ροή ειδήσεων

Iντερνετ σε χρόνο ΡΕΚΟΡ !

Αναγνώστης:

Στις διαφημίσεις των εταιρειών τηλεπικοινωνίας βλέπουμε πόσο γρήγορα γίνονται όλα και πόσο διευκολύνεται η καθημερινότητα μας. Πάμε στην πραγματικότητα τώρα…
Στις 11 Νοεμβρίου με κάλεσε μια κυρία από τα γνωστά τηλέφωνα και μου πρότεινε να κάνω μία σύνδεση στην HOL με super τιμή και ενεργοποίηση σε 10 ημέρες. Επειδή μόλις μετακόμισα και η δουλεία μου απαιτεί internet , δέχτηκα τη συμφωνία. 
Μετά από μία αναμονή ενός μήνα δέχτηκα ένα sms που με πληροφορούσε ότι στις 12 Δεκεμβρίου θα περνούσε ο ΟΤΕ να κάνει την σύνδεση. Εννοείται πως δεν ήρθε κανείς κ έτσι έλαβα νέο sms για τις 17 Δεκεμβρίου. Αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση . Από τότε επικοινώνησα 3 φορές και ο υπάλληλος της HOL μου είπε ότι δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει διότι τώρα πια είναι θέμα ΟΤΕ, αλλά ούτε ο ΟΤΕ μπορούσε να μου δώσει κάποια σαφή απάντηση! 
Στις 30 Δεκεμβρίου συνάντησα το βανάκι του ΟΤΕ έξω από το σπίτι με έναν κύριο μέσα σε κλασική στάση. Τσιγάρο στο αριστερό και φραπέ σε ειδικά διαμορφωμένη θήκη που κουμπώνει στον αεραγωγό και με πληροφόρησε ότι έχει πρόβλημα η γραμμή μου, αλλά θα το φτιάξουν σε μερικές ημέρες. 
Σήμερα Παρασκευή 10 Ιανουαρίου με κάλεσαν από την HOL για να με ενημερώσουν ότι λόγω τεχνικού προβλήματος η γραμμή μου ίσως καθυστερήσει 6 μήνες ακόμα! Ναι, δεν κάνω πλάκα έτσι μου είπαν. Δεν μεταδίδω άλλο. 
Τα σχόλια δικά σας…




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/1/14 02:11

    elanda file moy th alo na po.emlexses

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/1/14 02:59

    Αν πήγαινες κατευθείαν στον ΟΤΕ σε 15 ημέρες θα ήσουν έτοιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/1/14 15:58

    Σωστος! Αμα εκανες αιτηση πρωτα για σκετη γραμμη χωρις δεσμευσεις στον ΟΤΕ και μετα την εκανες HOL θα ειχες τηλ σε μερικες μερες και HOL σε αλλες 15-20.
    Εμενα μεταφορα Forthnet απο Φαληρακι σε Αφαντου και με ζαλισμα ανα περιοδους στο τηλ και τεραστια υπομονη εκαναν μονο 2,5 μηνες. Και καλα δεν εβρισκε ο ΟΤΕ το σπιτι. 2 φορες εβαλαν αυτην την αιτιολογια ενω δεν ειχαν ερθει καν. Μολις ηρθαν και ενωσαν στο κουτι (ΚΑΦΑΟ) την γραμμη μεσα σε 2 μερες ηρθαν απο Forthnet και ειχα ιντερνετ. Απλα δεν ηθελα να τους σκασω 36€ για νεα γραμμη ΟΤΕ + μεταφορα απο Forthnet αλλιως θα ειχα ιντερνετ -τηλ μεσα σε 20-25μερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/1/14 21:58

    μετατροπη απο wind σε HOL διήρκεσε σε εμάς μόνο μια εβδομαδα και δεν μειναμε ουτε χωρις internet ουτε χωρίς τηλεφωνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/1/14 18:41

    Σκατά είναι όλες.....τριτοκοσμική χώρα είμαστε, αυτήν την χώρα εμείς την φέραμε σε αυτά τα χάλια και δεν πρόκειται να αλλάξει η κτάσταση αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία. Και με την Φορθνετ, και με τον ΟΤΕ είχα προβλήματα. Καμιά αξιοπιστία, κανένας σεβασμός προς τον "εργοδότη" τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγώ πάντως ήμουν οτε και πλήρωνα τα διπλά λεφτά από οτι τώρα που είμαι forthnet . η φορτηνετ συνδυάζει τις πολύ χαμηλές τιμές με πολύ καλές υπηρεσιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *