ροή ειδήσεων

Συγκλονίζει η μητέρα της 16χρονης που εξαφανίστηκε

Πραγματικά συγκλονίζει η μάνα της 16χρονης Ραφαέλας, μαθήτριας της Β Λυκείου, η οποία έχει εξαφανιστεί από το πρωί της Τρίτης στην περιοχή της Βέροιας....

Σύμφωνα με τους δικούς τους την ημέρα εκείνη φορούσε άσπρο καρό μπουφάν, τζιν παντελόνι, γαλάζια μπλούζα, μπότες καφέ με γούνα.
Το τι έγινε την ημέρα της εξαφάνισης περιγράφει με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της Δάφνη Κατράνα. «Το πρωί την πήγε ο πατέρας της στο σχολείο. Με πήρε τηλέφωνο, μιλήσαμε. Ήταν αγχωμένη και έκλαιγε επειδή δεν είχε διαβάσει για το διαγώνισμα που θα έγραφαν. Το κλείσαμε 8:25 περίπου γιατί θα χτυπούσε το κουδούνι Στη συνέχεια συνάντησε μια δασκάλα στο διάδρομο του σχολείο, της είπε πως δεν αισθάνεται καλά και έφυγε από το σχολείο.
Έπειτα επέστρεψε στο σπίτι, άφησε την τσάντα της, άλλαξε ρούχα και παπούτσια και έφυγε. Αυτό ήταν από εκείνη την ώρα έχουμε χάσει τα ίχνη της…» σημείωσε η μητέρα της μελαχρινής 16χρονης.
Μάλιστα όπως αποκάλυψε στη συνέχεια η κυρία Κατράνα, «Η Ραφαέλα πριν δύο εβδομάδες περίπου είχε πάθει γαστρεντερίτιδα και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο. Ήταν σε περίοδο ανάρρωσης, ήταν εξασθενημένη.
Είναι παιδί που δεν κάνει κοπάνες και έτσι η δασκάλα την πίστεψε..
Το παιδί μου έλεγε πως νιώθει πιεσμένο κυρίως επειδή ήταν εποχή που γράφουν πολλά διαγωνίσματα σε σχολείο και φροντιστήριο.
Είναι μαθήτρια του 20 και το 20 παρά 1 η Ραφαέλα δεν το δέχεται. Την άγχωναν οι επιδόσεις της. Ένιωθε ότι μένει πίσω στα μαθήματα επειδή έλειπε για μέρες στο νοσοκομείο.»…
Στην προσπάθεια να βρεθεί βοηθάει και το «Το Χαμόγελο του Παιδιού. Όποιος γνωρίζει κάτι μπορεί να επικοινωνήσει με το 116000.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *