ροή ειδήσεων

Ασθενής σώθηκε χάρη στην τηλεοπτική σειρά… Dr House

Και οι γιατροί έχουν ανάγκη τις τηλεοπτικές σειρές για να γιατρέψουν έναν ασθενή!
Το περιστατικό συνέβη... στη Γερμανία με πρωταγωνιστή έναν 55χρονο άνδρα ο οποίος σώθηκε χάριν της τηλεοπτικής σειράς «Dr. House».

Σύμφωνα με την ιατρική ιστοσελίδα Lancet για περισσότερο από ένα χρόνο, τα συμπτώματα που παρουσίαζε ο ασθενής χειροτέρευαν αφήνοντας τους γιατρούς άναυδους.

Η όρασή και η η ακοή του επιδεινώνονταν, υπέφερε από γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, διόγκωση των λεμφαδένων και ανεξήγητο πυρετό.

Οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά... έως ότου ο Δρ. Gregory House έλυσε το μυστήριο: η αιτία ήταν η διάβρωση της προσθετικής ισχίου.

Οι επιβλέποντες γιατροί ανακάλυψαν ότι δεν είχε ιατρικά προβλήματα κατά το παρελθόν, εκτός από μια διπλή αντικατάσταση ισχίου.

Οι ακτινογραφίες και οι εξετάσεις αίματος επιβεβαίωσαν τις υποψίες και αμέσως μετά οι γιατροί προχώρησαν στην αντικατάσταση του μεταλλικού εμφυτεύματος από ένα κεραμικό.

«Μου φάνηκε εξαιρετικά χρήσιμο που γνώριζα για τα προβλήματα που προκαλεί το κοβάλτιο, χάρη στον Δρ. House» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Juergen R. Schaefer.

Ο Schaefer δήλωσε πως ήταν οπαδός της τηλεοπτικής σειράς και χρησιμοποιούσε επεισόδια από τη εκπομπή, που βασίζεται σε πραγματικές περιπτώσεις, ως μέρος των ομιλιών του εδώ και αρκετά χρόνια «για να προσελκύσει την προσοχή των μαθητών όσον αφορά σε σπάνιες ή ασυνήθιστες ασθένειες».


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *