ροή ειδήσεων

Η ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΦΠΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΙΡΙΑΛ

Αναγνώστης:
Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι μετά το κλείσιμο της της συνεταιριστικής τράπεζας θα έρθει και το τελειωτικό χτύπημα στην οικονομία μας με την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ. Πολλοί θα αναρωτιούνται... μα καλά αφού ξέρουν ότι αυτό το μέτρο θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα πως εφαρμόζεται; Πολύ απλά θα σας το πω,θέλουν να διαλύσουν το Αιγαίο και τα νησιά του,θέλουν να μην υπάρχει αρκετός πληθυσμός έτσι ώστε να δημιουργηθεί μία νεκρή ζώνη ανάμεσα στην Τουρκιά και την Ελλάδα, σκοπός είναι τα πετρέλαια. Πιστεύω πως ήδη πρέπει να υπάρχουν μυστικές συμφωνίες για συνεκμετάλλευση των πετρελαίων στο ανατολικό αιγαίο.Διαλύοντας το τελευταίο οχυρό οικονομικής ανεξαρτησίας που ήταν η συνεταιριστική μας τράπεζα τώρα θα επιχειρήσουν να μας εξοντώσουν και οικονομικά. Ο Στουρνάρας στην LIBERATION δεν πέταξε τυχαία την σπόντα του για την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ,απλά περιμένει το κατάλληλο timmng για να το κάνει. Απλά πέταξε άδεια για να πιάσει γεμάτα, είδε ότι υπήρχαν πολλές αντιδράσεις και έκανε προσωρινά πίσω. Με το που θα αυξηθεί ο ΦΠΑ όλα στην Ρόδο αλλά και στα υπόλοιπα νησιά θα ακριβύνουν,καμία επιχείρηση δεν πρόκειται να αντέξει, κανένας εργαζόμενος δεν θα μπορεί να αγοράσει υλικά αγαθά, τρόφιμα επειδή θα γίνει πιο ακριβή η Ρόδος. Η επιχειρηματική ερημοποίηση της Ρόδου θα είναι γεγονός,οι νέοι θα μεταναστεύουν, η κοινωνία θα διαλυθεί οριστικά.

Αφού θα υπάρχει αυτή η γενοκτονία και αφού πια το 90% του λαού θα είναι σε άθλια κατάσταση θα έρθει η μαγική λύση της συνεκμετάλλευσης των πετρελαίων που θα σημαίνει βέβαια και τον διαμελισμό της χώρας. Εδώ λοιπόν παίζουν τον ρόλο τους τα Τούρκικα σίριαλ, μέσω αυτών προσπαθούν να μας πλασάρουν τους Τούρκους σαν καλούς ανθρώπους, πάνε να μας εθίσουν στον νεοοθωμανισμό μέσω αυτών των ηλίθιων σίριαλ που δυστυχώς σαν ζόμπι ο Έλληνας βλέπει.

Θα είναι πιο εύκολο να δεχθούν οι νησιώτες την συνεκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου μετά τον φοβερό βομβαρδισμό από Τούρκικα σίριαλ.

Πίσω από όλα αυτά βρίσκονται αρρωστημένα διεθνιστικά σιωνιστικά μασωνικά μυαλά, θέλουν όλο τον πλούτο για την πάρτι τους. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

Υ.Γ
Αν νομίζετε πως είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας να θυμίσω στους ΠΑΣΟΚΟΥΣ που είχαν ίνδαλμα τον Ανδρέα Παπανδρέου ότι υπήρχαν άνθρωποι που έλεγαν ότι αυτός θα είναι η καταστροφή μας και ότι θα μας χρεοκοπήσει, 30 χρόνια μετά επιβεβαιώνονται,η πτώχευση και η καταστροφή ήρθε.
ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/12/13 10:55

    Μην κοροιδευομαστε ειναι το ιδιο ακριβα ολα οπως ακριβως και στις περιοχες που δεν εχουν χαμηλο φπα. Καλα θα κανουν να το εχουν ισο παντου αφου ολοι κλεβουν!Αμα υπηρχε διαφορα στις τιμες να το σκεφτομουνα και εγω διαφορετικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/12/13 13:45

    Μαύρο πρόβατο, κάνε σελίδα στο fb να σε κανουμε follow! (Φανατικός αναγνώστης σου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/12/13 16:01

    Πρός τον πρώτο γράφοντα ,τα είδη ακρίβα θα γίνουν πολύ ακριβότερα .Το θέμα είναι να είναι ανταγωνιστήκα τα ξενοδοχεία και παράλληλα κερδοφόρα και τα προιόντα μας φτηνά γιατί τώρα είναι στα όρια τους να καταρεύσουν και οι εμπορικές και όποιες κατασκευαστικές όπως έγινε με την τράπεζα πού είναι η άλλη πλευρά το ίδιου νομίσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/12/13 21:39

    Τωρα γυρισαμε στα ξενοδοχεια...οκ μονο αυτο ενδιαφερει τους Ροδιτες ο τουρισμος αλλα ο ξενος τουρισμος μονο...γιατι στους Ελληνες φερεστε με το χειροτερο τροπο και οσους γνωστους και φιλους εχω και μιλαμε για διακοπες στη Ροδο εχουν να πουν οτι το νησι πανεμορφο αλλα μακρυα απο τους ντοπιους...διαλεξτε αλλο νησι για διακοπες...τεσπα ψιλα γραμματα δε συνεχιζω αλλο και ουτε θα απαντησω σε αλλο σχολειο...οπως εστρωσε θα κοιμηθει ο καθενας μακαρι να επαληθευτει για ακομη μια φορα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *