ροή ειδήσεων

“Χαλασμένο” φαγητό στο πρωθυπουργικό στρατόπεδο της Καλαμάτας!

Για χαλασμένο φαγητό κανουν λόγο στο 9ο Σύνταγμα Πεζικού στην Καλαμάτα που ως γνωστόν είναι στρατόπεδο…πρωθυπουργικό!

Η Καλαμάτα είχε κλείσει αλλά με πρωθυπουργό το Σαμαρά ξανάνοιξε γιατί οι τοπικοί παράγοντες και μαγαζάτορες πως θα ξαναψηφίσουν Σαμαρά.
Αφού το άνοιξαν όμως ας ταίζουν τουλάχιστον τους φαντάρους όπως πρέπει γιατί οι καταγγελίες που έρχονται από το “πρωθυπουργικό στρατόπεδο” δεν είναι καλές.
Με τα όσα λένε οι φαντάροι στο δίκτυο Σπάρτακος προκύπτει ότι έχει πέσει…πείνα κι όχι μόνο:
“Το φαγητό που παρέχει η υπηρεσία στα εστιατόρια είναι τις περισσότερες φορές λίγο καθώς και το φαγητό που πάει στα φυλάκια δεν είναι αρκετό ώστε να βγουν μερίδες για όλους. Επίσης η ποιότητα του φαγητού είναι κάτω του μετρίου (άλλες φορές καμένα και άλλες ωμά). Τα παραπάνω οδηγούν τους στρατιώτες να τρώνε είτε από το ΚΨΜ είτε να παραγγέλνουν απ’ έξω επιβαρύνοντας έτσι τα έξοδά τους κατά πολύ.
Στη μονάδα δεν υπάρχει πόσιμο νερό (!!!), οπότε χρειάζεται να αγοράζεις καθημερινά εμφιαλωμένο (ενώ θα έπρεπε να το παρέχει η υπηρεσία). Σε κάποιες μονάδες υπάρχει ψύκτης με νερό από πηγές, αλλά οι φιάλες δεν αλλάζονται και πολλές φορές περνάνε μέρες χωρίς να ξανάγεμιστούν. Και αυτά τα έξοδα θα πρέπει υποτίθεται να καλύπτονται από τα 8,62 ευρώ που δίνουν μηνιαίως!! Η έλλειψη σε στρατιώτες σχεδόν σε όλες τις μονάδες αναλογικά με τις υπηρεσίες της έχει αποτέλεσμα να μην έχουν έξοδο οι φαντάροι για πολλές μέρες και να κάνουν διπλό-υπηρεσίες. Οι εγκαταστάσεις είναι σε άθλια κατάσταση και ειδικά τα κτίρια που διαμένουν οι στρατιώτες είναι κακοδιατηρημένα (σπασμένα, γεμάτα υγρασία).
Αντίστοιχες καταγγελίες, και όσον αφορά το φαγητό και όσον αφορά στην “μισή αρχοντιά” της καθαριότητας, κάνουν και φαντάροι από άλλα στρατόπεδα, όπως το 9ο Σύνταγμα Πεζικού (Καλαμάτα), όπου μάλιστα σε μία περίπτωση δόθηκε ακόμα και χαλασμένο φαγητό”.
armynews.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *