ροή ειδήσεων

Στην απολογία του ο Κάντας φωτογραφίζει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για τις μίζες στα εξοπλιστικά

Στην δεύτερη του απολογία ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Αμυνας Αντώνης Κάντας προχωράει σε νέες αποκαλύψεις...
για τη διαδρομή του μαύρου χρήματος και τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα. Μάλιστα τώρα φωτογραφίζει τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για τις μίζες στα εξοπλιστικά.

Στην απολογία Κάντα όπως τη δημοσιεύει το vima.gr περιγράφονται βήμα προς βήμα οι επισκέψεις στο υπουργείο Άμυνας όπου κλείνονταν οι συμφωνίες για τις μίζες, η πορεία του μαύρου χρήματος μέσω τραπεζιτών, πως ακριβώς έγινε το περιστατικό με τον παλαιό πολιτικό «Πατέρα».

Μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά «Τότε μου είπε ότι του Ευσταθίου του έφαγαν πάρα πολλά χρήματα σε κάποια δικαστική διαμάχη χωρίς να μου πει λεπτομέρειες. Περί το 2006-2007 όταν βρισκόμουνα στο γραφείο του Ευσταθίου στην Πλουτάρχου ήρθε ο Λυγινός προφανώς για να τον ενημερώσει για την κίνηση των λογαριασμών του και επειδή ήμουνα εκεί είπε στον Ευαστθίου »Πετάγομαι μέχρι τον "Πατέρα" εδώ δίπλα και θα ξαναέρθω σε λίγο». Οταν έφυγε ο Λυγινός, ρώτησα τον Ευσταθίου ποιος είναι ο »Πατέρας» και μου είπε ότι είναι ένας παλιός πολιτικός, καλός φίλος αλλά άπληστος. Οταν είδα το Λυγινό στη Γενεύη το Μάρτη του 2008 τον ρώτησα ποιος πολιτικός ήταν ο πατέρας, αλλά δεν μου τον κατονόμασε».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναμένεται να απαντήσει στα όσα ακούγονται γι αυτόν και για εμπλοκή του στις μίζες και το μαύρο χρήμα των εξοπλιστικών.
arouraios.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *