ροή ειδήσεων

Πως αντιδρά η Aegean για τα εισιτήρια των 12 ευρώ της Ryanair

Η αντίδραση της ΑEGEAN

"Η ανακοίνωση της Ryanair που αφορά... στη δημιουργία βάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη επιβεβαιώνει τη λειτουργία μιας απόλυτα ανταγωνιστικής αγοράς, στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών αερομεταφορών, γεγονός που πάντοτε ισχυριζόταν η AEGEAN", αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. Προσθέτει, ότι αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος που η συνένωση δυνάμεων των 2 ελληνικών αερομεταφορέων, της AEGEAN με την Olympic Air, ήταν απαραίτητη ώστε να δημιουργηθούν οι οικονομίες κλίμακας, για την αποτελεσματική λειτουργία και ανάπτυξη ενός ελληνικού αερομεταφορέα, που θα εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα μας σε αυτή την κοινή ευρωπαϊκή αγορά. "Σήμερα, μετά την ολοκλήρωση της συνένωσης, διαθέτουμε πλέον και τα ποσοτικά εχέγγυα για να ανταγωνιστούμε και να αναπτυχθούμε περαιτέρω", αναφέρει.

Επίσης, η AEGEAN, σημειώνει ότι είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι "η σταθεροποίηση της χώρας μας και η σημαντική ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος, την καθιστούν πλέον πιο ελκυστική για επιπλέον δραστηριοποίηση ξένων αερομεταφορέων", σημειώνοντας ότι η εταιρεία έχει επενδύσει πολύ πριν και συστηματικά τα τελευταία 4 χρόνια, με 8 βάσεις στο κέντρο και την Περιφέρεια της χώρας και έχει συμβάλει καθοριστικά σε πολύ δύσκολες εποχές στην στήριξη και ανάπτυξη του τουρισμού.

Παράλληλα, συνεχίζει η ανακοίνωση, "τόσο πριν όσο και μετά τη συνένωση με την Olympic Air, η AEGEAN έχει προσφέρει νέες πολιτικές χαμηλότερων ναύλων, όπως τις GoLight και Flex, που ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2013. Οι πρωτοβουλίες αυτές βελτίωσαν σημαντικά το κόστος εισιτηρίου για τον Έλληνα καταναλωτή, τόσο στα κύρια δρομολόγια εσωτερικού, όσο και στις μικρές άγονες γραμμές. Άλλωστε, για τον λόγο αυτό, η σωρευτική κίνηση των 2 εταιρειών στο εσωτερικό παρουσίασε σημαντική αύξηση 15% το δίμηνο μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια συνεχούς ύφεσης και μείωσης".

"Οι καταναλωτές το ξέρουν και το νιώθουν ήδη. Συνεχίζουμε δυναμικά με τα νέα δρομολόγια που έχουμε ανακοινώσει, έχοντας συνηθίσει να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τις προκλήσεις φέρνοντας νέα οφέλη τόσο στους επιβάτες μας, όσο και στην οργάνωση και το προϊόν της εταιρείας μας", καταλήσει η ανακοίνωση της Aegean.
reporter.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/1/14 17:42

    Επιτελους καποια στιγμη και σε αυτη τη χρυσοφορα γραμμη πρεπει επιτελους να υπαρχει ανταγωνισμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/1/14 18:17

    Αρχισε η αντιστροφη μετρηση για το λουκετο της Aegean.
    The party is over Mr. Vasilakis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε το βλεπω μαλον η κατρακυλα της rayanair βλεπω!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος14/1/14 20:29

    Vasilaki dialekse.....Agean ? Olympic ? Hertz ? Seat ? Goldair..
    Kapoia apo oles tha brepei na kleiseis meta to 12 evro tirs Ryan Air

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/1/14 20:53

    Απο θεμα ασφαλειας αεροπλανων ομως τι γινεται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/1/14 21:05

    Τα μονοπώλια πρέπει να πεθάνουν, είναι γεγονός ότι μονο στην Ελλάδα επικρατεί το μονοπώλιο και ότι είμαστε οι ακριβότεροι στην ευρώπη αλλα με τους χαμηλότερους μισθούς. Το ιδιο συμβαίνει και με τις ακτογραμμές πχ για να πας από Ρόδο Πειραιά θέλεις 60€ oneway και μονο κατάστρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/1/14 21:10

    TON POYLO KATARAMENOI IDIOKTHTES THS AEGEAN,GAMW TA MONOPWLIA THS VOREIOAFRIKANIKHS XWRAS POY KATOIKOYME!MAKARI NA TA PAROYN OLA KSENOI MPAS K DOYME LIGO ANTAGWNISMO,ETSI K ALLIWS KSENOI MAS KYVERNOYN STHN VRWMOAEGEAN THA KOLHSOYME,MAKARI NA KLEISEI K NA SYLAVOYN TOYS YDIOKTHTES TOYS GIA XREH!OSO GIA ASFALEIA POY LENE KAPOIOI MALLON MAS KANOYN PLAKA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/1/14 22:00

    σφιγγει ο κολος της ετζιαν και γουσταρω. λαμογια ηταν καλα οταν μας περνατε 240 ευρω πηγαινε ελα αθηνα ροδο ???? μας ειχατε το ακριβοτερο εισητηριο στην χωρα, την στιγμη που ο τουριστας ερχοτανε με αυτα τα λεφτα και εμενε και 1 εβδομαδα σε ξενοδοχειο!!!!! ρουφιχτετο τωρα και να ειστε και χαρουμενοι !! μας τα εχετε παρει πολυυυυυ χοντρα . οπου ναναι ερχεται και η σειρα της μπλου σταρ . ακου 60 ευρω εισητηριο ???? ρε ουστττττ. να ειστε σωστοι για να ειμαστε και μεις σωστοι και να σας ακολουθουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/1/14 22:31

    ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ BLUE STAR !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/1/14 00:38

    όποιος έχει ταξιδέψει, θα ξέρει ότι τα ''go light'' εισιτήρια ήταν ένα επικοινωνιακό κόλπο της Aegean για να ακριβύνουν γενικώς τα ναύλα και ο κόσμος να καταλάβει το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/1/14 08:10

    Η επιπλέον χρέωση της βαλίτσας με 30 ευρώ πηγενέλα αν το κλείσεις το εισητήριο νωρίς και 50 αν το κλείσεις από το αεροδρόμιο είναι αυτό που ένιωσα (και το νιώθω ήδη από πίσω μου) πριν 15 ημέρες που ταξίδεψα! Καλή μου Aegean πόσο γλυκά μας μιλάς πριν μας πηδήξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/1/14 08:43

      ειναι δυνατον να σου χρεωνουν ακομα και την μια αποσκευη??που στεκει ολη αυτη η ηλιθιοτητα?

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος15/1/14 13:12

    SΣτο μονοπώλιο αγαπητέ-ή εκεί στεκεται, ειμαι μονο μία εταιρεία και κάνω οτι γουστάρω αμ δε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *