ροή ειδήσεων

Toυριστική προβολή των Νησιών μας μέσω του Star channel

Κύριοι Συνάδελφοι ,

Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω το ενδιαφέρον της εκπομπής ΜΙΛΑ (STARCHANNEL) να επισκεφθεί την Κω, τη Λέρο, τη Ρόδο και να κάνει κάποια οδοιπορικά....

Ενδεικτικά προτείνω να δείτε ένα αντίστοιχο οδοιπορικό που έγινε την άνοιξη για το Ναύπλιο



Σκοπός της εν λόγω δημοσιογραφικής αποστολής είναι η ανάδειξη του φυσικού κάλλους της ευρύτερης περιοχής, καθώς και η γνωριμία με τις παραδόσεις και τα τοπικά προϊόντα προς ενίσχυση του τουριστικού ενδιαφέροντος. Θεωρώ επίσης βασικό σε κάθε οδοιπορικό της εκπομπής να προβάλλουμε και μία τοπική συνταγή (Αιγαιακή Κουζίνα που μέσω της ΔΕΤΑΠ και της Συμβούλου μας κ. Ανθοπούλου Μ. έχει κατορθώσει να αναγνωριστεί Πανελλαδικά) , έτσι θα επιθυμούσε από κάποια κυρία - κύριο του τόπου να μας ετοιμάσει τη σπεσιαλιτέ της περιοχής. Αυτό βέβαια θα μπορούσε να γίνει και σε κάποιο από τα ξενοδοχεία σας, όπου ο σεφ σας θα μπορούσε να μας ετοιμάσει κάτι και να φανούν και κάποιοι από τους χώρους του ξενοδοχείου, καθώς θα υπάρξει αναφορά από την κα Στεφανίδου στο ξενοδοχείο σας την ημέρα προβολής του οδοιπορικού, ενώ την ίδια μέρα θα παίξει και το λογότυπό μας στους τίτλους τέλους της εκπομπής.

Η επίσκεψη θα είναι διήμερη και στο χρονικό αυτό ορίζοντα θα φροντίσουμε να καλυφθούν όσο το δυνατό περισσότερα θέματα. Για το λόγο αυτό θα έχουμε μαζί μας και κάποιον άνθρωπο που θα μας βοηθήσει στην όλη προσπάθεια εκτελώντας κατά κάποιο τόπο χρέη ξεναγού.

Στην προσπάθειά αυτή προσδοκούμε επίσης και την οικονομική αρωγή του επιμελητηρίου η οποία αφορά τις κάτωθι δαπάνες:

1. Έξοδα διαμονής δυο ατόμων (δημοσιογράφος και τεχνικός )


Ημερήσιο κόστος μίσθωσης της κάμερας . (200 Ευρώ συν ΦΠΑ, συν παρακρατήσεις)
Έξοδα μετακινήσεων (εισιτήρια και μετακινήσεις στην περιοχή)
Διατροφή δυο ατόμων (δημοσιογράφος και τεχνικός )
Αποζημίωση δημοσιογράφου (75 Ευρώ)
Σε ανταπόδοση η εκπομπή μας θα προβάλει το οδοιπορικό αυτό, ενώ στους τίτλους τέλους της εκπομπής όταν θα προβληθεί το video θα υπάρξουν και ευχαριστίες στους τοπικούς φορείς που μας βοήθησαν σ' αυτή την προσπάθεια.Το κόστος για κάθε νησί κυμαίνεται περίπου στα 1000€.

Αναμένουμε την συμβολή σας και την όσο το δυνατό ταχύτερη απάντηση γνωρίζοντας πώς από τέτοιου είδους κοινές δράσεις μόνο οφέλη μπορούν να προκύψουν.

Θεωρώ πως πρέπει να έρθει ως θέμα στο ΔΣ που θα κάνουμε αυτόν τον μήνα διότι είναι μια δράση που θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τα νησιά μας , και οι τοπικές κοινωνίες θα ωφεληθούν τα μέγιστα.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή συμπληρωματική πληροφορία

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ΓΙΑΛΛΙΖΗΣ ΣΤΕΡΓΟΣ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *