες από εξειδικευμένους εργαζόμενους που θα φέρει η εταιρεία στη Ρόδο. Ταυτόχρονα ,η εταιρεία θα αναλάβει και τον στολισμό της πλατείας του Δημαρχείου και του κτιρίου του και θα δώσει στο ΔΟΠΑΡ υλικό για τον συμπληρωματικό στολισμό κάποιων περιοχών της πόλης ».

Όπως διευκρίνησε ο Αντιδήμαρχος ,η είσοδος του κοινού στο Χριστουγεννιάτικο χωριό θα είναι ελεύθερη ,όμως θα υπάρξει αντίτιμο για τις υπηρεσίες που θα προσφέρονται σε μικρούς και σε μεγάλους . «Το ύψος της επένδυσης θα ανέλθει στο ποσό των 200.000 ευρώ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό και θα υπάρξει αντίτιμο μόνο για τις υπηρεσίες .Δηλαδή ‘αν κάποιος θέλει να επισκεφτεί το παγοδρόμιο ,το καρουζέλ και την παραμυθούπολη θα πρέπει να καταβάλει το αντίτιμο .Επίσης και ο ΔΟΠΑΡ θα έχει κάποια έσοδα από τα εισιτήρια τα οποία θα διατεθούν για κοινωνικό σκοπό» ,κατέληξε ο κος Διακοσταματίου.


ifmedia.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/11/13 07:10

    ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΗΦΟΡΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΔΡΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/11/13 07:30

    oooo οοοχι!!! Ένα παρκάκι είχαμε κοντά στη πόλη για βόλτα και τρέξιμο με τα παιδιά θα το σκίσουμε και αυτό; Έχουμε δει πως είναι τα χριστουγεννιάτικα σας χωριά. Ένα παγοδρόμιο και γύρο του 5-6 καντίνες που πουλάνε λουκουμάδες και μαλλί της γριάς με το λάδι τους να μυρίζει από χιλιόμετρα. Παρακαλώ κρατήστε την αξιοπρέπεια σας ψηλά και φερθείτε σε αυτό το πάρκο όπως του αξίζει.. Δηλαδή ως το αρχαιότερο πάρκο αναψυχής του κόσμου.. Τόσο καιρό το έχετε γραμμένο στα παπάρια σας. Το καθαρίζουν οι εθελοντές και δεν έχετε τσίπα ούτε ένα φορτηγό να μαζέψει τις σακούλες... τι λέω ούτε μια σακούλα, ένα κάδο, ένα γάντι μιας χρήσης δεν δώσατε.. Κρίμα... μακάρι να είναι κάτι διαφορετικό που απλά δεν το νομίζω.. δεν με έχετε συνηθίσει στα διαφορετικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/11/13 08:36

      ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ. ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΦΑΓΑΝ 72.000 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ. ΑΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΙΣΕΙΣ. ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΩΣΤΑ ΣΕ ΕΙΔΟΣ ΣΕ ΑΝΥΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΦΑΝΦΑΡΕΣ. ΑΦΑΝΤΕΝΕ ΣΥΝΕΛΘΕ. ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΣΑΙ. ΚΡΑΤΕΙ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος21/11/13 10:11

    Αμα και συνελθε....200 χιλιρικα δωστα Διακοσταματιου σε οικογενειες που δεν εχουν ρευμα δεν εχουν τροφημα μερες που ειναι και ασε τις σαχλαμαρες κατα μερους δεν εχεις προφανως αντιληφθει τι συμβαινει γυρω σου πως αλλοστε πως να σε πιασει η κριση υστερα απο οσα φαγατε?η μηπως νομιζεις πως ο κοσμος κοιματε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/11/13 11:55

    oxi peiname eimaste aplirotoi exei tosa lefta o dimos 200 xiliarika na petaxei as dosei ayta poy xrostaei stis oikogeneies poy peinane poy zoyn aytoi oi anthropoi alloy etsi diaxeirizonte ta lefta toy kosmoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/11/13 14:22

    ΔΩΣΤΕ ΦΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΧΙ ΛΕΦΤΑ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΟ Κ ΜΕ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΒΑΛΕ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΦΑΓΗΤΑ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΟΥΛΑΝΕ ΜΑΛΙ ΤΙΣ ΓΡΙΑΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ Κ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΞΥΠΝΑ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/11/13 14:35

    ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!
    Ο ΔΗΜΟΣ Η' Ο ΔΟΠΑΡ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!
    Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΘΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΑ 200,000,00 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ,ΚΑΡΟΥΖΕΛ,ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ.
    Ο ΔΟΠΑΡ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/11/13 18:03

      Ε ρε πόσους ημέτερους πάλι θα βολέψουν....

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος21/11/13 21:30

    Καιοι αποτυχημενοι εποιχηρημστιες για να βγαλουν λεφτα κρεμλης μ κ ποτσος κ ρωτηστε να μαθετε γι αυτους κ τη σχεση τουε με τον αφαντενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/11/13 22:22

    Καρακιτσαριό και φτήνια !!! Σιγά μην πάω το παιδί μου στην άθλιότητα. Έχει τόσα ωραία μέρη η Ρόδος που όλη αυτή η θλιβερή φτήνια δεν είναι απαραίτητη για να νιώσουμε Χριστούγεννα. Πραγματικά προτιμώ να αγοράσω δώρο σε κανένα φτωχό παιδάκι παρά να πληρώνω τα καρουζέλ και τις αηδίες
    Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/11/13 13:13

    ΕΣΥ 2.35 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/11/13 16:23

    Τι μεγαλυτερη αναγκη να ειχα δεν θα παρακαλουσα τον Κο Στρος Καν.Τωρα που εγινε το μεγαλο κακο στην Ιαλυσο. πιστευω τα χρηματσ αυτα να τα διαθεσουν στους πληγεντες, και μερικα στον Αφαντενο για τη εραστρινα του που τα χει αναγκη το καημενουλικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/11/13 12:52

    ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΣΚΑΤΟΥΠΟΛΗ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΞΩ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/11/13 22:32

    σχολια σχολια αν δεν γίνει τίποτα πάλι μουρμουρίζει ο κόσμος ας διεξαχθούν και ας βάλουν πιο χαμηλό κόστος σε ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ,ΚΑΡΟΥΖΕΛ,ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ ώστε να έχει κόσμο .Ας έχει και τίποτα δωρεάν για το κοινό ωστε να προσφέρουν και σε κάποιον που δεν έχει δυνατότητα λίγη χαρά ..................................τα παιδια γιατί να βιώνουν την κρίση .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος27/11/13 14:36

    2.35 ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ Ε ΓΛΥΦΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος1/12/13 21:29

    Διακοσταματίου ένα μέρος των χρημάτων να δοθούν στην οικογένεια της δασκάλας που πνίγηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος2/12/13 21:48

    ε ρε θα τριβεισ τα χερια σου με αυτα που θα φας παλυ...χοντρε αλητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος17/12/13 12:43

    Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΕΚΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΧΩΣ ΔΑΠΑΝΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΑΠΑΝΗ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ,ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ αιγιδα του ΔΟΠΑΡ ΡΟΔΟΥ ,ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΒΑΖΕΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *