επικαιρότητα

Κι όμως: Αυτός ο άνδρας, με μια απλή ιδέα έγινε ζάμπλουτος! [ΦΩΤΟ]

Διαβάστε την απίστευτη ιδέα του Rob Law, από την Αγγλία, η οποία του επιφέρει κέρδη ύψους 7 εκατομμυρίων λιρών το χρόνο!...


Το «Trunki» όπως ονομάζεται το καινοτόμο προϊόν είναι μια βαλίτσα με ρόδες και ιμάντα, που φοριέται σαν τσάντα και προσφέρει απόλαυση στα παιδιά που το χρησιμοποιούν σαν αυτοκινητάκι.

Μέχρι τώρα ο Law έχει πουλήσει 2 εκατομμύρια «Trunki», έχοντας οδηγηθεί μέχρι το δικαστήριο όταν μια οικογένεια κατηγόρησε την εταιρεία ότι ο ιμάντας έσπασε προκαλώντας τραυματισμό. Οπως αποδείχτηκε το περιστατικό συνέβη σε μια διαδήλωση κι έτσι ο Law αποχώρησε από το δικαστήριο πανηγυρικά για να επιστρέψει τέσσερα χρόνια αργότερα διεκδικώντας την κατοχύρωση της πατέντας του.

Βλέποντας την τρομερή επιτυχία του «Trunki», η αντίπαλη εταιρία PMS International Limited εισήγαγε στην αγορά ένα νέο προϊόν, το «Kiddee» οποίο έμοιαζε τρομακτικά με το «Trunki». Οπως ανέφερε η εταιρία πρόκειται για ένα διαφορετικό προϊόν καθώς είναι πιο κομψό, με στρογγυλεμένες γωνίες λιγότερο στιλιζαρισμένο. Δυστυχώς για τον πρωτοπόρο Rob Law το δικαστήριο δικαίωσε την αντίπαλη εταιρεία υποστηρίζοντας πως ο σχεδιασμός του αντίπαλου προϊόντος όντως διαφέρει κάνοντας τον πρώτο δημιουργό να ρίξει τις τιμές στην ευρωπαϊκή αγορά απαντώντας στο ανταγωνιστικό χτύπημα.

Πάντως το καινοτόμο προϊόν που πολλοί ονομάζουν «ροντέο» τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο καινοτομίας.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης