ροή ειδήσεων

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ: Όταν οι... μεγάλοι, συναντούν τους «νέους»

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους νεαρούς αθλητές των Ακαδημιών του Κολοσσού Ρόδου το περασμένο Σάββατο στο «Βενετόκλειο»...


Ο Χριστόφορος Στεφανίδης και ο Τρέβις Σίμπσον, μίλησαν στα παιδιά και δέχθηκαν καταιγισμό ερωτήσεων για θέματα τεχνικής, συνήθειες διατροφής, προετοιμασία, προπονήσεις κλπ. Οι δύο αθλητές του Κολοσσού Ρόδου, τόνισαν τα χαρακτηριστικά μιας μεγάλης ομάδας, τη συνέπεια, την ομαδικότητα, την αφοσίωση στο στόχο, τη σκληρή προετοιμασία, τη συγκέντρωση. Κρατήσαμε ως πολύ σημαντικό, τη στάση στον αγώνα όπως την περιέγραψε ο Στεφανίδης «Ομάδα είναι ο διπλανός, ο συμπαίκτης. Άλλο ο καλός παίκτης, άλλο ο καλός συμπαίκτης. Είστε για να υποστηρίζετε, όχι για να κρίνετε».

Η σκληρή προετοιμασία των παιδιών από τους προπονητές Μάγο Κυριάκο στα μίνι και Καλαποδάκη Βασίλη στους παμπαίδες τονίστηκε από τον Σίμπσον ο οποίος είπε μεταξύ άλλων «Όσο πιο σκληρό το παιχνίδι, τόσο πιο κοντά ο ένας στον άλλο. Να δίνετε τα πάντα στο γήπεδο. Κοιμηθείτε καλά, ξεκουραστείτε, δείτε τα λάθη σας. Όσο πιο σοβαρά πάρετε το σχολικό πρωτάθλημα, τόσο πιο καλοί επαγγελματίες θα γίνετε».

Τα παιδιά των Ακαδημιών του Κολοσσού, έχουν την ευκαιρία να ανήκουν στη μεγάλη ομάδα και έχουν κάθε λόγο να προσπαθούν για το καλύτερο με την καθοδήγηση των προπονητών τους, χωρίς να παραμελούν τις σχολικές υποχρεώσεις και τα καθήκοντα της ηλικίας τους.
gazzetta.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *