επικαιρότητα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!!!

ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ !!!
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ...
ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!!! ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΩΣ ......ΜΑΣΟΝΟΥΣ!!!

Ο ισόβιος διεθνής πρόεδρος της Τεκτονικής Εταιρείας των Ιλουμινάτι είναι Ελληνας, με καταγωγή από την Αθήνα, Ορθόδοξος χριστιανός στο θρήσκευμα που εκκλησιάζεται συχνά, νέος στην ηλικία, μόλις τριάντα πέντε ετών, με πολλές διακρίσεις και πλούσιο συγγραφικό έργο και έχει πετύχει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό όλων των ιλουμινάτι, των απανταχού πεφωτισμένων δηλαδή, ανεξαρτήτως βαθμού, φύλου και ηλικίας.
Ο κύριος Νικόλαος Λάος τον Αύγουστο του 2008 εξελέγη παμψηφεί από το 12μελές συμβούλιο των μεγάλων αξιωματικών ισόβιος πρόεδρος «ενός παγκόσμιου οργανισμού που ανοίγει τις πύλες του σε άνδρες και γυναίκες που ζητούν να ασχοληθούν με τη μελέτη και την άσκηση του ιλουμινατικού ελευθεροτεκτονισμού σε συνάφεια με τα μεγάλα, φιλοσοφικά, επιστημονικά και πολιτικά προβλήματα», όπως ο ίδιος δηλώνει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Espresso της Κυριακής», την πρώτη του σε ημερήσιο Τύπο, διευκρινίζοντας πως η εταιρεία δεν είναι θρησκευτικό ίδρυμα και είναι συνέχεια της βαυαρικής ιλουμινατικής εταιρείας.
Πώς αντιμετώπισαν οι ιλουμινάτι την εκλογή ενός Ελληνα στη θέση του ισόβιου προέδρου, ρωτάμε τον κ. Λάο: «Δεν υπάρχει πρόβλημα καταγωγής και μάλιστα η ελληνική ιδιότητα στους ιλουμινάτι είναι καθ' όλα δημοφιλής. Η ιλουμινατική εταιρεία αφιερώνει και έναν από τους βαθμούς της στην αρχαία Ελλάδα δίνοντας έμφαση στην αναζήτηση της σοφίας και στο αθηναϊκό πολιτικό σύστημα. Είναι πολιτικοποιημένη και παιδαγωγημένη, δηλαδή με ελληνικές αξίες σαν σύστημα από την ίδρυσή της. Προτάσσει τον ελληνικό λόγο και όχι τον ανατολικό μυστικισμό. Επίσης, σε ό,τι αφορά το θέμα της ελληνικότητας, η ιλουμινατική εταιρεία, αφού ολοκληρώσει κάποιος τους εννέα βαθμούς (σύνολο δεκατρείς), έχει και μία λέσχη περαιτέρω φιλίας μεταξύ των μελών της, η οποία δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ και έχει έμβλημά της την Αθηνά Παλλάδα».
Σε ερώτησή μας πού έχει έδρα και παρουσία η εταιρεία, ο κ. Λάος αποκαλύπτει ότι η εταιρεία δραστηριοποιείται πλέον και στην Ελλάδα: «Η κεντρική μονάδα οργάνωσης της εταιρείας είναι το Λονδίνο και η παρουσία της εταιρείας είναι στις ΗΠΑ, στην Ελβετία, τη Γερμανία και φυσικά την Αγγλία. Επιπλέον, η παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα είναι γεγονός. Υπάρχει ένας ικανός αριθμός ανθρώπων ώστε να μπορούν να αποτελούν μια επίσημη περιφέρεια της ιλουμινατικής εταιρείας».
Οσοι αναρωτιούνται ποιος είναι ο σκοπός της εταιρείας, η απάντηση είναι ότι η έρευνα και η αναζήτηση σε φιλοσοφικό και πολιτικό επίπεδο είναι ο σκοπός της. «Ασχολούμαστε με τη συστηματική παρακολούθηση των εξελίξεων στην επιστήμη την πολιτική και τη φιλοσοφία και σκοπός μας είναι να εργαζόμαστε μεθοδικά σε αυτό το πεδίο και να προωθούμε τις δικές μας αρχές» διευκρινίζει ο Ελληνας πρόεδρος των ιλουμινάτι.
Ο κ. Λάος σημειώνει ότι η εταιρεία «δεν φιλοδοξεί να μετατραπεί σε ένα μαζικό κίνημα, δεν ανήκει στον χώρο του εσωτερισμού και είναι περισσότερο ένα κλειστό think tank». Διευκρινίζει ακόμη ότι «δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα αλλά ένας οργανισμός φιλίας», που σημαίνει ότι το ένα μέλος βοηθά το μέλος εκείνο που έχει ανάγκη. «Η αλληλοβοήθεια είναι καταστατική μας αρχή» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Λάος.

Οι μασόνοι
Στη ερώτησή μας ότι οι μασόνοι μάλλον δεν έχουν καμία σχέση με τον χριστιανισμό και την Εκκλησία, απαντά: «Αυτό που λέγεται για τους μασόνους λέγεται γιατί πιθανόν να έχουν υπ' όψιν τους την ελληνική μασονία ή άλλους μασόνους. Στην Αγγλία, όπου εγώ συμμετέχω επίσης και στον τεκτονισμό, όλες οι μεγάλες περιφερειακές στοές του τεκτονισμού μία φορά τον μήνα οργανώνουν ακόμη και ομαδικό εκκλησιασμό, όπου πηγαίνουν εν στολή πλήρη και με τα λάβαρά τους μέσα στην αγγλικανική εκκλησία την Κυριακή (σ.σ. να σημειωθεί ότι η Αγγλικανική Εκκλησία δείχνει ανοχή στον τεκτονισμό ή και τον αποδέχεται, κάτι που δεν συμβαίνει με την Καθολική και την Ορθόδοξη Εκκλησία). Δηλαδή, σκέπτεστε να κάνετε το ίδιο και στην Ελλάδα, τον ρωτάμε. «Εμείς στην πλειονότητά μας εκκλησιαζόμαστε ατομικά, θεωρούμε μεγάλο αριθμό των μελών μας μέλη του χριστιανικού κόσμου και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι υπάρχει στην Ελλάδα μια μεγάλη προκατάληψη και από την πλευρά της Εκκλησίας και από την πλευρά όμως πολλών τεκτόνων, οι οποίοι δυστυχώς εν Ελλάδι έχουν εγγράψει την τεκτονική κουλτούρα με διαφορετικό τρόπο από ό,τι την έχω μάθει εγώ» μας απάντησε ο κ. Λάος.

Αναρχικός καπιταλισμός
Η συζήτησή μας με τον πεφωτισμένο ισόβιο πρόεδρο συνεχίζεται και μας αποκαλύπτει όσα του επιτρέπονται: «Το πολιτικό μας πρόταγμα είναι ο αναρχικός καπιταλισμός, αυτό που στην Αμερική ονομάζουν "ελευθεριακή πολιτική οικονομία" για να το αντιδιαστείλουν από τον φιλελευθερισμό. Η υφιστάμενη μορφή δημοκρατίας δεν μας αρκεί, διότι έχουμε πολύ πιο προχωρημένες αντιλήψεις περί ανθρωπισμού και ελευθερίας» δηλώνει ο κ. Λάος, ο οποίος ήδη συγγράφει το 16ο βιβλίο του με τίτλο «Το κοσμοείδωλο της ελευθερίας» και εκεί θα αναλύεται η ιδεολογία του αναρχικού καπιταλισμού.

«Δεν είμαστε σατανιστές»
Η Τεκτονική Εταιρεία των Ιλουμινάτι δεν έχει σχέση με τον εωσφορισμό και τον σατανισμό. Αυτό δηλώνει κατηγορηματικά ο κ. Λάος και διαθέτει ιστορικά στοιχεία που το αποδεικνύουν. Ακόμη, σε ερώτησή μας σε ποιον Θεό αναφέρονται, ποιον Θεό επικαλούνται οι μασόνοι ιλουμινάτι μας απαντά:
«Στον Θεό ως την πηγή που δίνει νόημα στην ύπαρξη. Την πηγή του νοήματος του κόσμου. Σε πρώτη φάση αναφερόμαστε σε ένα υπέρτατο ον, αλλά στη συνέχεια, επειδή ασχολούμαστε κυρίως με το πνευματικό υπόβαθρο του ευρωπαϊκού πολιτισμού, ασχολούμαστε μεθοδικά με τον Χριστιανισμό όπως τον γνωρίζουμε μέσα από τις επίσημες χριστιανικές Εκκλησίες, διότι ο Χριστιανισμός είναι αυτός που βρίσκεται στο υπόβαθρο του ευρωπαϊκού ανθρωποτύπου».

Επιλογή Πεφωτισμένων με... e-mail
Εδώ οι ιλουμινάτι πρωτοτυπούν, αφού καμία άλλη μασονική εταιρεία, τάγμα ή στοά επιλέγει τα μέλη της με τον τρόπο αυτόν. Μέλος των πεφωτισμένων μπορεί να γίνει κάποιος αφού προταθεί από κάποιο ήδη μέλος, αλλά και γραπτώς αφού υποβάλει το αίτημά του ηλεκτρονικά, κάτι που έχει ξεκινήσει να γίνεται από το 2008. «Θέλουμε να διευρύνουμε τον κύκλο μας για λόγους που συνδέονται με τη δημόσια παρουσία της εταιρείας, η οποία αποφασίστηκε στο Λονδίνο στο πλαίσιο σοβαρών ανακατατάξεων που έχουν συμβεί στην παγκόσμια τεκτονική οικογένεια». Πριν υποβάλετε ηλεκτρονικά το αίτημά σας, διαβάστε ποια προσόντα πρέπει να έχετε, όπως συνοπτικά μας τα αναφέρει ο Ελληνας ισόβιος πρόεδρος: «Δύο κατηγοριών είναι τα προσόντα: να ενστερνίζεται τους σκοπούς της εταιρείας και να έχει τις μίνιμουμ προϋποθέσεις συνεισφοράς σε αυτό. Δηλαδή, ένας καλώς σκεπτόμενος φίλος της ελευθερίας είναι ιδανικό. Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι master-general@illuminati-freemasonry.org.

Το τυπικό
1ος Βαθμός: Νεόφυτος
2ος Βαθμός: Αθηναίος
3ος Βαθμός: Β Ιλουμινάτος
4ος Βαθμός: Μαθητής του Ιλουμινατικού Τεκτονισμού
5ος Βαθμός: Εταίρος του Ιλουμινατικού Τεκτονισμού
6ος βαθμός: Διδάσκαλος του Ιλουμινατικού Τεκτονισμού
7ος Βαθμός: Α Ιλουμινάτος
8ος βαθμός: Διευθύνων Ιλουμινάτος
9ος βαθμός: Επόπτης
10ος βαθμός: Πρίγκιψ Ιλουμινάτος
11ος βαθμός: Φιλόσοφος
12ος βαθμός: Κυβερνήτης Ιλουμινάτος
13ος βαθμός: Είναι τιμητικός

eleusisdiagoridon.blogspot.grParapona-Rodou

Σχόλια

 1. Ανώνυμος10/2/14, 6:05 μ.μ.

  Ηβλακεια η ηλιθιοτητα και η εμπαθεια σαφως πανε μαζι. φυσικα οταν εισαι και εμπαθης και βλακας δεν μπορεις να διακρινεις οτι υπαρχει διαφορα μεταξυ του τι δηλωνει καποιος και τι ειναι στην πραγματικοτητα. Φυσικα και μεταφερει στον ιστοτοπο οτι ηλιθιοτητα πει ο οποιοσδηποτε αρκει να νομιζει οτι δυσφημει αυτο που ο εμπαθης ηλιθιος θελει για δικους του λογους να θιξει. ΑΚΡΙΒΩΣ οπως στην προκειμενη περιπτωση. Η μασονια ανεκαθεν ηταν εχθρος της Χριστιανοσυνης, διοτι εκτος των αλλων ειναι μια θρησκεια η ιδια. Πριν λοιπον γραψεις τα συκοφαντικα σου σχολια διαβασε για τον μεγαλο παντοκρατορα του συμπαντος που επικαλουνται οι μασονοι στις τελετες μυησης νεων μελων και μετα μπορεις ανενοχλητος να γινεις οσο ρεζιλι θελεις. δεν θα μπορεις βεβαια να επικαλεστειςαγνοια παρα μονον βακεια και εμπαθεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος10/2/14, 7:05 μ.μ.

   σωστοοοο!!πολυ σωστο το σχολιο σου,,,αντε γιατι οτι μπουρδα του καθενα του κατεβαινει στο κεφαλι την λεει να πουμε...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/2/14, 8:00 μ.μ.

   Ραγιάδες τους βιαστές του έθνους σας ΠΡΟΣΚΥΝΆΤΈ!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος10/2/14, 8:02 μ.μ.

   Σας πήραμε είδηση πλέον ΜΑΣΟΝΑΡΕΣ!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΊΤΕ!!

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος10/2/14, 8:17 μ.μ.

   ΤΟ ΕΘΕΣΕΣ ΩΣ ΕΧΕΙ .Ο ΑΝΑΞΙΟΣ ΛΟΓΟΥ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ Ο ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΑΣΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥ ,ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΔΙΔΕΙ ΑΞΙΑΝ ΣΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΑΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΕΡΟΛΟΓΕΙ,ΟΙ ΔΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΩΣ ΣΚΩΛΗΞ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ,ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΟΧΙ Ο ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΟΤΙ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΤΡΑΠΕΖΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ,ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ Κου ΛΑΟΥ ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΙΕΡΟΦΑΝΤΟΥ ΕΥ-ΑΓΓΕΛΙΟΝ ,(ΕΥΑΓΟΡΑΣ Ο ΛΙΝΔΙΟΣ)

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος10/2/14, 8:53 μ.μ.

   Α ΏΣΤΕ ΕΣΎ ΕΊΣΑΙ Ο ΜΕΘΌΔΙΟΣ ΕΞ ΛΙΝΔΟΥ;;; ΣΟΥΛΤΆΝΑ ΈΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΆ ΜΑΣ ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΉΣΟΥΝ ΔΊΠΛΑ ΜΑΣ!!! ΆΚΟΥ ΛΟΙΠΌΝ ΠΡΟΔΌΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΞΈΝΟΥ ΤΟΥΡΚΊΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ!!Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΉ!! ΜΌΛΙΣ ΑΠΟΚΑΛΎΦΤΗΚΕΣ!ΜΙΑ ΛΈΞΗ ΣΕ ΈΚΑΨΕ!!ΝΤΡΟΠΉ ΣΟΥ ΠΟΥ ΈΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΣΗΜΑΊΑ ΑΠΌ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΣΑΣ!! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ !!

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος10/2/14, 8:59 μ.μ.

   Μην χρησιμοποιείς ελληνικό όνομα ρε τούρκο!άκου Λίνδιος!!!!ουστ ρε

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος10/2/14, 9:00 μ.μ.

   Λινδιε τραβά ρε νούμερο από δω, ΠΡΟΔΌΤΑΡΑ

   Διαγραφή
  8. Ανώνυμος10/2/14, 9:06 μ.μ.

   Τα μάθαμε ΠΡΟΔΌΤΑΡΕΣ εκεί στο συνεργείο,,,,,,τον δώσατε κανονικά Ε ρε !!τώρα στην χρυσή αυγή τραβάτε !!! ΨΗΛΆ ΤΗΣ ΣΗΜΑΊΕΣ ΠΡΟΔΌΤΑΡΕΣ!!ΦΤΟΥ ΣΑΣ!

   Διαγραφή
  9. Ανώνυμος10/2/14, 9:32 μ.μ.

   Λινδιε !ξέρεις πολλά εσύ για τους μασόνους,,που τα έμαθες ; Ρε τούρκογύφτέ έχει τόσα χριστιανικά ονόματα ΠΡΟΔΌΤΑΡΑ και μας χρησιμοποιείς ελληνικό όνομα; Φτου ρε

   Διαγραφή
  10. Ανώνυμος10/2/14, 9:54 μ.μ.

   Ο μεγαλος αρχιτεκτονας του συμπαντος που επικαλουνται οι μασονοι κατα τις τελετες μυησης των νεων μελων, ειναι ο θεος τους. Ουσιαστικα η μασονια λανσαρει μια νεα θρησκεια και ολα τα υπολοιπα [ τα περι ανεξιθρησκιας της οργανωσης κλπ] ειναι για ξεκαρφωμα αρχικα και υστερα για την παγιδευση νεων μελων. Η δηθεν πιστις των ηγετων της οργανωσης και η επικληση αυτης της [πιστης] αποσκοπει και στην συκοφαντηση του Χριστιανισμου στις ευρυτερες λαικες μαζες που δεν εχουν την απαιτουμενη πληροφορηση ωστε να αντικρουσουν τα ψευδη των μασονων. Αν δουμε διαχρονικα τις επιθεσεις εναντιον της Ορθοδοξης Ελλαδας θα διαπιστωσουμε οτι διαφορα [δογματα] ενετειναν την επιθετικη τους δραση οταν η χωρα βρισκονταν για διαφορους λογους σε θεση αμυνας προσπαθωντας να υποσκαψουν την ομοψυχια του λαου που εδραζεται εκτος των αλλων και στου ΧΡΙΣΤΟΥ την πιστη την Αγια. δειτε λοιπον τωρα που η χωρα βρισκεται σε δυσκολη θεση, ολα αυτα τα ανθελληνικα στοιχια πολλαπλασιαζουν την προπαγανδα τους , φοροντας εναν εθνικο μανδια. Εκτος απο τους ανθελληνες μασονους, πολλαπλασιασαν την προπαγανδα τους και οι λεγομενοι δωδεκαθειστες. Αραγε απο που αντλουν τα κεφαλαια που χρειαζονται για να κανουν ολες αυτες τις γραφικοτητες [τελετες, αρχαιους ναους, επηρεασμος ΜΜΕ]κλπ;;;Μηπως τροφοδοτουνται οικονομικα απο τις στοες; φυσικα δεν μιλαω για τους ασχετους λιγομυαλους παρασυρμενους που φυσικα δεν εχουν ιδεα, αλλα γι αυτους που κινουν τα νηματα. προσοχη λοιπον στους μεταμφιεσμενους εχθρους της πατριδος.

   Διαγραφή
  11. Ανώνυμος11/2/14, 1:31 π.μ.

   ΑΝΩΝΥΜΕ 9:57 ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΕ ΣΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ?? ΝΑΙ Η ΟΧΙ ??- ΩΣΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ
   ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΈΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΜΝΟΎΝ
   ΤΗΝ ΣΙΏΝ ΣΤΑ ΠΑΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΑ?????
   Ολόκληρη τη "Μεγάλη" Εβδομάδα ψάλλεται ο Ψαλμός Ν΄, στον όποιο μεταξύ των άλλων αναφέρεται: Αγάθυνον, Κύριε, εν τη ευδοκία σου την Σιών και οικοδομηθήτω τα τείχη Ιερουσαλήμ. Τότε ευδοκήσεις θυσίαν δικαιοσύνης, αναφορά και ολοκαυτώματα. Τότε ανοίσουσιν επί το θυσιαστήριόν σου μόσχους.

   ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ:
   • «Ιδού ο Βασιλεύς σου, Σιών.» (Στον Μικρό Εσπερινό, ήχος πλ. δ΄.)
   • «Λαμπρύνου, η Σιών, η νέα, και βαΐοις ανύμνει μετά παίδων· ιδού ο Βασιλεύς σου, σώζων προς πάθος έρχεται.» (Στον Μικρό Εσπερινό, ήχος β΄, οίκος του Ευφραθά.)
   • «Ωσαννά εν τοις υψίστοις, ευλογημένος ο ερχόμενος, Βασιλεύς του Ισραήλ.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος πλ. β΄ και εις τον Λιτό, Στιχηρό Ιδιόμελον, ήχος α΄.)


   • «Διό ευφραίνεται θυγάτηρ Σιών.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος β΄.)
   • «Χαίρε, ευφραίνου, πόλις Σιών.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό και στο Λυχνικό, ήχος πλ. δ΄.)
   • «Οι μισούντες Σιών, αισχύνθητε από του Κυρίου· ως χόρτος γαρ πυρί έσεσθαι απεξηραμμένο...ι.» (Στον Όρθρο, αντίφωνο των αναβαθμών του δ ήχου.)
   • «Ευφράνθητι Ιερουσαλήμ· και πανηγυρίσατε οι αγαπώντες Σιών.» (Στον Όρθρο, καταβασία, ο διασώσας εν πυρί, ωδή η΄, ο ειρμός.)
   • «Αίνεσιν Εκκλησία οσίων τω ενοικούντι Σιών σοι Χριστέ, προσφέρει· εν σοι, Ισραήλ, τω ποιητή αυτού, χαίρει.» (Από τροπάριο στον Όρθρο.)
   • «Άσατε λαοί, θεοπρεπώς εν Σιών, και ευχήν απόδοτε Χριστώ εν Ιερουσαλήμ.» (Ομοίως.)
   • «Ασύγκριτος υπάρχει ευπρέπεια εν Σιών.» (Ομοίως.)
   • «Κύριος παρέστη· Σιών γαρ εξελέξατο.» (Ομοίως.)
   • «Σιών Θεού όρος το άγιον, και Ιερουσαλήμ.» (Όμοίως.)
   • «Ισραήλ του Θεού το βασίλειον.» (Ομοίως.)
   • «Θεοπρεπώς σε, Βασιλεύ Ισραήλ.» (Ομοίως.)
   • «Ο Βασιλεύς σου, Σιών.» (Ομοίως.)
   • «Ο Θεός σου, χαίρε, Σιών, σφόδρα, εβασίλευσεν εις τους αιώνας Χριστός.» (Ομοίως.)
   • «Ποιμήν ημών Χριστός ο Βασιλεύς Ισραήλ. Υπόδεξαι, Ιουδαία, τον Βασιλέα.» (Στο Απόδειπνο, ωδή θ΄, αλλότριον των μητέρων.)
   • Την Κυριακή των Βαΐων διαβάζονται επίσης το απαράδεκτο για τους Έλληνες απόσπασμα του Ζαχαρία «εξεγερώ τα τέκνα σου, Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων» (Ζαχ. θ΄, 9-15), ένα του Σοφονίου κι ένα του Ιεζεκιήλ, που μιλάνε για λύτρωση του Ισραήλ από τους εχθρούς του Κρητικούς, επαναλαμβάνοντας τα «χαίρε σφόδρα, θύγατερ Σιών» κι άλλα παρόμοια» (Σοφ. γ΄, 14-19).Δείτε περισσότερα
   Την Κυριακή των Βαΐων διαβάζονται επίσης το απαράδεκτο για τους Έλληνες απόσπασμα του Ζαχαρία «εξεγερώ τα τέκνα σου, Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων» (Ζαχ. θ΄, 9-15), ένα του ΣοφονίουΙεζεκιήλ, που μιλάνε για λύτρωση του Ισραήλ από τους εχθρούς του Κρητικούς, επαναλαμβάνοντας τα «χαίρε σφόδρα, θύγατερ Σιών» κι άλλα παρόμοια» (Σοφ. γ΄, 14-19). ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ,,. ????

   Διαγραφή
  12. Ανώνυμος11/2/14, 3:23 μ.μ.

   Ναι διαβαζοντε και μας αρέσουν εσύ ποιο πρόβλημα έχεις,,,το θρησκευμα μας ειναι εβραικό και υμνούμε τους προπατορες μας Ιουδαίους.,ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ.

   Διαγραφή
 2. Μασονία και Σιών κατέστρεψαν το ελεύθερο ελληνικό πνεύμα και πολιτισμό !! Και οι κακομοίρηδες κάτοικοι της σημερινής Ελλάδος προσκυνούν τους βιαστές του έθνους τους!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος10/2/14, 6:56 μ.μ.

  Έλληνες σπάστε τα δέρμα του σιωνισμού!! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΈΛΛΗΝ ΜΑΧΗΤΉΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος10/2/14, 7:06 μ.μ.

  Τον μεγαλο αρχιτεκτονα του συμπαντος θελεις να πεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος10/2/14, 7:37 μ.μ.

  Ησουν εισαι και θα παραμεινης βλακας.τι να συζηταμε για σενα.αντε και ο διας να σε φυλαει πανιβλακα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος10/2/14, 7:56 μ.μ.

   Μιλάμε με στοιχεία εμείς προδομένοι αμαθείς στιγματισμένοι !!δεν γράφουμε ότι μας κατέβει!! ΤΙ ΈΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΏΡΑ ΤΑ ΤΣΙΡΆΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΊΑΣ;;;;;Η ΜΉΠΩΣ ΤΑ ΤΡΊΓΩΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΎΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΓΩΓΈΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΩΝΆΖΟΥΝ ΚΆΤΙ;;;;;ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ ΠΡΟΔΌΤΑΡΕΣ

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/2/14, 8:08 μ.μ.

   Εγώ είμαι ο βλάκας ρε νούμερο;;η εσύ που κοιμάσαι όρθιο;;;;ΜΑΣΟΝΑΡΕΣ ΑΥΤΉ ΉΤΑΝ Η ΑΡΧΉ!!!!!!!

   Διαγραφή
 6. Ανώνυμος10/2/14, 9:41 μ.μ.

  ΤΣΟΎΖΕΙ ΌΤΑΝ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΟΥΜΕ; ΠΆΡΤΕ ΛΟΙΠΌΝ ΦΟΡΆ ΜΑΣΟΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΆΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΕΤΑΙ,ΕΔΏ ΕΊΝΑΙ Η ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος10/2/14, 10:35 μ.μ.

  Εγω που εγραψα τα μεγαλα σχολια δεν ειμαι απο την Ροδο. Μια φορα ηλθα στο νησι σας. στον ιστοτοπο μπηκα κατα λαθος οταν εψαχνα για κατι αλλο. συνκεκριμενα ειμαι Θεσσαλονικιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος22/2/14, 1:59 μ.μ.

  Ο CHEV DR ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ'''ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ'''ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ-LLI-''ΜΕΓΑΣ''ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ''ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ''ΤΕΧΝΗΣ''ΤΟΥ''ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ''ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ''ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΩΝ''ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ-ILISIA ATHENS-ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΙΣ''27/05/2011''ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΟΣΟΛΟΓΙΩΤΑΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΞΕΛΕΓΗΝ ΤΟ 2007 ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΠΑΡ.ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ!!!!!ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Λ.Α.Ο.Σ. ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΛΑΕ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!Ο ΜΑΣΩΝΟΣ Η ΠΟΔΙΤΣΑ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος22/2/14, 2:02 μ.μ.

  17/04/2013 ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑΡΚΙΣΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ''APOSTOLO TSIPIDH''ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ'''ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ'''ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟΝ ΜΕΙΚΤΟ'''ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ'''ΤΗΣ-STOAS-GRANDE-ORIENDE-UNIVERSAL-GRECE-O MΑΣΩΝΟΣ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος22/2/14, 2:14 μ.μ.

  06/06/2012/Ο CHEV DR ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ'''ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ'''ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ-LLI-ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ''ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ''ΤΕΧΝΗΣ''ΤΟΥ''ΤΑΓΜΑΤΟΣ''ΤΩΝ''ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ''ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΩΝ''ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ-ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑΣ-ΣΠΥΡΟΣ ΣΑΚΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ Β!!!ΑΘΗΝΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΛΩΡΟΥ!!!!!ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟΨΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ!!!!!!!Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ'''Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ''!!!!!!!!ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος8/6/14, 8:17 μ.μ.

  ta masonakia ine ethoprodotes... lipame!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος8/6/14, 8:19 μ.μ.

  masonakia... ethoprodotes kai antixristi, lipame!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά