ροή ειδήσεων

Ιατρικός τουρισμός και τουρισμός απιστίας στο Tourism Today

Στην αγορά της Ρωσίας με στόχο την ανάπτυξη του τουρισμού υγείας επενδύουν κορυφαίεςελληνικές κλινικές, ξενοδοχεία και κέντρα που εκμεταλλεύονται τις ευεργετικές... ιδιότητεςιαματικών πηγών. Τούτοεπισημαίνει στην εκπομπή Tourism Today η υπεύθυνη επικοινωνίας τουGreek Health Tourism Meeting & Workshop, της μεγαλύτερης εκδήλωσης που έχει οργανωθεί ποτέστη Ρωσία με θέμα τον ελληνικό ιατρικό τουρισμό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7 Απριλίουστη Μόσχα.

Όπως υπογραμμίζει η κα Πέννυ Γεωργακοπούλου, η εκδήλωση οργανώνεται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Tour Operators της Ρωσίας, της Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Εταιρειών και τηνΕλληνικήΠρεσβεία στη Μόσχα με στόχο να δώσει ταχύτερη ώθηση στην ανάπτυξη του ΤουρισμούΥγείας, πουφαίνεται ότι θα αποτελέσει έναν από τους σημαντικότερους πόλους προσέλκυσηςΡώσων τουριστών γιατην Ελλάδα το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με την κα Γεωργακοπούλου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εξασφαλίζονται τουλάχιστον 15 b2b ραντεβού ανά συμμετέχοντα, με στόχο ναγίνουν άμεσα συμφωνίες. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για τον ιατρικό και ιαματικό τουρισμό, όπου και θα παρουσιαστούν ελληνικοίπροορισμοί.

Η απιστία είναι μέσα στο ελληνικό αίμα, υποστηρίζει στο Tourism Today ο διευθυντής επικοινωνίας της Ashleymadison.com στην Ευρώπη, κοςChristoph Kraimer. Ο τζίρος ύψους 3 δισ. ευρώ της διάσημης παγκόσμιας ιστοσελίδας που ειδικεύεται στις εξωσυζυγικές σχέσεις επιβεβαιώνει ότι ηαπιστία είναι μια επικερδής επιχείρηση. Η Ashleymadison.com που λειτουργεί σε 35 χώρες με πάνω από 24 εκατ. μέλη παγκοσμίως, ήδη στον πρώτοχρόνο λειτουργίας της στην Ελλάδα μετρά περισσότερους από 90.000 χρήστες.

Όπως αναφέρει ο κ. Kraemer, οι άπιστοι προτιμούν να επισκέπτονται πολυτελείς ξενοδοχειακές αλυσίδες, όπως τα Hyatt και τα Hilton, ενώ έχουν τηντάση να ξοδεύουν περισσότερα για τις ερωμένες παρά για τις συζύγους τους. Επίσης, ο διευθυντής Επικοινωνίας της Ashleymadison.com απαριθμεί ταπιο άπιστα επαγγέλματα, ενώ αποκαλύπτει ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακοί είναι οι περισσότερο άπιστοι Έλληνες φίλαθλοι.

Τέλος ο κ. Kraemer αναφέρεται στους τρόπους με τους οποίους η Ashleymadison.com εγγυάται την εμπιστευτικότητα και την ασφάλεια στους πελάτεςτης, ενώ δίνει και συμβουλές προς τους απανταχού άπιστους.

Υπενθυμίζεται ότι η εκπομπή Tourism Today προβάλλεται από το SBC με παρουσιαστή το δημοσιογράφο Χάρη Ντιγριντάκη την Τετάρτη στις 22:15 και σε επανάληψη το Σάββατο στις 10:00 και την Κυριακή στις 20:00.
tourismtoday.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *