ροή ειδήσεων

Νέα Κηφισιά: Αιχμηρή ανακοίνωση για όσα έγιναν στη Ρόδο

«Πυρ και μανία» είναι οι ιθύνοντες της Νέας Κηφισιάς για όλα όσα έγιναν στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Κολοσσό, με αποτέλεσμα να εκδώσουν ανακοίνωση στην οποία βάλλουν… κατά πάντων στη Ρόδο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: ...

«"ΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΔΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ" Αντί για ανακοίνωση διαμαρτυρίας θα πρωτοτυπήσουμε σήμερα και θα δώσουμε στη δημοσιότητα την απάντηση του ΚΟΛΟΣΣΟΥ: "Εμείς δεν ξέρουμε τίποτα, νικήσαμε δίκαια και στο κάτω-κάτω δεν έγινε και τίποτα που δε συμβαίνει γενικά στα Ελληνικά γήπεδα μπάσκετ".

Αυτή άλλωστε ήταν και η άποψη ενός τοπικού δημοσιογράφου: αφού γίνονται και χειρότερα δεν πειράζει. Βέβαια το χειρότερο θα ήταν να φάει ο Νικητάκης τον κάδο στο κεφάλι (αντί ευτυχώς στον ώμο) και να μείνει στον τόπο, αυτό όμως δεν απασχολεί κανέναν.

Μήπως όμως δεν είναι ακριβώς έτσι; Μήπως κάπου πρέπει να σταματήσει η κατρακύλα του Ελληνικού μπάσκετ που μας έχει κάνει παντελώς αναξιόπιστους, τόσο με τα επεισόδια όσο και με τις ομάδες που αφήνουν συστηματικά απλήρωτους τους παίκτες τους;

Το Σάββατο γίναμε μάρτυρες γεγονότων που αποτελούν ντροπή για το Ελληνικό μπάσκετ και αμαυρώνουν/ διαστρεβλώνουν το Ελληνικό πρωτάθλημα. Είδαμε πως μπορεί να δημιουργηθεί ένα κλίμα τρομοκρατίας για να κρίνει ένα παιχνίδι. Και αυτό όταν η αστυνομική δύναμη για τον αγώνα είναι δώδεκα άτομα που πρέπει να αντιμετωπίσουν χίλιους θεατές (!). Πως θα παίξουν οι παίκτες και πως θα σφυρίξουν οι διαιτητές όταν ξέρουν ότι δεν έχουν ουσιαστικά καμιά προστασία;

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι θεατές έβριζαν τους παίκτες και τον προπονητή μας, αλλά αυτό το θεωρούμε φυσιολογικό και αναμενόμενο (χωρίς ειρωνεία). Πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ένας φίλαθλος περίπου 40 χρόνων έφυγε από την κερκίδα των οργανωμένων που καθόταν (πέταλο) και ήρθε μπροστά από τα επίσημα όπου με υβριστικές εκφράσεις και χειρονομίες παρότρυνε όλο τον κόσμο να συμμετέχει στις ασχήμιες του.

Από το σημείο εκείνο και μετά η κατάσταση επιδεινώθηκε δραματικά, άρχισαν υβριστικά συνθήματα εν χορώ κατά πάντων και στοχευμένα κατά του παίκτη μας Νίκου Μπάρλου. Όταν οι διαιτητές διέκοψαν σύμφωνα με τους κανονισμούς τον αγώνα για να γίνει παρατήρηση, η κατάσταση έφυγε εκτός ελέγχου.

Τουλάχιστον πενήντα άτομα, πολλοί από το χώρο των επισήμων ήρθαν πάνω από τον πάγκο μας προσπαθώντας να χτυπήσουν παίκτες και προπονητές, πολλοί προσπαθούσαν να πηδήξουν από τα κάγκελα και όλοι τους έφτυναν και τους πετούσαν μπουκάλια με νερό. Στην παρατήρησή του προέδρου Γιώργου Βαγενά να τους απομακρύνουν οι αστυνομικοί απάντησαν ότι δεν μπορούν.

Στη συνέχεια άρχισαν να προπηλακίζουν τα δύο(!) άτομα της διοίκησης που βρίσκονταν στην κερκίδα με συνέπεια η αστυνομία να τους απομακρύνει από την εξέδρα των επισήμων(!) για προστασία. Οι προπηλακισμοί συνεχίσθηκαν στο υπόλοιπο του αγώνα, με αποκορύφωμα τον κάδο που εκσφενδονίστηκε πάνω στον Νικητάκη. Αυτό έγινε μπροστά στους αστυνομικούς και ο δράστης συνελήφθη αυτεπάγγελτα επιτόπου και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα (αυτό έχει σημασία για τη συνέχεια). Η κατάσταση αυτή συνεχίσθηκε και μέσα στη φυσούνα και τα αποδυτήρια.

Πρώην διοικητικό στέλεχος του Κολοσσού προσπάθησε να χτυπήσει το Νικητάκη και όταν δεν τον άφησαν να περάσει έβριζε και απειλούσε, μάλιστα απώθησε και τον πρόεδρο της ομάδας μας που επιχείρησε να τον ηρεμήσει. Άλλο μέλος της ομάδας του Κολοσσού επιχείρησε να αμφισβητήσει ότι χτυπήθηκε ο Νικητάκης και έλεγε ειρωνικά "ας πάει στο Νοσοκομείο να τον εξετάσουν". Ευτυχώς δηλαδή που ήταν αυτόπτης μάρτυρας η αστυνομία.

Πρέπει να τονισθεί εδώ ότι πρωταγωνιστές των επεισοδίων δεν ήταν οι οργανωμένοι και τα παιδάκια που κάθονταν στο πέταλο αλλά σοβαροί και ώριμοι κύριοι, πολλοί από την εξέδρα των επισήμων. Ο επίσημος Κολοσσός ή έλειπε ή συμμετείχε στα επεισόδια με εξαίρεση τον αντιπρόεδρο κο Χατζηλαζάρου, ο οποίος περιφερόταν στα αποδυτήρια αποσβολωμένος και ψέλλιζε "λυπάμαι, λυπάμαι πολύ".

Αποκορύφωμα όλων αυτών ήταν να συλληφθεί στο αεροδρόμιο ο team manager της ομάδας μας Σάββας Νικητάκης με προφορική εντολή εισαγγελέα με το αιτιολογικό ότι χρειαζόταν να δώσει εξηγήσεις (τις οποίες κρίθηκε αναγκαίο να δώσει αυτοπροσώπως (!)….) για να διαλευκανθεί η υπόθεση(!) με αποτέλεσμα να χάσει την πτήση και να παραμείνει στη Ρόδο.

Συγχαρητήρια στις αρχές του νησιού για την ταχύτητά τους να συλλάβουν τον παθόντα (!). Θεωρούμε ότι και αυτό αποτελεί μέρος από μια σειρά περίεργων ενεργειών που γίνονται στη Ρόδο και μένουν εσωτερικά στο νησί γιατί δε συμφέρει να βγαίνουν έξω».
onsports


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/12/13 18:28

    ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ-ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ-ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ.
    Ο ΚΑΔΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΕΠΕΣΕ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ & ΗΛΙΘΙΟ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΥΛΟ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΔΥΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ (Ο ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ) ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΦΑΓΑΝ ΞΥΛΟ.
    Ο ΜΠΑΡΛΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΗΓΑΜΕ, ΟΧΙ ΣΥΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΔΡΑ (ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΑΝΤΑ) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ...
    ΚΟΛΟΣΣΑΡΑ ΟΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/12/13 18:43

    MEGALE EISIA BLAKAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/12/13 18:57

    Γιατι να πάω στο γήπεδο να δω τον Κολοσσό? Για να ακουνε τα παιδιά μου τους εκκλησιαστικούς υμνους? (μπινελίκια). Για να βλέπω μια ομάδα με μισθοφόρους λεγεωνάριους ασπρους μαυρους κίτρινους? Για να βλέπω την κολώνα μπροστά μου και να χανω τις μισές φάσεις? για να ακουω τους ασχετους να φωνάζουν of side? Για να βλέπω μιά ομαδα που παιζει άμυνα σταυρό και επίθεση σύστημα πλυμμηρα? Φτιάξτε ένα γήπεδο της προκοπής, διώξτε τους ασχετους καφρους από την κερκίδα, βάλτε κανένα ροδιτάκι να παίξει (ειναι καλύτεροι άραγε οι παικταράδες που αλλάζουν κάθε χρόνο) και μετά καλέστε με να έρθω με την οικογένειά μου και τους φίλους μου και θα σας καλοπληρώσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *