ροή ειδήσεων

Θα τολμήσουν να αποκλείσουν την Εθνική από το Μουντιάλ;

Ο κίνδυνος αποκλεισμού της εθνικής ομάδας από τις διοργανώσεις επιστρέφει! Η κίνηση του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ να προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια, επαναφέρει το...
ενδεχόμενο τιμωρίας που μπορεί να κοστίσει ακόμη και την συμμετοχή της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο! Και μπορεί τα νομικά τμήματα των δύο συλλόγων να δηλώνουν πως «έχουν εξετάσει όλες τις παραμέτρους», ωστόσο, το θέμα από την Δευτέρα (2/12) το μεσημέρι θα βρίσκεται στα χέρια της FIFA, η οποία θα κληθεί να δώσει τη λύση και ενδεχομένως να λάβει δυσάρεστες αποφάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες την Δευτέρα το πρωί η ΕΠΟ θα ενημερώσει τη FIFA για την προσφυγή των δύο ομάδων στα πολιτικά δικαστήρια και η Παγκόσμια Ομοσπονδία με την σειρά της αναμένεται να ακολουθήσει την γνωστή οδό σ” αυτές τις περιπτώσεις. Με έγγραφό της, όπως γίνεται πάντα σ” αυτές τις περιπτώσεις, θα ενημερώσει την ΕΠΟ για τον κίνδυνο αποκλεισμού των συλλόγων και της εθνικής απ” όλες τις διοργανώσεις και με την σειρά της η Ομοσπονδία θα καλέσει τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ να αποσύρουν την προσφυγή…Ολη αυτή η διαδικασία θα γίνει μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ανάλογα με τις αποφάσεις στην Ελλάδα, η FIFA θα αναγκαστεί να βάλει την εθνική στην κλήρωση με τον αστερίσκο των «προϋποθέσεων».

Ο δεύτερος κίνδυνος που εγκυμονεί η προσφυγή του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ αφορά μόνο στις ομάδες κι έχει να κάνει με την δυνατότητα που δίνεται στους αντιπάλους τους να προσφύγουν στον αθλητικό δικαστή και να ζητήσουν να κατακυρωθεί υπέρ τους ο αγώνας, υποστηρίζοντας πως κακώς ορίστηκαν τα παιχνίδια, από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια, αγνοώντας τις οδηγίες της FIFA.

Το δικαίωμα αυτής της προσφυγής το έχουν όλες οι ομάδες που θα αναμετρηθούν με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, όσο βεβαίως αυτοί δεν αποσύρουν την προσφυγή τους… Το βέβαιο είναι ότι από την Παρασκευή (29/11) το βράδυ και μέχρι σήμερα το απόγευμα, τόσο η Superleague, όσο και η ΕΠΟ είναι σε θέση… μάχης προκειμένου να δει τι θα κάνει με τις περιπτώσεις του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Απαντες εκφράζουν μεγάλη ανησυχία για την εθνική ομάδα και την συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ταυτόχρονα ελπίζουν πως οι δύο σύλλογοι θα κάνουν πίσω, βλέποντας τον κίνδυνο να πλησιάζει.
atsports.gr



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/12/13 17:40

    σιγά ρε γαύρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/12/13 22:14

    αγώνας μέχρι το τέλος,να σπάσει το κατεστημένο της βρωμιάς και ας μην πάει η εθνική πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *