ροή ειδήσεων

Σοκ: Μεθυσμένος οδηγός διένυσε 5 χλμ με ετοιμοθάνατο ποδηλάτη καρφωμένο στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στην Κοριτίμπα της Βραζιλίας....Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε ποδηλάτη και σαν μη τρέχει τίποτα συνέχισε κανονικά την πορεία του επί 5 χιλιόμετρα με το θύμα να αργοπεθαίνει σφηνωμένο στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του.

Περαστικοί και άλλοι οδηγοί νόμισαν στην αρχή πως επρόκειτο για κούκλα αλλά όταν συνειδητοποίησαν πως ήταν άνθρωπος άρχισαν να φωνάζουν και παράλληλα κάλεσαν την αστυνομία.
Το αυτοκίνητο του ασυνείδητου οδηγού ακινητοποιήθηκε τελικά και επί τόπου έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας και ασθενοφόρο για να παραλάβει τον 31 ετών ποδηλάτη που όμως λίγα λεπτά αργότερα εξέπνευσε στο σημείο.


Με χειροπέδες ο 58χρονος οδηγός οδηγήθηκε εσπευσμένα στο περιπολικό προκειμένου να γλιτώσει το λιντσάρισμα από τους περαστικούς που δεν μπορούσαν να πιστέψουν την αναισθησία και απάθεια του.
Το περιστατικό καταγράφηκε από δεκάδες κινητά και τις κάμερες του αυτοκινητοδρόμου όπου τελικά σταμάτησε η απίστευτη πορεία του 58χρονου οδηγού με τον ποδηλάτη καρφωμένο στα παρμπρίζ του.
Δείτε το βίντεο:



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *