ροή ειδήσεων

Tο Μεγαλείο της Εθνικής μας! Θα μπορούσαν να πάρουν την πρόκριση στα χαρτιά αλλα δεν το έκαναν !!

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου θα μπορούσε να πάρει στα χαρτιά το πρώτο ματς...των μπαράζ με την Ρουμανία αφού οι αντίπαλοι ήταν έτοιμοι να κάνουν μία μεγάλη γκάφα. Οι άνθρωποι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος επέλεξαν να ενημερώσουν τους Ρουμάνους πριν το ματς και να διεκδικήσουν την πρόκριση μέσα στο γήπεδο. Η αποκάλυψη της Sportday επιβεβαιώνει ότι η Εθνική ομάδα είναι το πιο υγιές κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι Ρουμάνοι έκαναν μία μεγάλη γκάφα στο πρώτο ματς αφού ο Πιτσούρκα δήλωσε 2 τερματοφύλακες στην αποστολή ενώ είναι υποχρεωμένος να δηλώνει 3.

Οι άνθρωποι της ελληνικής πλευράς το αντιλήφθηκαν και αν άφηναν τους Ρουμάνους να προχωρήσουν όπως είχαν αποφασίσει, τότε θα μπορούσαν να πάρουν το ματς στα χαρτιά με 3-0.

Μετά από επαφές με τον Φερνάντο Σάντος, οι Έλληνες ειδοποίησαν τους ανθρώπους της Ρουμανίας για να διορθώσουν το λάθος τους. Έτσι ο Πιτσούρκα δήλωσε έναν ποδοσφαιριστή ως τερματοφύλακα και γλίτωσαν τα χειρότερα.


Όπως γίνεται αντιληπτό, μετά το τέλος του αγώνα και παρά την ήττα τους με 3-1, οι Ρουμάνοι ευχαρίστησαν την ελληνική πλευρά.










Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *