ροή ειδήσεων

Κολοσσός Ρόδου: Χωρίς Κόμματο, αλλά με κόσμο


Με απόντα το Νέστορα Κόμματο, ο οποίος έχει εξασφαλίσει άδεια, συνεχίζονται οι προπονήσεις του Κολοσσού Ρόδου στο Βενετόκλειο....

Ο 34χρονος φόργουορντ αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες προσωπικό πρόβλημα, εξ ου και ζήτησε από τον προπονητή του Δημήτρη Πρίφτη ειδική άδεια, για να μπορέσει να το διευθετήσει. Το αίτημά του έγινε δεκτό από την τεχνική ηγεσία των νησιωτών, σε συνεργασία με τους διοικούντες την ΚΑΕ, έτσι αποχώρησε προσωρινά από τη Ρόδο. Οι υπόλοιποι παίκτες του Κολοσσού συνεχίζουν σε εντατικό ρυθμό την προετοιμασία τους για το δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ (16/03, 16.00). Σήμερα, μάλιστα, το παρών στην προπόνηση έδωσαν και φίλαθλοι, αλλά και τα μέλη του τμήματος Σούπερ Μίνι Β’ των Ακαδημιών.

Με ανακοίνωσή του ο Κολοσσός Ρόδου ευχαρίστησε θερμά τους φιλάθλους του για την έμπρακτη στήριξή τους: «Με τη συμπαράσταση του κόσμου η σημερινή (07/03) προπόνηση της ομάδας μας! Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας, σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο!».
onsports


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *