ροή ειδήσεων

Οι 3 βασικοί ύποπτοι για την απαγωγή της μικρής Μαντλίν - Η παράλειψη της αστυνομίας που σόκαρε τους Βρετανούς

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν που...σημειώθηκε το 2007 στην Πορτογαλία όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της.

Αξιωματικοί της Scotland Yard εντόπισαν τρεις βασικούς υπόπτους, μέλη συμμορίας, οι οποίοι διέπραξαν μια απαγωγή πολύ κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν. Σύμφωνα με την ανάλυση δεδομένων των κινητών τους, οι τρεις άντρες έκαναν ένα ασυνήθιστα υψηλό αριθμό τηλεφωνημάτων μεταξύ τους λίγο πριν δηλωθεί η εξαφάνιση της Μαντλίν στο Αλγκάρβε.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι απαγωγείς μεταξύ των οποίων και ένας Πορτογάλος, πραγματοποίησαν και άλλη επιδρομή στο θέρετρο Praia da Luz, παρενοχλώντας ένα παιδί του οποίου οι γονείς βρισκόντουσαν λίγο πιο πέρα και όταν είδαν τους δράστες εκείνοι το έβαλαν στα πόδια.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας η πορτογαλική αστυνομία δεν έλαβε υπόψη της το περιστατικό το οποίο συνέβη λίγες μέρες πριν την απαγωγή της Μαντλίν και οι Βρετανοί ντετέκτιβ κάνουν λόγο για ντροπιαστική παράλειψη.
Μετά την αποκάλυψη των τηλεφωνικών στοιχείων από τη Yard, γίνεται έλεγχος στα σπίτια και τους διαδικτυακούς τόπους των υπόπτων αν και οι ελπίδες της Scotland Yard για πρόωρες συλληψεις έχουν ματαιωθεί λόγω της απροθυμίας των πορτογαλικών αρχών να συμφωνήσουν σε μια κοινή επίσημη έρευνα.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *