Την επέκταση της διατηρησιμότητας του φρέσκου γάλατος στις επτά ημέρες, από τις πέντε που είναι σήμερα, εξετάζει το υπουργείο Ανάπτυξης...
Στόχος είναι υποτίθεται να υποχωρήσει η τιμή του φρέσκου γάλακτος στην αγορά αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για ακόμα μία απόφαση υπέρ των συμφερόντων, αυτή τη φορά των γαλακτοβιομηχανιών
Σύμφωνα με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Θανάση Σκορδά «οι γαλακτοβιομηχανίες θα κληθούν να αυτοδεσμευτούν στη συσκευασία του προϊόντος ότι η μέθοδος παστερίωσης που ακολουθούν επιτρέπει την επταήμερη διατηρησιμότητα.
Σύμφωνα με τον υφυπουργό, λόγω της προστασίας των πέντε ημερών, η χώρα μας χάνει κάθε χρόνο παραγωγή γάλακτος, προσθέτοντας πως ο εν λόγω περιορισμός δεν έχει βοηθήσει τους παραγωγούς.
Parapona-Rodou
Στόχος είναι υποτίθεται να υποχωρήσει η τιμή του φρέσκου γάλακτος στην αγορά αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για ακόμα μία απόφαση υπέρ των συμφερόντων, αυτή τη φορά των γαλακτοβιομηχανιών
Σύμφωνα με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Θανάση Σκορδά «οι γαλακτοβιομηχανίες θα κληθούν να αυτοδεσμευτούν στη συσκευασία του προϊόντος ότι η μέθοδος παστερίωσης που ακολουθούν επιτρέπει την επταήμερη διατηρησιμότητα.
Σύμφωνα με τον υφυπουργό, λόγω της προστασίας των πέντε ημερών, η χώρα μας χάνει κάθε χρόνο παραγωγή γάλακτος, προσθέτοντας πως ο εν λόγω περιορισμός δεν έχει βοηθήσει τους παραγωγούς.
Parapona-Rodou
ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ ΟΙ ΜΌΝΟΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ
ΑπάντησηΔιαγραφή