ροή ειδήσεων

Έβαλαν την κάρτα για να κάνουν ανάληψη και ''πάγωσαν''!

Το ζευγάρι διαπίστωσε πως από τα 110 ευρώ που υπήρχαν είχαν μείνει μέσα μόνο τα 30 - Λίγο αργότερα μάθαιναν το λόγο που τα χρήματά τους έκαναν ''φτερά''...
Αντιμέτωπο με τη δυσάρεστη έκπληξη της κατάσχεσης ποσού 80 ευρώ, από τον κοινό λογαριασμό καταθέσεων που διατηρούσε και στον οποίο υπήρχαν μόλις 110 ευρώ, βρέθηκε ζευγάρι Πατρινών πριν από λίγα 24ωρα.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, το ποσό που αφαιρέθηκε από τον λογαριασμό, ο οποίος ήταν και μισθοδοσίας της γυναίκας, αφορούσε οφειλή προς την εφορία για το τέλος ακίνητης περιουσίας. Το ζευγάρι έκπληκτο διαπίστωσε πως από τα λίγα χρήματα που είχε στο λογαριασμό είχε «πετάξει» το μεγαλύτερο μέρος και διαθέσιμα για ανάληψη ήταν μόνο 30 ευρώ!

Τα πιο δύσκολα όπως αποκαλύπτουν κύκλοι από το χώρο των φοροτεχνικών στην περιοχή έρχονται το αμέσως επόμενο διάστημα καθώς περίπου 6.000 επαγγελματίες από την Πάτρα θα φλερτάρουν καθημερινά με την κατάσχεση.

Με δεδομένο το γεγονός πως το 80% και πλέον των εμπόρων και επαγγελματοβιοτεχνών της Πάτρας, έχουν οφειλές προς το δημόσιο και τον ΕΟΠΥΥ , αυτό συνεπάγεται πως έρχεται τσουνάμι κατασχέσεων χρημάτων από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *