ροή ειδήσεων

Οι ακροδεξιοί “πυρήνες” του ΑΠΕΝΤΑΡΟΥ Σώρρα

Ο εκ Πάτρας ΑΠΕΝΤΑΡΟΣ «τρις-εκατομμυριούχος», Αρτέμιος Σώρρας, που έχει το θράσος να απειλεί και να βρίζει... τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο και τους δημοσιογράφους του Mega, συνεργάζεται με ακροδεξιούς και Χρυσαυγίτες στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Δημιουργεί πυρήνες που θα χρησιμοποιήσει «όταν έρθει η ώρα», όπως συχνά απειλούν τα πρωτοπαλλίκαρά του. Η αστυνομία (στην Κύπρο και την Ελλάδα) πρέπει να ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο τύπο πριν είναι πολύ αργά, διότι οι απειλές του ιδίου και των «στρατιωτών» του είναι συγκεκριμένες.

Υπενθυμίζω ότι τον ΑΠΕΝΤΑΡΟ «τρις-εκατομμυριούχο»,«εισήγαγαν» στην κυπριακή κοινωνία ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Γιαννάκης Μάτσης και η ευρωβουλευτής του ΔΗΚΟ κ. Παπαδοπούλου. Και οι δυο οφείλουν απολογία στον κυπριακό λαό διότι παρέσυραν πολλούς ανθρώπους στην Κύπρο να τον συναντήσουν και να ακούσουν τις άνευ προηγουμένου βλακείες του.

Εάν γινόταν δεκτή από την κυπριακή κυβέρνηση η δήθεν «πρόταση» του ΑΠΕΝΤΑΡΟΥ Σώρρα, η Κύπρος και ο λαός της θα χρωστούσαν στους διεθνείς αυτούς απατεώνες, περισσότερα δισεκατομμύρια δολάρια απ’ όσα χρωστούν στους δανειστές των Βρυξελλών, της Φραγκφούρτης και του ΔΝΤ…

– Το σκάνδαλο με τις μίζες που έλαβαν ανώτεροι αξιωματούχοι του ελληνικού υπουργείου Αμυνας από εμπόρους όπλων, μπορεί να ακουμπήσει και την Κύπρο.

Δικαστικός παράγοντας δεν απέκλεισε, μιλώντας σε δημοσιογράφους, να επεκταθούν οι έρευνες και στο νησί μας. Η εμπλοκή του πρώην υπουργού και εκ των ιδρυτών του ΔΗΚΟ, Ντίνου Μιχαηλίδη στο δίκτυο του Ακη Τσοχατζόπουλου, είναι ένας επιπλέον λόγος να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, και στην Κύπρο.

– Αυτός ο άβουλος Μπαν κι Μουν τοποθετείται επί παντός επιστητού και μάλιστα με διάθεση κριτική για πολλά διεθνή προβλήματα. Στο πρόβλημα της Κύπρου επιμένει στην αντιδημοκρατική τακτική της πολιτικής των «ίσων αποστάσεων».

Βεβαίως, κάποιοι του δίνουν το δικαίωμα να αθωώνει σε κάθε έκθεσή του την κατοχική δύναμη. Και αυτοί οι κάποιοι είναι οι εκάστοτε Πρόεδροι της Κύπρου, οι οποίοι φοβούμενοι την επίρριψη ευθυνών, υποχωρούν άτακτα σε κάθε διαπραγμάτευση. Κάποιος να υπενθυμίσει στο γενικό γραμματέα του ΟΗΕ ότι η Κύπρος είναι το θύμα. Η κατοχική δύναμη είναι η Τουρκία…

ΜΙΧ. ΙΓΝ.
mignatiou.com

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/1/14 01:03

    απο την φατσα φαινεται ανθρωπος της νυκτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/1/14 02:20

    Η αστυνομία πρέπει να προβεί σε συλλήψεις των πυρήνων άμεσα! Απειλούν με εμφύλιο ανοικτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/1/14 02:22

    Ειδικά εδώ στην Ρόδο έχει μεγάλη ομάδα από ότι μου είπανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/1/14 00:20

      στη μακρονισο με ασφαλεις πληροφοριες εμαθα ειναι παρα πολοι.......συνελληνες ειμαστε πολλιοι

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος9/1/14 07:11

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΜΑ@@@ΙΑ ΠΟΥ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟΣ ,ΕΙΔΙΚΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ,ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ,ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΔΩ ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/1/14 09:55

    ΚΑΛΑ ΟΚ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ......... ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΙΣΘΟ (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)

    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ????
    ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΩΟΣ ?????
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΦΟΡΟ 27 ΔΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ????
    ΑΝ ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ
    ...... ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/1/14 14:28

    Εμετική διαπλοκή μεταξύ δημοσιογράφων - νταβατζήδων των ΜΜΕ... Πλήρωσε ο "περιούσιος" Ρέστης το δάνειο (αξίας 400.000 ευρώ) ενός... "αριστερού" δημοσιογράφου - Γ. Οικονομέα -;!



    400 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ; Ποιός Οικονομέας;
    Δεν πιστεύουμε να είναι ο γνωστός δημοσιογράφος του Mega…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/1/14 19:21

    ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΣΥΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΛΗΞΕ.
    ΕΠΙΛΟΓΟΣΣτην Αθήνα σήμερα, ημέρα Παρασκευή 28 του Μήνα Ιουνίου, μόλις καταγράφηκε μια καινούργια τροπή στην ιστορία της Ελλάδος και της αναπτυξιακής πορείας, που είτε κάποιοι το θέλουν είτε δεν το θέλουν, θα ακολουθήσει λίαν συντόμως.
    Άρχισε να πέφτουν τα πέπλα και να φαίνεται το ΦΩΣ!

    Ως Πολίτες σύσσωμοι όλοι εμείς, φέρουμε αυτοδικαίως και προδήλως διατηρούμε έννομο συμφέρον, δικαίωμα και υποχρέωση να συμβάλουμε στην τήρηση του Συντάγματός μας και να υποστηρίξουμε τα δίκαιά μας και γι’ αυτό καλούμε όλους τους Έλληνες να σταθούν πλάι στον Αρτέμη Σώρρα και στην END και να απαιτήσουμε όλοι από κοινού να ελεγχθεί και να υλοποιηθεί η πρόταση της χρηματοδότησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/1/14 19:22

    Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να μειώσουμε το κόστος λειτουργίας του Κράτους μας, αφού περίπου 26 Δις το χρόνο θα γλιτώνει το Κράτος από τους τόκους και μόνο. Επίσης, το ποσό της δόσης αποπληρωμής του κεφαλαίου θα ανέρχεται στα 6 Δις Δολάρια ετησίως ποσό που είναι πολύ λιγότερο (και 10 φορές) από το μέσο όρο που καλείται η κυβέρνηση να πληρώνει ετησίως με τα δεδομένα του σήμερα (αν λάβουμε υπ’ όψη ότι σήμερα τα ομόλογα που εκχωρήσαμε προς τους δανειστές μας λήγουν στην καλύτερη περίπτωση στα 10 έτη και άρα πληρώνουμε αναλογικά κάθε έτος το 10 % τουλάχιστον συν τόκους)

    Τα οφέλη είναι πολλαπλά. Η μείωση του κόστους, η πολύ χαμηλή δόση, η ευκολία στην εκταμίευση, οι αναπτυξιακοί τιθέμενοι στόχοι, η βοήθεια που θα προσφερθεί αφιλοκερδώς από την END για τις μελέτες ανάπτυξης που θα ετοιμαστούν από τα τους πολλούς επιστήμονες μέλη της, η χρηματοδότηση της ιδιωτικής αλλά και τραπεζικής αγοράς, η υλοποίηση πολλών επενδυτικών έργων στη χώρα που θα ανοίξουν μεγάλο αριθμό θέσεων εργασίας και θα συνεισφέρουν σε έσοδα προς το Κράτος και τους πολίτες του, είναι μερικά από τα σημαντικά οφέλη που θα έχει η χώρα ακολουθώντας την πρόταση χρηματοδότησης του Αρτέμη Σώρρα και της EI-END.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/1/14 19:32

    Αναμένεται επίσης σύντομα να οριστεί η ημερομηνία της προανακριτικής για τη μήνυση που κατατέθηκε από τον κο Αρτέμη Σώρρα εναντίον των Κυβερνόντων, των Βουλευτών, Υπουργών, Πρωθυπουργού, Προέδρου και Διοικητή Τράπεζας Ελλάδος για

    1. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,

    2. ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ, ΚΑΙ

    3. ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.

    Η Ελλάδα θα μπορέσει να αναδυθεί από τη θάλασσα της κρίσης μέσα από τους αφρούς σαν μια πανώρια Αφροδίτη. Η Ελλάδα, η χώρα του Φωτός με το Φωτεινό της ευλογημένο Λαό «ΕΛ ΛΑΣ» θα ανακτήσει ξανά και σύντομα τον ηγετικό ρόλο όπως της αρμόζει.

    «Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς»
    Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ
    Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΤΕΙ ΠΙΣΩ
    ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ==Ε.Ν.D ==ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/1/14 19:42

    Κε Ιγνατίου.
    Το ΣΔΟΕ Πατρών του έχει επιβάλλει φόρο 13,5 δις Ευρώ για το οικονομικό έτος 2012, αναγνωρίζοντας τις μετοχές/χρεόγραφα τα οποία εσείς αποκαλείτε άχρηστα χαρτιά. Εγώ να πιστέψω εσάς, έλα όμως που ο κος Σώρρας έχει μηνύσει το ΣΔΟΕ Πατρών για παράβαση καθήκοντος αφού ενώ έχει θεωρήσει τον φόρο δεν καταβάλει προσπάθεια να τον εισπράξει! Καταλαβαίνετε φυσικά γιατί. Διότι με αυτόν τον τρόπο θα εκτεθούν άπαντες και μετά θα υπάρξει μέγα ζήτημαμε την μήνυση εναντίων των 300 βουλευτών και του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, περί εσχάτης προδοσίας, που έχει υποβάλλει. Ο κος Σώρρας έχει κάνει μηνύσεις. Γιατί δεν προχωράει το Δημόσιο αυτές τις μηνύσεις για να δούμε που θα καταλήξει η υπόθεση και καλείτε εσείς με το δημοσίευμά σας να μηνυθεί ο κος Σώρρας;
    Πλέον δεν πιστεύω κανέναν. Θέλω και γώ μια ομάδα νομικών να δεί το θέμα σοβαρά και να αποφανθεί. Αν είναι απατεώνας να πάει φυλακή. Αν όχι; Τότε τι πρέπει να γίνει κε Ιγνατίου; Το νόμισμα έχει δύο όψεις πάντα. Και μου αρέσει να τις βλέπω και τις δυο πριν προσπαθήσω να καταλάβω αν είναι κάλπικο.
    Με εκτίμηση.

    Read more: http://mignatiou.com/?p=2720#ixzz2pvNRD3qa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/1/14 19:44

    ΕΛΕΟΣ ΠΙΩΝ! τούτο το αρθρουι είναι ο ορισμός της παραπληροφόρησης και χειραγώγησης σε κάκιστη μορφή.
    Ο Ελληνας Αρτέμιος Σώρρας και ο οργανισμός E.N.D. (END NATIONAL DEBT), έχει ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ τα ομόλογα σε λογαριασμό στο όνομα της Κυπριακής και αντίστοιχα της Ελληνικής δημοκρατίας εδώ και 9 μήνες.
    Όλες οι προτάσεις/προσφορές είναι όλες ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ από τη Κυπριακή Κυβέρνηση.
    Απαιτούν και απαιτούμε ΝΟΜΙΜΟ ΕΛΕΓΧΟ και ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ από τους αρμοδίους του κράτους μας.
    Στην Ελλάδα έχει ήδη προβεί σε αγωγές κατά της Ελληνικής βουλής, και του Υπουργείου Οικονομικών με τη κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να έχουν καταθέσει και να διακινούν πλαστά ομόλογα, ξεγελώντας το Αμερικανικό Δημόσιο με όλες τες μυστικές του υπηρεσίες, όπως και το Κυπριακό και το Ελληνικό κράτος μαζί με όλους τους μηχανισμούς, και να κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι.

    Η Κυπριακή Κυβέρνηση όπως και η Ελληνική έχουν προβεί στον έλεγχο και δεν “επιτρέπετε” να απαντήσουν. Γιατί άραγε;

    ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, Για να δούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από τους αρμοδίους του κράτους μας μια επίσημη απάντηση.
    Δια ορθότερη και πιο σφαιρική πληροφόρηση δείτε http://www.youtube.com/user/ENDinfo1



    Read more: http://mignatiou.com/?p=2720#ixzz2pvNvWPcX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/1/14 00:14

    Τσαπα εχετε γραψει ......ΟΛΑ παλι θα διαγραφουν κ δεν θα υπαρχουν σχολια.....κανε δουλεια σου ακανε, σβηστα.....
    ΤΧΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *