ροή ειδήσεων

Εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα για την 8η Μάρτη

Σήμερα, Παρασκευή:

Η Ομάδα Γυναικών Ρόδου οργανώνει εκδήλωση...
στο βιβλιοπωλείο «Το Δέντρο», στις 7 μ.μ. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία, προβολή ταινίας και συζήτηση. Στο χώρο θα λειτουργήσει έκθεση βιβλίου.

Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας θα επισκεφτεί το 6ο Δημοτικό Σχολείο και θα μιλήσει σε μαθητές και δασκάλους.

O Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ν. Μαγνησίαςοργανώνει, αμέσως μετά την προγραμματισμένη συγκέντρωση, πολιτιστική εκδήλωση αφιερωμένη σε σημαντικές μορφές του γυναικείου και του εργατικού κινήματος, στο καφέ «Οπερα».


Αύριο, Σάββατο 8 Μάρτη:

Στη Λάρισα, ο Σύλλογος Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων, το Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών, το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού, η Ενωση Λογιστών, το Σωματείο Καθαριστών - Καθαριστριών, το Σωματείο Ιδιωτικών Κλινικών, το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος και η Ενωση Γυναικών Λάρισας διοργανώνουν εκδήλωση, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

Οι Σύλλογοι και οι Ομάδες της ΟΓΕ στον Πειραιά οργανώνουν πικετοφορία που θα ξεκινήσει στις 10.30 π.μ. από την πλατεία Καραϊσκάκη και θα έχει σταθμούς μεγάλα εμπορικά καταστήματα.
Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, ο σύλλογος της ΟΓΕ και η Επιτροπή Ειρήνηςδιοργανώνουν εκδήλωση με ομιλήτρια την Λιάνα Κανέλλη, στις 7 μ.μ., στο Παπαστράτιο Μέγαρο Αγρινίου.

Η Ομάδα Γυναικών Χαλκίδας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «ΕΕ και γυναίκες», στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του παλιού Δημαρχείου (ΔΕΠΑΧ, Αβάντων 50). Θα μιλήσει η Κάτια Κρόκου, μέλος του προεδρείου της ΟΓΕ, και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα και προβολή ντοκιμαντέρ.

Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας θα πραγματοποιήσει μαζική εξόρμηση στις 12 το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία.

O Σύλλογος της ΟΓΕ στην Πρέβεζα διοργανώνει εκδήλωση με θέμα την πολιτική της ΕΕ για τις γυναίκες, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Οαση». Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει αναδρομή στην ιστορία του γυναικείου κινήματος, που θα πλαισιωθεί με τραγούδια με τη χορωδία του Δημοτικού Ωδείου.
Οι Σύλλογοι της ΟΓΕ σε Ζεφύρι και Ανω Λιόσια διοργανώνουν θεατρική βραδιά, στις 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου (Μπουμπουλίνας και 17ης Νοεμβρίου). Θα παρουσιαστεί η παράσταση «Η αυλή των θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη από τη θεατρική ομάδα «Αλέκα Παΐζη».

Συγκέντρωση για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας οργανώνουν οι Γραμματείες Ξάνθης του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ και η ΟΓΕ, στις 7 μ.μ., στο ΚΑΠΗ του Δήμου Ξάνθης. Τίτλος της εκδήλωσης είναι «Εξω από την ΕΕ με τον πλούτο στα χέρια του λαού, αγωνιζόμαστε και κατακτάμε τα σύγχρονα δικαιώματα των γυναικών».

Την Κυριακή 9 Μάρτη:

Ο Σύλλογος της ΟΓΕ στην Ικαρία πραγματοποιεί εκδήλωση, στις 8 μ.μ., στον Αγιο Κήρυκο, στην αίθουσα του παλιού δημαρχείου.

Στη Μυτιλήνη, ο Σύλλογος Γυναικών Μανταμάδου οργανώνει εκδήλωση, στις 7 μ.μ., στο χώρο του Πολύκεντρου.

Στα Χανιά, ο Σύλλογος της ΟΓΕ και το τοπικό Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ πραγματοποιούν εκδήλωση στις 11.30 π.μ., στο Μουσείο της Εθνικής Αντίστασης στο Θέρισο.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *