ροή ειδήσεων

Νέες θέσεις εργασίας για τεχνικούς πεδίου στον ΟΤΕ - και στη Ρόδο

H προθεσμία υποβολής βιογραφικών λήγει στις 27 Ιανουαρίου

Μαζί με τις προσλήψεις που έγιναν το 2013, ο Όμιλος ΟΤΕ θα έχει πραγματοποιήσει πάνω από 1000 προσλήψεις μέσα σ’ έναν χρόνο, αναφέρει η εταιρία...

Νέες θέσεις εργασίας για τεχνικούς πεδίου σε πολλές περιοχές της χώρας ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Όμιλος ΟΤΕ, με την προθεσμία υποβολής βιογραφικών να λήγει στις 27 Ιανουαρίου 2014.


«Ο Όμιλος ΟΤΕ θα προσλάβει τεχνικούς πεδίου σε Κάρπαθο, Κω, Ρόδο, Αρχάγγελο Ρόδου, Σύρο, Μήλο, Πάρο, Τήνο, Μύκονο, Άνδρο και Σέριφο, καθώς και στους Νομούς Ηρακλείου (Μοίρες), Λασιθίου (Άγιος Νικόλαος, Σητεία), Χανίων (Χανιά, Καστέλι, Βάμος), Ρεθύμνου, Σάμου (Βαθύ, Καρλόβασι, Ικαρία), Χίου, Κεφαλληνίας, Μεσσηνίας (Πύλος, Μελιγαλάς), Λακωνίας (Σπάρτη, Μολάοι), Φθιώτιδας (Λαμία, Αταλάντη, Αμφίκλεια), και Φωκίδας (Άμφισσα, Λιδορίκι)» αναφέρει.

«Η προθεσμία για την υποβολή βιογραφικών λήγει τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις και τα προσόντα που απαιτούνται εδώ» επισημαίνει η εισηγμένη.

«Οι νέες θέσεις έρχονται να προστεθούν στις θέσεις τεχνικών πεδίου, πωλητών καταστημάτων, εταιρικών πωλητών και συμβούλων τηλεφωνικών πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, που έχουν ανακοινωθεί το τελευταίο διάστημα από τον Όμιλο ΟΤΕ, ενώ στο σύνολό τους οι νέες προσλήψεις στοχεύουν στη συνεχή βελτίωση της τεχνικής και εμπορικής εξυπηρέτησης και τη συνολική αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη» σημειώνει η εταιρία.

Είχε προηγηθεί πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης, με το οποίο αποχώρησε 1.827 εργαζόμενοι. «Μαζί με τις προσλήψεις που έγιναν το 2013, ο Όμιλος ΟΤΕ θα έχει πραγματοποιήσει πάνω από 1000 προσλήψεις μέσα σ' έναν χρόνο, με αμοιβές άνω του βασικού μισθού και επιπλέον παροχές, όπως πρόγραμμα ιδιωτικής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και προνομιακά πακέτα προϊόντων & υπηρεσιών του Ομίλου» τονίζει ο οργανισμός.

Για την υποδοχή των νέων εργαζομένων ο ΟΤΕ έχει σχεδιάσει ένα διήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης, με κεντρικό μήνυμα «Welcome on board!», που δίνει την δυνατότητα στους νέους εργαζομένους να εξοικειωθούν με τις δραστηριότητές του ομίλου.

«Οι νέοι τεχνικοί, ειδικότερα, παρακολουθούν και ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο ACT2 (Advanced Certificate of Telecommunication Technologies), που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για Τεχνικούς του Ομίλου ΟΤΕ. Στο πλαίσιο μάλιστα του προγράμματος, οι νέοι τεχνικοί έρχονται «ζωντανά» σε επαφή με το αστικό δίκτυο πρόσβασης του ΟΤΕ, στις προσομοιώσεις που κατασκευάστηκαν ειδικά για το σκοπό αυτό στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη» καταλήγει.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Και που κάνει αιτήσεις ο κόσμος παίρνουν και κανέναν; Αφού πάλι τους δικούς τους θα βάλουν, είναι καπαρωμενες οι θέσεις..Τζαμπα ελπίδες δίνουν στο κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *