ροή ειδήσεων

Κινήσεις πανικού, απέναντι στη Χρυσή Αυγή

Αναζητείται φόρμουλα ώστε να απαγορευτεί η κάθοδος της Χ.Α. στις Ευρωεκλογές.
Εντολή για δίκη της Χρυσής Αυγής μέχρι τον Απρίλη...
Μετά και το νέο κύμα συλλήψεων Χρυσαυγιτών βουλευτών, η κυβέρνηση φαίνεται πως εκτελεί βήμα- βήμα τις εντολές που έχει πάρει από την Ευρώπη αλλά και το πανίσχυρο αμερικανο-εβραϊκό λόμπι για «να τελειώνει με την Χρυσή Αυγή».
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Βρυξέλλες εκφράζουν πλέον ανοιχτά την ανησυχία τους σε Έλληνες κυβερνητικούς αξιωματούχος για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Θεωρούν ότι το πρώτο δυνατό χτύπημα κατά της Ευρώπης, πρέπει να το αναμένει στις προσεχείς ευρωεκλογές από την Ελλάδα με την άνοδο ακραίων αντιευρωπαϊκών δυνάμεων.

Φυσικά τέτοιες πολιτικές δυνάμεις υπάρχουν ανά την ευρωπαϊκή ήπειρο, ωστόσο στην περίπτωση της χώρας μας ο προβληματισμός κοινοτικών αξιωματούχων είναι διπλός καθώς η Χ.Α. δείχνει να συντηρεί τα ποσοστά της παρά τις πρόσφατες εξελίξεις και τις συλλήψεις των στελεχών της με την κατηγορία της σύστασης, διεύθυνσης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Φοβούνται στην Ευρώπη ότι αν η Χ.Α. συμμετέχει στις ευρωεκλογές, είναι πολύ πιθανό να καταφέρει να αποσπάσει ένα αξιοσημείωτο εκλογικό ποσοστό, τόσο υψηλό ώστε να είναι αρκετό για να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και γενικότερα στην εικόνα της Ευρώπης.

Με άλλα λόγια οι Ευρωπαίοι εκτιμούν ότι με δεδομένη την πιθανή ενδυνάμωση της Χ.Α. στο Ευρωκοινοβούλιο, είναι πιθανό να βρουν μπροστά τους το πρόβλημα και να έχουν να αντιμετωπίσουν τους Χρυσαυγίτες βουλευτές μέσα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Αυτός είναι και ο λόγος που σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, οι Βρυξέλλες πιέζουν την ελληνική κυβέρνηση να ξεκινήσει η δικαστική διαδικασία των συλληφθέντων χρυσαυγιτών το συντομότερο δυνατό, εν μέσω της Ελληνικής Προεδρίας προκειμένου να δοθεί ένα μήνυμα αποφασιστικότητας, όπως λένε.

Έτσι δεν πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο η δίκη να ξεκινήσει το αργότερο μέχρι τα τέλη Απριλίου ή ίσως και νωρίτερα, όπως εκτιμούν κάποιοι.

Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι οι Ευρωπαίοι πιέζουν και για κάτι ακόμα: ότι όπως συνέβη στην περίπτωση της αναστολής χρηματοδότησης του κόμματος, έτσι και να υπάρξει αναστολή της νομικής δυνατότητας του κόμματος να συμμετέχει στις ευρωεκλογές μέχρι να βγει το πόρισμα της Δικαιοσύνης.

Η πρεμούρα της Ευρώπης είναι να ΜΗΝ συμμετέχει η Χ.Α. στις επικείμενες ευρωεκλογές, και μάλιστα η απόφαση αυτή να επιβληθεί ξαφνικά ώστε να πιαστεί η Χ.Α. εξ απήνης ώστε να μην έχει χρόνο να κατέλθει με άλλο όνομα στην εκλογική αναμέτρηση. Κανείς δεν γνωρίζει τι τελικά υπάρχει αυτή τη στιγμή στο μυαλό του Πρωθυπουργού, ο οποίος δέχεται και αντίθετες εισηγήσεις που λένε ότι αν προβεί σε μία τέτοια απόφαση είναι πιθανό να ενισχύσει ακόμα περισσότερα τα ποσοστά της Χ.Α. στις επόμενες εθνικές εκλογές, όπου θα έχει χρόνο να προετοιμαστεί να συμμετέχει με διαφορετική ονομασία να χρειαστεί.

Το βέβαιο είναι ότι η Ευρώπη ανησυχεί πολύ, και ότι τρέμει στην ιδέα να εμφανιστούν στο Ευρωπαϊκο κοινοβούλιο κεφάλια ξυρισμένων Χρυσαυγιτών Ευρωβουλευτών...


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/1/14 14:21

    ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΗ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.
    ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ
    ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΥΑΛΗΣΑΤΕ. Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΓΥΑΡΟ
    ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/1/14 16:50

    ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ!

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/1/14 17:15

    ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΡΩΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6,000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ,ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ ,ΖΑΧΑΡΟ ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ,ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΑΠ ΑΚΡΟΝ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΕΝΩ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΛΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΤΡΩΓΕ Ε Κ Α Τ Ο Μ Μ Υ Ρ Ι Α ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΔΥΣΜΟΙΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ,ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ ΣΟΥ ,ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Η ΚΡΥΨΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΗΛΙΑΓΗ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ,ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΟΑΜ ΤΣΟΜΣΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΡΟ΄Ι¨ΔΟ ΚΥΡΙΑΡΧΕ ΕΛΛΑΗΝΙΚΕ ΛΑΕ .ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ,ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΕΞΑΝ ΛΟΙΔΟΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ,ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ (Α Ρ Ι Σ Τ Ο Δ Η Μ Ο Σ~ Ο~ Μ Ε Σ Σ Η Ν Ι Ο Σ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/1/14 17:25

    Λιαπη ζεις εσυ μας οδηγεις ,καθως και ολο το σκυλολοι των γκανγκστερ της μεταπολιτευσης σας που κατεστρεψαν εναν ολοκληρο λαο ,ξεπουλησαν το βιος του, και εχουν χρεωσει και εως τριτης γενεας τους απογονους του ,δοξαστε και ξαναψηφιστε τους . ασπονδυλοι γυμνοσαλιαγκες,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/1/14 17:32

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΥΡΗΘΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ,ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/1/14 18:18

    ΕΛΛΗΝΕΣ αν δεν ξυπνήσετε και δεν πάρετε την τύχη σας στα χέρια σας και να ελευθερωθείτε οικονομικά απαιτώντας τα δικά σας μην περιμένετε από άλλον να το κάνει για εσάς !!!!!!!..... Ο Σώρρας σας άνοιξε τα μάτια, σας έδωσε τις αποδείξεις .......ΑΛΛΑ Σας έδωσε και τα όπλα !!!!!!!!!!! Ενωθείτε και απαιτείστε !!!!!! Τα δικά σας !!!!!!!!!!!!!! Γι` αυτό βγήκε το ψήφισμα !!!!!!!! Μαζέψτε υπογραφές !!!!! Έχουν τεράστια δύναμη και είναι ο καλύτερος και νόμιμος τρόπος διεκδίκησης και προ πάντων ε ι ρ η ν ι κ ό ς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/1/14 21:51

      ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΩΡΡΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ;ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΠΕΞΗ ,

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος14/1/14 19:28

    ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΟΥΤΕΣ ΤΩΝ BABBERS
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ BABBERS,
    ΚΑΙ ΞΕΡΑΙΤΕ ΓΙΑΤΙ? ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΥΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΜΕ ΤΗΝ
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ 26%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/1/14 19:52

    NATA TA XRYSAVGOYLA PAREA ME TA PEDIA TOY SORRA ,ZHTO O MPEXHS AYTOS INE O ARHIGOS OLI MAZI TOU ,,,SORRA SORRA ISE EDO O MPEKSIS SAS KSEMPROSTIAZI EDO,,,,KOROIDA TOU SORRA KAI XRYSAVGOULA OOOOOOOY OOOOOOOY OOOOOOY IRTHE H ORA TOY MPEKSI ,RODITHS ETHNIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/1/14 21:48

      Ρ O Y Φ Ι Α Ν Ε ,Κ Ο Π Ρ Ε Α Ν Θ Ε Λ Λ Η Ν Α ,ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ,ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΣΛΑΒΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ,ΤΩΝ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΩΝ, ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος14/1/14 22:33

    ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!! Σωραυγουλα ......αγοραστε τωρα τα παμπερς και τα καλτσον σας με τις εκτωσεις......ΣΥΝ σωραυγουλα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/1/14 23:54

    Θα είναι η ΠΡΩΤΗ φορά, που η ψήφος μας θα τσούξει για τα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/1/14 09:10

    ξυλο με λοσταρι στον ηλια κ(λ)ασσιδιαρη και ενα μεγαλο λακο για τον μιχαλολιακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *