ροή ειδήσεων

Κι όμως: Αυτός ο άνδρας, με μια απλή ιδέα έγινε ζάμπλουτος! [ΦΩΤΟ]

Διαβάστε την απίστευτη ιδέα του Rob Law, από την Αγγλία, η οποία του επιφέρει κέρδη ύψους 7 εκατομμυρίων λιρών το χρόνο!...


Το «Trunki» όπως ονομάζεται το καινοτόμο προϊόν είναι μια βαλίτσα με ρόδες και ιμάντα, που φοριέται σαν τσάντα και προσφέρει απόλαυση στα παιδιά που το χρησιμοποιούν σαν αυτοκινητάκι.

Μέχρι τώρα ο Law έχει πουλήσει 2 εκατομμύρια «Trunki», έχοντας οδηγηθεί μέχρι το δικαστήριο όταν μια οικογένεια κατηγόρησε την εταιρεία ότι ο ιμάντας έσπασε προκαλώντας τραυματισμό. Οπως αποδείχτηκε το περιστατικό συνέβη σε μια διαδήλωση κι έτσι ο Law αποχώρησε από το δικαστήριο πανηγυρικά για να επιστρέψει τέσσερα χρόνια αργότερα διεκδικώντας την κατοχύρωση της πατέντας του.

Βλέποντας την τρομερή επιτυχία του «Trunki», η αντίπαλη εταιρία PMS International Limited εισήγαγε στην αγορά ένα νέο προϊόν, το «Kiddee» οποίο έμοιαζε τρομακτικά με το «Trunki». Οπως ανέφερε η εταιρία πρόκειται για ένα διαφορετικό προϊόν καθώς είναι πιο κομψό, με στρογγυλεμένες γωνίες λιγότερο στιλιζαρισμένο. Δυστυχώς για τον πρωτοπόρο Rob Law το δικαστήριο δικαίωσε την αντίπαλη εταιρεία υποστηρίζοντας πως ο σχεδιασμός του αντίπαλου προϊόντος όντως διαφέρει κάνοντας τον πρώτο δημιουργό να ρίξει τις τιμές στην ευρωπαϊκή αγορά απαντώντας στο ανταγωνιστικό χτύπημα.

Πάντως το καινοτόμο προϊόν που πολλοί ονομάζουν «ροντέο» τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο καινοτομίας.










Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *