ροή ειδήσεων

Σάλος από το βίντεο της ΚΝΕ για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

- Το βίντεο δείχνει Τσίπρα και Δασκαλόπουλο "σαν ζευγάρι" και δύο εργάτες να τους σχολιάζουν
- Ο τίτλος του βίντεο.... από την Νεολαία του ΚΚΕ είναι: "Ο Έρωτας, η Σοκολάτα, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΕΒ"
- Δείχνει και μία φωτογραφία του Σταθάκη που λέει ότι μόνο το 5% του χρέους είναι επαχθές

- Με αυτή το βίντεο αφήνει αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ που πλησιάζει στις θέσεις του ΣΕΒ

Ένα απίστευτο βίντεο που αναμένεται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων είδε το φως της δημοσιότητας από την Κουμουνιστική Νεολαία του ΚΚΕ, τη γνωστή σε όλους ΚΝΕ, με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων και του Αγίου Βαλεντίνου.

Σε αυτό το βίντεο με τίτλο "Ο Έρωτας, Η Σοκολάτα, Ο ΣΥΡΙΖΑ και Ο ΣΕΒ" η νεολαία του ΚΚΕ θέλει να καυτηριάσει τις σχέσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο του ΣΕΒ, κ. Δασκαλόπουλο, αλλά φτάνει σε σημείο να τους δείχνει σαν "ερωτευμένο ζευγάρι" .

Με αφορμή την χθεσινή τους κοινή εμφάνιση Τσίπρα και Δασκαλόπουλου σε ειδική εκδήλωση, με αυτό τον περίεργο τρόπο η Νεολαία του ΚΚΕ επιθυμεί να καταδείξει πως ο κ. Τσίπρας παρά τα όσα λέει για κατάργηση του μνημονίου και τέλος στη λιτότητα, έρχεται ολοένα και πιο κοντά στις θέσεις του ΣΕΒ, που σύμφωνα με το ΚΚΕ είναι αντιλαϊκές.

Τους δείχνει σε φωτογραφία από τη χθεσινή εκδήλωση να κάθονται δίπλα δίπλα με λεζάντα "μία ημέρα πριν του Αγίου Βαλεντίνου", ενώ αναφερόμενος στην επίσκεψη του κ. Τσίπρα στη Νέα Υόρκη αναφέρει: "το να ταξιδέψεις στην άλλη άκρη του κόσμου για τον αγαπημένο σου".

Με τη φράση "το να αφήσεις ότι πολυτιμότερο έχεις για αυτόν που αγαπάς" δείχνει φωτογραφία του μέλους του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σταθάκη που δηλώνει πως "Μόνο το 5% του χρέους είναι επαχθές", αφήνοντας αιχμές πως στην ουσία ο ΣΥΡΙΖΑ θα ασκήσει την ίδια πολιτική λιτότητας με τη Νέα Δημοκρατία.

Στο τέλος του βίντεο δείχνει τον κ. Τσίπρα με τον κ. Δασκαλόπουλο σε ένα τραπέζι να πίνουν με δύο καλαμάκια από το ίδιο ποτήρι και πιο μακριά δύο εργάτες να λένε: "Στα 'λεγα εγώ. Φαινόταν από την αρχή το πράμα".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *