ροή ειδήσεων

Προσπάθεια για επιτυχημένη αύξηση κεφαλαίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου


Μέχρι τις 22 Νοεμβρίου θα έχουν δικαίωμα όσοι δεν συμμετείχαν μέχρι τώρα στην Αύξηση Κεφαλαίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου να προσέλθουν και να ασκήσουν το δικαίωμά τους...
καθώς τότε είναι η καταληκτική ημερομηνία των Αυξήσεων που έθεσε η Τράπεζα Ελλάδος για όλες τις Συνεταιριστικές Τράπεζες.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Τράπεζας Γ. Φρόνας: «Η παράταση αυτή θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε πλήρως, αν όχι και να υπερβούμε τον στόχο που θέσαμε για την Αύξηση του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου. Έχουμε ακόμα λίγο δρόμο, δεν πρέπει να εφησυχάζουμε, πιστεύω όμως ότι μέχρι τις 22 Νοεμβρίου θα υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς έτσι θα θωρακίσουμε τον απαιτούμενο δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας της Τράπεζας μας, ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας για την ενίσχυση της Δωδεκανησιακής οικονομίας και επιχειρηματικότητας. Καλώ όλους τους Δωδεκανησίους, που ακόμα δεν συμμετείχαν στην Αύξηση να προσέλθουν στα καταστήματά μας και να στηρίξουν, ανάλογα με τις δυνατότητες του ο καθένας, την Πανδωδεκανησιακή αυτή προσπάθεια. Συνεχίζουμε δυναμικά μέχρι 22 Νοεμβρίου και σας περιμένουμε όλους».

Στην Τράπεζα προσήλθε επίσης για να συμμετάσχει στην Αύξηση Κεφαλαίου και η βουλευτής Δωδεκανήσου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μίκα Ιατρίδη, όπως και όλοι οι βουλευτές της περιοχής, στηρίζοντας έμπρακτα την μεγάλη αυτή προσπάθεια της Τράπεζας του τόπου. Η συμμετοχή, των Βουλευτών της Δωδεκανήσου όλων των πολιτικών παρατάξεων, καθώς και των εκπρόσωπων των Αρχών και των παραγωγικών τάξεων, έδωσε το παράδειγμα σε όλους τους Δωδεκανησίους, παρακινώντας τους για δυναμική συμμέτοχη στην Αύξηση και στήριξη της δικής μας τοπικής Τράπεζας. Τα μέχρι τώρα θετικά αποτελέσματα και η μεγάλη ανταπόκριση φορέων και κοινού, αποδεικνύουν την δυναμική της Τράπεζας και αποτελούν ένδειξη του τι μπορούν να επιτύχουν οι Δωδεκανήσιοι εάν συντονισμένα, όλοι μαζί, στηρίξουν μια μεγάλη προσπάθεια για το κοινό καλό.

Τη στήριξή τους στην αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου, της δικής τους τράπεζας, εκφράζουν οι εργαζόμενοι δημιουργώντας το παρακάτω το βίντεο.




Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/11/13 22:10

    ελπιζω να κρατησει δυναμικα και να μην εχει το αποτελεσμα της ΔΑΝΕ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/11/13 14:54

    παντού υπάρχουν λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *