ροή ειδήσεων

Σκοποβολή με την 16σφαιρη Καραμπίνα SRM Arms 1216 (βίντεο)

SRM Arms Model 1216. (all4shooters.com)

Η SRM Arms είναι μια κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία μικρών όπλων, λειόκαννων όπλων και εξαρτημάτων αυτών. Η SRM Arms οδηγείται από μια ομάδα η οποία ειδικεύεται ...


στο σχεδιασμό, τη μηχανική, τη μηχανική κατεργασία και έχει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη των λειόκαννων όπλων και άλλων τακτικών όπλων. Η SRM έχει αναπτύξει λειόκαννα όπλα που ανταποκρίνονται στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κυνηγοί, οι αξιωματούχοι της επιβολής του νόμου, και οι στρατιωτικές μονάδες αλλά και οι πολίτες. Η ηγετική ομάδα της SRM Arms είναι ενθουσιασμένη για την εισαγωγή και πώληση της επόμενης γενιάς των τακτικών λειόκαννων όπλων με το μοντέλο 1216. Η SRM έχει πολλαπλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, που αφορούν ειδικότερα το σχεδιασμό και την απόδοση του συστήματος 1216.





Αποθήκη πυρομαχικών της 1216. (guns-gr.com)

Το 1216 είναι ίσως μια από τις πιο προηγμένες τακτικές καραμπίνες που είναι διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο. Επίσης, είναι μια καινούργια ιδέα στη σχεδίαση λειόκαννων όπλων. Πρώτο χαρακτηριστικό είναι οι αποσπάσιμες, μεγάλης χωρητικότητας αποθήκες (τέσσερις χωριστές αποθήκες), χωρητικότητας 16 φυσιγγίων 2 3\4 ή 3 ιντσών, οι οποίες περιστρέφονται χειροκίνητα! Μετά απο τις πρώτες βολές, ο σκοπευτής πρέπει να περιστρέψει (δεξιόστροφα) την αποθήκη που είναι κάτω απο τον χειροφυλακτήρα, στην αμέσως επόμενη-γεμάτη-αποθήκη για να πυροβολήσει τα επόμενα τέσσερα (4) φυσίγγια, έως ότου αδειάσουν και οι τέσσερις αποθήκες.


Έχει τρεις ράγες Picatinny για οπτικά σκοπευτικά και αξεσουάρ για σκοπευτική και επιχειρησιακή χρήση. Όλα πάνω στο όπλο είναι αμφιδέξια και πλήρως προσβάσιμα. Σ’αυτό βοηθά και το μικρό του μήκος, έτσι ο χρήστης έχει κοντά στα χέρια του ότι υπάρχει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί . Με τον διακόπτη που είναι μπροστά και κάτω από την κάννη, αποσπώνται οι αποθήκες, παράλληλα όμως και όχι κάθετα προς το όπλο, με μια κίνηση.







Shotgun 1216. (gibraltar-arms.com)

H καραμπίνα SRM Arms M1216 έχει ανακηρυχθεί από το ShootingIllustrated καλύτερο λειόκαννο της xρονιάς 2013. Οι νικητές επιλέγονται από μια επταμελή επιτροπή, αποτελούμενη από τους συντάκτες, γραφίστες και βετεράνους του προσωπικού της NRA Publications, που αντιπροσωπεύουν περισσότερο από έναν αιώνα συλλογικής εμπειρίας στη σκοποβολή και το κυνήγι με σκοπό την αναγνώριση των καλύτερων προϊόντων που διατίθενται στα σπορ της σκοποβολής.

Στα μοναδικά χαρακτηριστικά σχεδιασμού του SRM 1216 περιλαμβάνονται:



- Εργονομικός συνεπτυγμένος σχεδιασμός μαζί με την ευελιξία των αποσπώμενων αποθηκών φυσιγγίων που προσφέρουν αξεπέραστη δύναμη πυρός, πολλαπλασιασμό δύναμης, και επιχειρησιακά πλεονεκτήματα.


- Περιστροφικές , αποσπώμενες αποθήκες υψηλής χωρητικότητας που χωρούν 8, 12, ή 16 φυσίγγια, 2 3 / 4 ή 3 ιντσών, ανάλογα το μοντέλο.


- Ημιαυτόματη λειτουργία και εναλλαγή αποθήκης με περιστροφή.


- Λειτουργία αερίων που παρέχει γρήγορη τροφοδοσία και μειωμένη ανάκρουση.


- Το συνολικό μήκος του μοντέλου 1216 είναι μόλις 34 ίντσες με μια πρότυπη 18 ιντσών κάννη, αλλά τα πιο συνεπτυγμένα 1212 και 1208 μοντέλα είναι τώρα διαθέσιμα.


-Μια ενσωματωμένη ράγα Picatinny σε συνδυασμό με τρεις ράγες στις αποθήκες του χειροφυλακτήρα προσφέρουν στο σκοπευτή ένα ευρύ φάσμα επιλογών για την τοποθέτηση οπτικών σκοπευτικών, φακών και άλλων τακτικών αξεσουάρ.


-Η εύκολη αποσυναρμολόγηση και ο σπονδυλωτός σχεδιασμός επιτρέπουν την εύκολη αποσυναρμολόγηση και συντήρηση.


-Η αμφιδέξια βάση και τα χειριστήρια μπορούν να τοποθετηθούν είτε για δεξιόχειρες είτε για αριστερόχειρες σκοπευτές.


-Οι συνεπτυγμένες εκδόσεις μειώνουν το συνολικό μήκος του όπλου σε 28 ή 25 ίντσες, ενώ εξακολουθούν να προσφέρουν μια χωρητικότητα των 12 ή 8 φυσιγγίων.

http://www.guns-gr.com
http://limitofadvance.wordpress.com/




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *