ροή ειδήσεων

Εντυπωσιακή η παρουσία της Ρόδου στην WTM | βιντεο - φωτο

Με ένα πολύ εντυπωσιακό περίπτερο, στο οποίο που δεσπόζουν ο Κολοσσός της Ρόδου και οι πεταλούδες, συμμετέχει στην εφετινή WTM, το σμαραγδένιο νησί του Αιγαίου....
Παρουσία της αντιπεριφερειάρχου Λίτσας Φτακλάκη, του δημάρχου Στάθη Κουσουρνά, του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και πλήθους γνωστών τουριστικών επιχειρηματιών του νησιού ( Χατζηλαζάρου, Καλιουδάκης, Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Τσέλιος, κ.λπ.), το πανέμορφο νησί έχει την τιμητική του με αποτέλεσμα να είναι πάντα γεμάτο από κόσμο.

Σε δηλώσεις του στο money-tourism.blogspot.com, όλοι οι παράγοντες του νησιού εκφράζουν την αισιοδοξία τους για το 2014, καθώς οι προκρατήσεις είναι σημαντικά αυξημένες για το νησί των ιπποτών.




Ο δήμαρχος Στάθης Κουσουρνάς τονίζει την αισιοδοξία του και υπογραμμίζει το υψηλού επιπέδου παρεχόμενο τουριστικό προϊόν του νησιού, ενώ η κα. Φτακλάκη τονίζει την μοναδικότητα του ελληνικού νησιωτικού συμπλέγματος του Νοτίου Αιγαίου, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως η γαστρονομία στη Σαντορίνη που απετέλεσε και κεντρικό θέμα της χθεσινής συνέντευξης Τύπου.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Καμπουράκης τονίζει τον αγώνα που δίνουν οι ξενοδόχοι κάτω από αντίξοες συνθήκες για να προσφέρουν στον φιλοξενούμενο τουρίστα τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.




Τέλος ο Γιάννης Χατζηλαζάρου περιμένει μια σημαντική αύξηση των κρατήσεων από την αγγλική αγορά.

Ήδη στα ξενοδοχεία του ομίλου οι προκρατήσεις είναι αυξημένες κατά 15% σε σχέση με πέρυσι.

Δείτε τα βίντεο





Μπράβο στη Ρόδο και μακάρι να συνεχίσει έτσι...

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *