ροή ειδήσεων

Συνελήφθησαν δύο τσαντάκηδες στη Ρόδο

ΕΙΧΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΘΥΜΑΤΑ

Συνελήφθησαν δύο άντρες ηλικίας 46 και 28 ετών σε βάρος των οποίων... σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα κακουργηματικής και πλημμεληματικής φύσεως αδικήματα της ληστείας και της κλοπής.

Επιπλέον η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 46χρονου περιλαμβάνει ακόμη έναν συνεργό του, ο οποίος αναζητείται.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο έρευνας, οι δράστες, οι οποίοι ενεργούσαν ανεξάρτητα μεταξύ τους, επιβαίνοντες σε δίκυκλα προσέγγιζαν γυναίκες που κινούνταν πεζές στην πόλη της Ρόδου και τους άρπαζαν τσάντες που κρατούσαν. Σε δύο μάλιστα περιπτώσεις παρέσυραν τα θύματα τους και τα τραυμάτισαν.

Συγκεκριμένα όσον αφορά τον 46χρονο διαπιστώθηκε ότι:
Πριν περίπου δέκα ημέρες αφαίρεσε από την πόλη της Ρόδου δίκυκλη μοτοσικλέτα, της αλλοίωσε τα εξωτερικά χαρακτηριστικά στοιχεία και τη χρησιμοποιούσε για να διαπράττει κλοπές
Την 04-01-2014 το απόγευμα επιβαίνοντας στο κλεμμένο δίκυκλο, που οδηγούσε συνεργός του, άρπαξε από την κατοχή 47χρονης μια τσάντα που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Η εν λόγω τσάντα με τα προσωπικά αντικείμενα και μέρος των χρημάτων, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην 47χρονη
Την 07-01-2014 το απόγευμα οδηγώντας το κλεμμένο δίκυκλο άρπαξε την τσάντα 43χρονης, η οποία όταν αντιστάθηκε την έριξε στο οδόστρωμα και την τραυμάτισε ελαφρά

Όσον αφορά τον 28χρονο διαπιστώθηκε ότι στις 08-01-2014 πρωινές ώρες χρησιμοποιώντας δίκυκλη μοτοσυκλέτα διέπραξε τρεις αρπαγές τσαντών από πεζές γυναίκες, μια από τις οποίες έριξε στο οδόστρωμα και την τραυμάτισε ελαφρά.

Οι δράστες εντοπίσθηκαν από περιπολούντες αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, ο μεν 46χρονος την περασμένη Τρίτη και ο δε 28χρονος χθες το μεσημέρι, όπου κατά την εξέτασή τους αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από τις παθούσες.

Τα δίκυκλα που χρησιμοποιούσαν κατασχέθηκαν.

Ο 46χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε χθες το απόγευμα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή Ρόδου, ενώ ο 28χρονος θα οδηγηθεί σήμερα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *