ροή ειδήσεων

Στο υπουργείο Υγείας 200 θέσεις για εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα

Το υπουργείο Υγείας θα απορροφήσει 200 εκπαιδευτικούς της ειδικότητας νοσηλευτικής. Το παραπάνω προκύπτει από το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το υπουργείο Υγείας και αναφέρει τα εξής:...

Ο Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, υπέγραψε την Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, την απόφαση για την τοποθέτηση –σε συνεργασία και με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη- διακοσίων 200 νοσηλευτών που είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα κινητικότητας του Υπουργείου Παιδείας, προκειμένου να καλυφθούν κενά στο νοσηλευτικό προσωπικό νοσοκομείων όλης της επικράτειας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτικών Νοσηλευτικής κλάδου ΠΕ18.10 σε σχετική του ανακοίνωση στις 17 Φεβρουαρίου ανέφερε ότι είχε την ενημέρωση από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ότι καταβάλλονται προσπάθειες για απορρόφηση και στο Υγείας αν τελικά το ΥΠΑΙΠΘ δεν καλύψει όλους τους εκπαιδευτικούς. Μάλιστα τονίζουν ότι σε ότι αφορά το Υπουργείο Υγείας είναι απαραίτητη η άδεια άσκησης επαγγέλματος. Όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς στην ειδικότητα της νοσηλευτικής που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα ανέρχονται συνολικά σε 287 για τον κλάδο ΠΕ18.10 και 88 στον κλάδο ΠΕ14.06 και με το ΦΕΚ 3318 δόθηκαν 93 θέσεις σε Διευθύνσεις Δια Βίου Μάθησης.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *