ροή ειδήσεων

ΤΡΑΓΙΚΟ: O Paul Walker εγκλωβίστηκε στην κόκκινη Πόρσε και κάηκε ζωντανός [ΒΙΝΤΕΟ]

Τέσσερις ημέρες από τη μοιραία σύγκρουση της κόκκινης Πόρσε στην οποία επέβαινε ο δημοφιλής ηθοποιός, Πολ Γουόκερ, ο θάνατος του οποίου συγκλόνισε το Χόλιγουντ, ένα νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα αποκαλύπτει μία ακόμα τραγική πτυχή του δυστυχήματος....
Όπως αναφέρει το CNN σύμφωνα με το βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, το αυτοκίνητο δε τυλίχθηκε στις φλόγες αμέσως, αλλά 60 δευτερόλεπτα έπειτα από την πρόσκρουση.

Στις σκηνές του βίντεο φαίνεται ο πυκνός μαύρος καπνός να αναδύεται από το αυτοκίνητο περίπου δύο λεπτά αργότερα.

Το στοιχείο αυτό έρχεται σε αντίθεση με όσα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για έκρηξη και ξέσπασμα φωτιάς αμέσως μόλις η κόκκινη Πόρσε προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα πολλοί να εικάζουν ότι ο άτυχος ηθοποιός πιθανώς να επιχείρησε να βγει από το όχημα για να σωθεί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ολοκληρώθηκε εχθές, Τρίτη, η νεκροψία του Γουόκερ και του οδηγού, Ρότζερ Ρόντας, από τον ιατροδικαστή του Λος Άντζελες και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματά της για να αποδειχθεί αν ο ηθοποιός και ο φίλος του έχασαν τη ζωή τους ακαριαία, ή κάηκαν ζωντανοί.

Την ίδια ώρα, ένας κοινός φίλος των θυμάτων υποστηρίζει ότι το δυστύχημα δεν προέκυψε έπειτα από «κόντρα», όπως αρχικά είχε κυκλοφορήσει.

Αντιθέτως, εξήγησε ότι άκουσε τους δύο άνδρες να είναι προβληματισμένοι από ένα μηχανικό πρόβλημα που πίστευαν ότι είχε η Πόρσε.

«Την ώρα που το έβαζαν στο γκαράζ, η μηχανή του σταμάτησε ξαφνικά. Άκουσα, τότε έναν από τους δύο, μάλλον τον Ρότζερ, να λέει “Γιατί σταμάτα το αμάξι; Ας το βγάλουμε γύρω από το τετράγωνο”», δήλωσε ο άνδρας στο Hollywood Reporter, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του.
«Τότε, ο Πολ του είπε “Θα έρθω και εγώ μαζί σου για να πάμε πολύ γρήγορα”», συμπλήρωσε.
Σε κάθε περίπτωση, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες αποφάνθηκε ότι η υπερβολική ταχύτητα συνετέλεσε στο τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του πρωταγωνιστή της ταινίας «The Fast and the Furious» και του φίλου του.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *