ροή ειδήσεων

Πέντε νέοι προορισμοί στην Ελλάδα από την easyjet

«Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο ελκυστικούς θερινούς προορισμούς και είναι χαρά μας που συμβάλλουμε στην προώθησή της, μεταφέροντας νέους επιβάτες, από όλο το δίκτυο μας- το μεγαλύτερο δίκτυο αερομεταφορών στην Ευρώπη», δήλωσε ο διευθυντής της easyjet για την Ευρώπη Mike Campbell, ανακοινώνοντας....
την έναρξη πέντε νέων προορισμών στην χώρα μας από την άνοιξη του 2014.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους προορισμούς Αθήνας-Αμβούργου, Ηρακλείου-Εδιμβούργου, Kω-Γλασκόβης, Μυκόνου-Νάπολης, και Κέρκυρας-Νάπολης,.

Όλες οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα και θα ξεκινήσουν, οι τρεις πρώτοι προορισμοί στις αρχές Απριλίου, ενώ τα δρομολόγια από Νάπολη προς Μύκονο και Κέρκυρα τον Ιούλιο. Με τις προσθήκες αυτές η χωρητικότητα των πτήσεων της εταιρείας θα αυξηθεί κατά 7% σε σχέση με φέτος ενώ αναμένει, ότι ο αριθμός των επιβατών της από και προς την Ελλάδα θα ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια.

«Η εταιρία έχει μεταφέρει 1,7 εκ. επιβάτες τον τελευταίο χρόνο, σε 55 δρομολόγια από/προς την Ελλάδα, συμβάλλοντας στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού. Σήμερα, προσφέρει ένα δίκτυο 60 συναρπαστικών προορισμών από/προς την Ελλάδα και αναμένει να μεταφέρει περίπου 2 εκ. επιβάτες, συνεισφέροντας 2,000 θέσεις εργασίας στην τοπική τουριστική βιομηχανία» σημείωσε ο κ. Campbell.

Σε ερώτηση αναφορικά με το πώς θα διαμορφωθεί η ελληνική αεροπορική αγορά μετά την συμφωνία εξαγοράς της Olympic από την Aegean τα στελέχη της easyJet σημείωσαν, ότι πρόκειται σαφώς για μια εξέλιξη η οποία θα βελτιώσει τα πράγματα και ίσως οδηγήσει σε μικρή μείωση τιμών στις πτήσεις εσωτερικού. «Η προηγούμενη κατάσταση ήταν αυτή που δημιουργούσε προβλήματα» προσθέτοντας πως η easyJet στηρίζει τον ανταγωνισμό. Tέλος, σημείωσαν, ότι η δραστηριότητα της easyJet δεν θα επηρεαστεί ή η επίδραση θα είναι πολύ μικρή, δεδομένου, ότι η εταιρεία επικεντρώνεται κυρίως στον εισερχόμενο τουρισμό.



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Χαίρομαι για τα δρομολόγια που βάζει! Όχι για το ότι θα έρχονται διακοπές εδώ.. Αλλά θα πηγαίνουμε εμείς πιο εύκολα εκεί! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *