ροή ειδήσεων

Το ταξίδι - μυστήριο τού Εφραίμ στην Κρήτη

Με ιδιωτικό τζετ στην Κρήτη ο ηγούμενος Εφραίμ

Ταξίδι - μυστήριο του πρωταγωνιστή στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου...

Με ιδιωτικό αεροσκάφος από τον Βόλο και συνοδευόμενος από τρεις ακόμη μοναχούς, ο ένας Κρητικός, έφτασε χθες το μεσημέρι στο Ηράκλειο ο ηγούμενος Εφραίμ, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου.

Ο ίδιος αν και του ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στον αερολιμένα Ηρακλείου, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση σχετικά με τον σκοπό της επίσκεψής του στο νησί, η οποία

συνοδεύτηκε από μια έντονη φημολογία, την οποία όμως ο ηγούμενος δεν θέλησε ούτε να διαψεύσει αλλά ούτε και να επιβεβαιώσει. Οι τρεις μοναχοί με τους οποίους συνταξίδευε λειτούργησαν σαν ασπίδα προστασίας γύρω του ζητώντας επιτακτικά από τους φωτογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες να μην τραβούν φωτογραφίες και πλάνα.




Ο ίδιος όταν τον ρωτήσαμε για ποιο λόγο και σε ποιον ανήκει το ιδιωτικό αεροσκάφος που τον μετέφερε μας είπε ότι δεν ήρθε με ιδιωτικό αεροσκάφος. Επίσης, ανέφερε μονάχα ότι η επίσκεψή του είναι ιδιωτική και ολιγοήμερη.

Τον Εφραίμ περίμενε στο αεροδρόμιο νεαρός κάτοικος του Ηρακλείου με κοινή καταγωγή με τον ηγούμενο, από το νησί δηλαδή της Κύπρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώθηκαν, ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου, ήρθε προκειμένου να επισκεφθεί τους συγγενείς μοναχού ο οποίος μονάζει επίσης στη Μονή Βατοπεδίου. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο ίδιος επισκέφθηκε την περιοχή της Σητείας όπου μένουν συγγενικά πρόσωπα καλόγερου στο Άγιο όρος.

Από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης μάς είπαν ότι δε γνώριζαν για το ταξίδι του ηγουμένου και ούτε έχει προσκληθεί από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης.

http://www.patris.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *