ροή ειδήσεων

Ποιοί και γιατί έβγαλαν από τη μέση τον Χριστόδουλο, τον Αραφάτ και τον Τσάβες; Να τους θυμήσουμε εμείς;

Mήπως μπορεί να μας πει ο αρχι-σιωνιστής φίλος του Σαμαρά, Ντέιβιντ Χάρις.
Αμερικανοκίνητοι Εβραίοι των πανίσχυρων τραπεζικών κολοσσών....
και των μεγαλοστελεχών που ελέγχουν και εν πολλοίς κατευθύνουν τα αγαθά του Παγκόσμιου Εμπορίου αλλά και το στρατιωτικο-πολιτικό πλέγμα που κυβερνάει τις ΗΠΑ, χάνουν τη μιλιά τους(άγνωστο για ποιους λόγους)όταν δημοσιογραφικές γραφίδες ασχολούνται με το μυστηριώδες και ανεξιχνίαστο τέλος τριών από τις μεγαλύτερες πολιτικές και θρησκευτικές προσωπικότητες του πλανήτη που έπαιξαν καθοριστικό και συνθετικό-ενωτικό και επαναστατικό ρόλο στους λαούς τους.

Ο χαμός του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου και οι καταγγελίες ενός παλιού του φίλου, του ποινικολόγου Κωνσταντίνου Πλεύρη(ο οποίος στο παρελθόν έχει κονταροχτυπηθεί με το Εβραικό λόμπυ στις αίθουσες των δικαστηρίων για θέματα που αφορούν το Ολοκαύτωμα)περί «δολοφονίας του», είναι η πρώτη υπόθεση που εξακολουθεί να προβληματίζει. Ο Χριστόδουλος έφυγε αιφνιδιαστικά την ώρα που στην Αμερική τον είχαν διαβεβαιώσει ότι έχει βρεθεί μόσχευμα για την καλπάζουσα νόσο του ήπατος.
Ποιοι ξεγέλασαν(;)τους θεράποντες ιατρούς του, δεν μας το είπε ποτέ ο περίεργος ντόκτορας Ελληνοαμερικανός Τζάκις που ήρθε ως Μεσσίας για να σώσει τον θρησκευτικό ηγέτη και μετά έκανε τον ανήξερο περί μη ύπαρξης του μοσχεύματος.

Εκτός από τον Ανδρέα Τζάκις μέχρι σήμερα εκτεθειμένοι εξακολουθούν να μένουν στην κοινή γνώμη οι δύο-τρείς καθηγητάδες και κυρίως ο τότε επικεφαλής τους. «Ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος έχει αναρρώσει πλήρως, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Αρεταίειου νοσοκομείου, καθηγητής Χριστόδουλος Στεφανάδης και έτσι, έπειτα από 42 ημέρες νοσηλείας, ο κ. Χριστόδουλος πήρε εξιτήριο. Ο Αρχιεπίσκοπος αρχίζει αμέσως τις προετοιμασίες για το ταξίδι του στο Μαϊάμι, όπου θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος από τον διάσημο χειρουργό Ανδρέα Τζάκη, στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αύγουστου. Ο Αρχιεπίσκοπος εμφανώς συγκινημένος και αδυνατισμένος λίγο πριν αναχωρήσει για το σπίτι του τόνισε “Είμαι εδώ, στέκομαι στα πόδια μου και σας αγαπώ όπως με αγαπάτε”. Ημερομηνία Ιούλιος 2007.
Μπορεί να μας πει σήμερα ο κ. Στεφανάδης γιατί τότε μας κορόιδευε και ποιοι ήταν από πίσω του; Μπορεί επίσης ο κ.Ντέιβιντ Χάρις να μας πει εάν έχει ακουστά το όνομα «Στεφανάδης;» και το ονοματεπώνυμο «Τζάκις;». Αναμένουμε κύριε Χάρις.
Αραφάτ
Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην επέλαση των Εβραίων στην Μέση Ανατολή άκουγε στο όνομα Γιασερ Αραφάτ. Άρα πιθανόν έπρεπε να βγει από τη μέση. Πιθανόν κάτι ίσως να έχει ακουστά και για αυτό, ο αξιότιμος κύριος Χάρις. Τα γεγονότα περί μη φυσικού θανάτου του Αραφάτ, διχάζουν ακόμα και σήμερα:
Ελβετός ειδικός που είχε αναλάβει να αναλύσει τα δείγματα που είχαν ληφθεί από το λείψανο του Γιάσερ Αραφάτ υποστήριξε ότι Ρώσοι επιστήμονες που κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του Παλαιστίνιου ηγέτη οφείλεται σε φυσιολογικά αίτια έκαναν μια “πολιτική δήλωση”, χωρίς επιστημονική βάση.
“Οι Ρώσοι (…) δεν έδωσαν το παραμικρό επιστημονικό επιχείρημα και επομένως για μένα (η έκθεσή τους) είναι άκυρη, είναι μια πολιτική ανακοίνωση”, είχε πει ο καθηγητής Φρανσουά Μποσί, ο διευθυντής του Ινστιτούτου Ραδιοφυσικής της Λωζάννης. Στην έκθεσή τους “αναφέρουν απλώς συμπεράσματα τα οποία θα μπορούσε να πει οποιοσδήποτε ήθελε να πει κάτι” για το θέμα, πρόσθεσε. Ο Μποσί είναι ένας εκ των συγγραφέων της έκθεσης που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 7 Νοεμβρίου 2013 και προκρίνει την υπόθεση ότι ο Αραφάτ δηλητηριάστηκε με ραδιενεργό πολώνιο. Οι Ελβετοί, οι οποίοι παρέδωσαν την έκθεσή τους στην Παλαιστινιακή Αρχή και στη Σούχα Αραφάτ, τη χήρα του ιστορικού ηγέτη των Παλαιστινίων, ανέφεραν ότι κατέγραψαν ποσότητες πολωνίου 20 φορές υψηλότερες από το κανονικό. Εάν πιστέψουμε τους Ελβετούς τότε ένας από τους λαούς που είχαν κίνητρο να σκοτώσουν τον Αραφάτ, ήταν και οι Εβραιομασόνοι. Να ρωτήσουμε κάτι τον κ.Χάρις. Πιθανόν να έχει ακουστά…
Τσάβες
Πολλοί είναι αυτοί που βλέπουν ακόμα πίσω από τον καρκίνο του Τσάβες ο οποίος πέθανε στις 5 Μαρτίου 2013, κάτι εξαιρετικά ύποπτο. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο Μαντούρο, η ασθένεια του προέδρου Τσάβες οφείλεται σε «επίθεση» του εχθρού. Σε αυτό το μήκος κύματος, όμως, κινούνταν και πολλοί άλλοι, οι οποίοι υιοθετούν την άποψη ότι ο καρκίνος «εμποτίστηκε» στον Τσάβες από τους Αμερικανούς, ενώ άλλοι μιλούν –και μάλιστα ξεκάθαρα– για δηλητηρίαση από Εβραιομασονικούς κύκλους της πανίσχυρης CIA.
Βασίζουν, δε, τις κατηγορίες τους στα συχνά περιστατικά εμφάνισης καρκίνου στους προέδρους της Λατινικής Αμερικής, από τον πρώην πρόεδρο της Παραγουάης Φερνάντο Λούγο, που διαγνώστηκε με καρκίνο στους λεμφαδένες, την πρόεδρο της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ, από την οποία αφαιρέθηκε λέμφωμα, τον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας Λούλα ντα Σίλβα, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα, μέχρι και τον πρόεδρο της Κολομβίας Χουάν Μανουέλ Σάντος, που έπασχε από καρκίνο του προστάτη. Ο Τσάβες, άλλωστε, το 2011 είχε κατηγορήσει ανοιχτά τις ΗΠΑ, λέγοντας ότι είναι πιθανό να έχουν αναπτύξει «μια τεχνολογία, που μπορεί να προσβάλει με καρκίνο» τους ανθρώπους. Την ίδια στιγμή, ανοιχτό παραμένει και το πού πέθανε. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο «κομαντάντε» δεν πέθανε στη Βενεζουέλα, αλλά στην Κούβα.
Παρότι λέγεται πως νοσηλευόταν σε στρατιωτικό νοσοκομείο στο Καράκας, οι συνωμοσιολόγοι υποστηρίζουν πως άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Κούβας, όπου εισήχθη εσπευσμένα. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «ABC», που επικαλείτo ανώνυμες πηγές, μεταφέρθηκε μυστικά στην Κούβα, υπόθεση που ενισχύθηκε από το γεγονός ότι κανένας από τους υπουργούς του δεν εθεάθη στο νοσοκομείο του Καράκας.

Το ρεπορταζ δημοσιεύτηκε στην “Ελεύθερη Ώρα”
thesecretrealtruth

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *