ροή ειδήσεων

Οι επιχειρήσεις θα φοροδιαφεύγουν, οι εργαζόμενοι θα μένουν απλήρωτοι!!!

Η Εφορία θα αποκτά πλέον το δικαίωμα να αφήνει απλήρωτους τους υπαλλήλους εταιρειών και επιχειρήσεων που φοροδιαφεύγουν, καθώς θα μπορεί να βάζει χέρι στους λογαριασμούς που...
προορίζονται για τη μισθοδοσία των εργαζομένων και να τους δεσμεύει σε περιπτώσεις που μια επιχείρηση εντοπίζεται να έχει υποπέσει σε πολύ σοβαρές παραβάσεις φοροδιαφυγής.
Συγκεκριμένα στις περιπτώσεις μη απόδοσης ΦΠΑ άνω των 150.000 ευρώ ή συναλλαγών με πλαστά ή εικονικά φορολογικά στοιχεία άνω των 300.000 ευρώ οι φορολογικές αρχές θα έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν στη δέσμευση του 50% όλων ανεξαιρέτως των τραπεζικών λογαριασμών, χωρίς να γίνεται διάκριση ανάμεσα στους λογαριασμούς της επιχείρησης που προορίζονται για την πληρωμή προμηθευτών και στους λογαριασμούς μέσω των οποίων μισθοδοτείται το προσωπικό.
Στην παράγραφο 9 του άρθρου 48 του τελευταίου φορολογικού πολυνομοσχεδίου ενσωματώνονται στο νέο Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών τα μέτρα διασφάλισης των συμφερόντων του Δημοσίου τα οποία λαμβάνονται από τις φορολογικές αρχές στις περιπτώσεις που εντοπίζουν σοβαρές υποθέσεις φοροδιαφυγής.
πηγή



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *