ροή ειδήσεων

Εκδήλωση και τιμές για ΠΑΟΚ και Πρέλεβιτς στη Ρόδο

Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση

Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση, όπου η αγάπη για τον ΠΑΟΚ ήταν το κυρίαρχο συναίσθημα, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από τη Ρόδο, αλλά... και την Κω, τίμησαν τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, αμέσως μετά τα εγκαίνια του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ρόδου, τα οποία πραγματοποιήθηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Στην εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 150 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ρόδου τίμησε τον Μπάνε Πρέλεβιτς για την πολυετή του προσφορά στην ομάδα και το ίδιο έγινε και από τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κω. «Σε ευχαριστούμε για όλα όσα έχεις κάνει για τον ΠΑΟΚ και για μας και να ξέρεις ότι εσύ και εκείνη η ομάδα του ΠΑΟΚ στη δεκαετία του ’90, ήσασταν η αιτία που έγιναν νέες γενιές ΠΑΟΚτσήδων», είπαν μεταξύ άλλων οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στον Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που μετέβη στη Ρόδο αποκλειστικά και μόνο για την συγκεκριμένη εκδήλωση, ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την τιμή και την αγάπη τους και είπε: «θέλουμε να είστε πάντα κοντά στον ΠΑΟΚ, να αγαπάτε με αυτό τον αγνό και πολύ όμορφο τρόπο την ομάδα και όποτε μπορείτε να έρχεστε και στη Θεσσαλονίκη για να βλέπετε την ομάδα».

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, έδωσε στο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ρόδου με την ευκαιρία των εγκαινίων των νέων του γραφείων δύο φανέλες της ομάδας, με τον αριθμό «7» και το όνομα του Μπάνε Πρέλεβιτς και τον αριθμό «5» και το όνομα του Νίκου Σταυρόπουλου.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον πρόεδρο Μπάνε Πρέλεβιτς, τον τεχνικό Διευθυντή Νίκο Σταυρόπουλο και τον μάνατζερ Τέλη Ζουρνατσίδη. Σήμερα εξάλλου και πριν από την έναρξη του αγώνα Κολοσσός Ρόδου – ΠΑΟΚ, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από την Ρόδο και την Κω θα τιμήσουν και τον Νίκο Σταυρόπουλο.
paokbc.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *