ροή ειδήσεων

Η ρεπόρτερ που «έμπλεξε» τον Κλούνεϊ με τα μάρμαρα

Ποια είναι η 24χρονη Ελίζα Χριστοδουλίδη

«Νομίζω έχετε ισχυρότατο επιχείρημα και κάθε δίκιο με το μέρος σας. Θεωρώ ότι είναι σωστό τα Μάρμαρα του Παρθενώνα... να επιστρέψουν στην Ελλάδα», ήταν για όσους έχουν ξεχάσει, η απάντηση στην τελευταία ερώτηση που δέχτηκε ο Τζορτζ Κλούνεϊ από την Ελίζα Χριστοδουλίδη.

Η 24χρονη δημοσιογράφος κατάφερε να τρυπώσει στη συνέντευξη Τύπου της ταινίας «Μνημείων Άνδρες» στο πρόσφατο Φεστιβάλ του Βερολίνου και με μια ερώτησή της στον Τζορτζ Κλούνεϊ έθιξε το θέμα της επιστροφής των Μαρμάρων στην Ελλάδα, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου. Ο διάσημος ηθοποιός απάντησε υπέρ της Ελλάδας, πυροδοτώντας έτσι ένα ντόμινο δηλώσεων και δημοσιευμάτων που έφεραν ξανά στην επιφάνεια το θέμα της επιστροφής των Μαρμάρων στη χώρα μας.

«Την ερώτηση που έκανα στον Τζορτζ Κλούνεϊ δεν την είχα σκεφτεί. Προέκυψε αυθόρμητα. Άλλωστε δεν ήξερα ότι θα μπορούσα να βρισκόμουν στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου, μια και υπήρχαν δεκάδες άτομα συγκεντρωμένα κι εγώ είχα καταφέρει την τελευταία στιγμή να μπω και μάλιστα όχι να καθήσω σε καρέκλα, αλλά να βρεθώ στο πίσω μέρος της αίθουσας», λέει η Ελίζα Χριστοδουλίδη στο «ΘΕΜΑ» και προσθέτει: « Όταν έκανα την ερώτηση είδα πως ο Κλούνεϊ ικανοποιήθηκε με την ερώτησή μου, γιατί οι προηγούμενες αφορούσαν σε άλλη θεματολογία, δηλαδή κυρίως τον ρωτούσαν για τις σχέσεις του με τις γυναίκες, την ομορφιά και τη γοητεία του, τον γάμο, κι έτσι, όταν έκανα την ερώτηση, νομίζω ευχαριστήθηκε. Και η αλήθεια είναι πως περίμενε και μια θετική απάντηση γιατί και η ταινία του είχε παρόμοια θεματολογία. Πίστευα πως επειδή ο ίδιος είναι πολιτικοποιημένος θα είχε σίγουρα άποψη για το θέμα και δεν θα μου έδινε απλώς μια διπλωματική απάντηση».

Η Ελίνα Χριστοδουλίδη γεννήθηκε σε μια γειτονιά του Σικάγο των ΗΠΑ από έλληνες γονείς, ενώ σε μικρή ηλικία ήρθε στην Ελλάδα όπου μεγάλωσε στη Βούλα μαζί με τα άλλα της αδέρφια. Από τότε που πέρασε στη Νομική στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης ξεκίνσηε να εργάζεται ως σερβιτόρα στην αρχή, ενώ σήμερα έχει μαζί με φίλες της ένα e-shop στο οποίο προωθούν νεανικά κοσμήματα. Παράλληλα με τις σπουδές της στις Πολιτικές Επιστήμες φοίτησε και σε ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας και όπως δηλώνει η ίδια αυτό το επάγγελμα ήταν πάντα που τη γοήτευε.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *