ροή ειδήσεων

Εξέγερση Παραδεισιωτών για το κλείσιμο του Ταχυδρομικού τους Γραφείου

Προς: Κεντρική Διοίκηση ΕΛ.ΤΑ.
Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο
Κ. Κωνσταντίνο Μαλαχρινό
Απελού 1
Αθήνα

Θέμα: Λειτουργία του Ταχυδρομικού Γραφείου Παραδεισίου.

Αξιότιμοι κύριοι...

Ενόψει του ακούσματος της παύσης λειτουργίας του Ταχυδρομικού Γραφείου Παραδεισίου που ορίστηκε για τις 11 Δεκεμβρίου 2013 και μετά από Γενική Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων μας που συγκαλέσαμε την 1η Δεκεμβρίου 2013, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:

1) Είμαστε αντίθετοι με το κλείσιμο του Ταχυδρομικού Γραφείου της Κοινότητάς μας, για τους γνωστούς λόγους που αναφέρονται στο από 5/5/2011 έγγραφο που σας στείλαμε (σας επισυνάπτουμε αντίγραφο). Για την τοπική μας κοινωνία είναι πολύ σημαντική η λειτουργία αυτού του Γραφείου γιατί είναι το μόνο ζωντανό κύτταρο του χωριού μας.

2) Για το υψηλό κόστος λειτουργίας του που ισχυρίζεστε ότι είναι μια από τις αιτίες της παύσης του, το αντικρούουμε και σας γνωρίζουμε ότι ο ένας από τους δυο «υψηλόμισθους» υπαλλήλους του, πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί τον Απρίλιο του 2014.

3) Όσο αφορά το κόστος του ενοικίου του Γραφείου που πληρώνουν τα ΕΛ.ΤΑ., σας διαβεβαιώνουμε ότι είναι ίσως το χαμηλότερο ενοίκιο ανά την Ελλάδα.

4) Ο συγχωριανός μας συνταξιούχος ΕΛ.ΤΑ., Κούτρος Γεώργιος του Βασιλείου, σε καθημερινή βάση βρίσκεται εντός του Ταχυδρομικού Γραφείου και προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του, γεγονός που αντισταθμίζει την πρόφαση και δικαιολογία του δωρεάν ενοικίου του Γραφείου σας στην γειτονική Κοινότητα Κρεμαστής, που δε θα έπρεπε να είναι.

5) Εναλλακτικά και ως δείγμα καλής θέλησης, κατόπιν προτάσεώς μας η

προϊσταμένη του Γραφείου δέχθηκε να γίνει το Γραφείο μονοπρόσωπο κατάστημα

και να απαλλαγεί από τα πρακτορεία τα οποία θα μετατεθούν στο Ταχυδρομικό

Γραφείο της Ιαλυσού και αναλαμβάνει να κάνει εντός του ωραρίου της και τη

δωρεάν διανομή επιστολών.

Επειδή η απόφαση των ΕΛ.ΤΑ. κρίθηκε άδικη, λανθασμένη και επιζήμια για το

χωριό και την περιοχή μας, η Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων αποφάσισε ομόφωνα:

Α) Αν κλείσει το Γραφείο, καμιά από τις καταθέσεις των κατοίκων μας και των κατοίκων των γύρω εξυπηρετούμενων χωριών δεν θα παραμείνει στα Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Αντιθέτως όλες οι καταθέσεις θα μεταφερθούν στις τράπεζες.

Β) Κάθε άλλη κίνηση που δύναται να εξυπηρετηθεί μέσω άλλου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος (π.χ. συντάξεις, επιδόματα κ.λ.π.) θα μεταφερθεί σε άλλα τραπεζικά ιδρύματα.

Γ) Σε περίπτωση που δεν ανακληθεί άμεσα και οριστκά η απόφαση της διοίκησής σας για το κλείσιμο του Ταχυδρομικού Γραφείου Παραδεισίου, τότε οι κάτοικοι θα προχωρήσουν στην υλοποίηση της απόφασής τους για κατάληψη του Διεθνούς Αερολιμένα Ρόδου «Διαγόρας» που βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της Κοινότητάς μας.

Για όλα τα παραπάνω, σας παρακαλούμε να ξανασκεφτείτε και να επανεξετάσετε την

απόφασή σας για την παύση λειτουργίας του Ταχυδρομικού μας Γραφείου, λαμβάνοντας υπόψη σας όλα τα κοινωνικά κριτήρια που σας έχουμε ήδη εκθέσει.

Ο Πρόεδρος
της Δημοτικής Κοινότητας Παραδεισίου

Μιχαήλ Χατζηκαντής

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/12/13 21:06

    που ειναι το γεροντοπαληκαρο ο αφεντουλης σας να σας υποστηριξει?αλλα το μονο που τον ενδιαφερει ειναι η καρεκλα του!τον βαλανε στην δευαρ και δεν συκωνετε να φυγει που εκτος απο μπριζολες δεν ξερει τιποτα αλλο να κανει στην ζωη του!!!!τα ιδια κανει και στην δευαρ βαλθηκε να διωξει τους τριαντενους ο πανσετας αλλα δεν ηξερε οτι οι τριαντενοι θα τιναζαν στον αερα την δευαρ γιατι ολοι εκει μεσα ειναι παρανομοι χωρις καν χαρτια!οι εκλογες ερχονται και τον βλεπω παλι να ψηνει σεφταλιες αλλα του ευχομαι να πουλαει μια μπριζολα την βδομαδα ατε και ενα κοντοσουβλι να μην ειμαστε και κακοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/13 16:51

      είσαι μ.λ.κ.ας και άσχετος με το θέμα.

      Διαγραφή
    2. Δεν θα κλείσει!7/12/13 00:10

      Είναι ολοφάνερο ότι δεν είσαι Παραδεισιώτης και για αυτό άσε εμάς που είμαστε από το Παραδείσι να κρίνουμε τον κύριο Αφεντούλη όπως κάνουμε τα τελευταία 20 χρόνια. Δεν θα ασχοληθώ με το γεγονός ότι πάντα βγαίνει πρώτος η δεύτερος στον Δήμο Πεταλούδων και για αυτόν τον λόγο το χωριό μας έχει πάντα αντιδήμαρχο, δεν θα σου κάνω την χάρη να αναλύσω τι και πόσα έχει κάνει επί ημερών του για τον τόπο του, το μόνο που θα σου πώ είναι ότι το Ταχυδρομείο δεν θα κλείσει την Τετάρτη όπως είχαν αποφασίσει και οφείλεται και στο 'Γεροντοπαλήκαρο' που αναφέρεις που μπήκε μπροστά μαζί με κάποιους που το λέει η καρδιά τους. Όσο για την ΔΕΥΑΡ, επιβεβαίωσε την ποιότητα του και δεν πλήρωσε τους παράνομους υπαλλήλους όπως αναφέρει η απόφαση του δικαστηρίου και όπως λές και εσύ. Λοιπόν άκου τώρα εσύ αγράμματε και αμόρφωτε, μάθε να γράφεις σωστά Ελληνικά, μην κρίνεις την οικογενειακή κατάσταση κανενός γιατί και δεν σε αφορά και είσαι και εκτός θέματος αλλά και μην ασχολείσαι με τα επαγγελματικά των άλλων εδώ μέσα, γιατί πάλι δεν αφορά ούτε εσένα ούτε και εμάς και πως τα καταφέρνεις βρε παιδί μου... είσαι πάλι εκτός θέματος! Άν έχεις κότσια, γράψε επώνυμα, να σου πώ και άλλα πολλά και εγώ, επώνυμα. Και αν τα έχεις μπρούτζινα, κατέβα στις εκλογές να σε δούμε και εσένα.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/12/13 22:36

    "...η Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων αποφάσισε ομόφωνα:

    Α) Αν κλείσει το Γραφείο, καμιά από τις καταθέσεις των κατοίκων μας και των κατοίκων των γύρω εξυπηρετούμενων χωριών δεν θα παραμείνει στα Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Αντιθέτως όλες οι καταθέσεις θα μεταφερθούν στις τράπεζες. "

    Κοιτάχτε να τα βάλετε στην Eurobank , που "πήρε" το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/12/13 14:48

    sopa re megale tha mas pis oti ekane kai erga tora aytos vromise to xorio mas den to vlepis?i mallon ise kai si dikos toy i se taizei tzampa kai sto kato kato giati na exei se kathe xorio taxidromioden to katalava ayto exei sta trianta exei kai kremasti toso poli doyleia exei?alla ksexasa erxonte xristoygenna kai o ai vasilis exei polla grammata!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/12/13 15:51

      re megale, h vromia einai tou topikou kai oxi tou afento. Kai to taxydromio den tha kleisei telika... asto.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/12/13 19:53

    Προσωπική επιθεση στον Αφεντουλη σε ενα αρθρο που μιλαει για το κλεισιμο ενος ταχυδρομειου ..τουλαχιστον εμπαθεια ..επιεικως ακαιρο και ατοπο .. φιλε αν το τυπος πουλαει μπριζολες ειναι δικαιωμα του και μαγκια του γιατι οταν ολοι βολεύονταν σε ΜΟΝΙΜΕΣ θεσεις αυτός ειχε ακομα το μαγαζι του και απλα πληρωνοταν ως αντιδημαρχος και οχι γιατι απλα εβγαινε πρωτος η δευτερος στον δημο αλλα επειδη απο οποια θεση και να περασε ποτε δεν απετυχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *