ροή ειδήσεων

Σε τηλεοπτική εκπομπή μετατρέπεται το ΠΑΣΟΚ!

Πλήρες Ρεπορτάζ!

Την απόφαση να ακολουθήσει αντίστροφη πορεία από εκείνη του προέδρου του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Σταυρου Θεοδωράκη... ο οποίος ως γνωστόν μετέτρεψε πριν λίγο καιρό την τηλεοπτική του εκπομπή σε πολιτικό κόμμα, έλαβε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
Προηγήθηκε έκτακτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους με παρουσία όλων των πρωτοκλασσάτων στελεχών της δημοκρατικής παράταξης.
Τα πολύ χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ τον τελευταίο καιρό που δείχνουν ότι το κόμμα βρίσκεται σε κατάσταση διάλυσης μονοπώλησαν φυσικά την συζήτηση καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης και οδήγησαν αναπόφευκτα τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο σε μία ιστορική απόφαση για τον πολιτικό φορέα στον οποίο ηγείται.
Ειδικότερα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρότεινε στα στελέχη της δημοκρατικής παράταξης την άμεση μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚσε εβδομαδιαία κωμική τηλεοπτική εκπομπή μικρής διάρκειας η οποία θα αποτελεί ένα είδος remake της εκπομπής "The Benny Hill Show" που παρουσίαζε ο γνωστός Άγγλος Κωμικός Μπένι Χιλ την δεκαετία του 70 . Με την πρόταση αυτή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ συμφώνησαν όλα τα πολιτικά στελέχη του κόμματος. Η επιλογή αυτή του Ευάγγελου Βενιζέλου δεν ήτανε τυχαία όπως εξήγησε και στα στελέχη του αφού ο Μπένι Χιλ μοιάζει πάρα πολύ εμφανισιακά με αυτόν σε σημείο που να αποτελεί σχεδόν σωσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ!

Δείτε και μόνοι σας πόσο απίστευτα μοιάζουν:

Η νέα αυτή τηλεοπτική εκπομπή θα έχει τον τίτλο The Benny Zell Show και για τις ανάγκες των γυρισμάτων θα χρησιμοποιούνται ως τηλεοπτικά studio τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ με την προσθήκη σε αυτά του κατάλληλου εξοπλισμού. Για την προβολή της τηλεοπτικής εκπομπής έντονο ενδιαφέρον έχει ήδη εκδηλώσει το MEGA ενώ βασικός χορηγός του τηλεοπτικού σατιρικού show θα είναι η Siemens.
Στην σατιρική αυτή εκπομπή στην οποία θα παρουσιάζονται τα πεπραγμένα των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ θα συμμετέχουνε τόσο πολιτικά στελέχη του κόμματος όσο και δημοσιογράφοι που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν την μεγάλη δημοκρατική παράταξη στις δύσκολες στιγμές της, όπως η Κάτια Μακρή και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Κεντρικό πρόσωπο της εκπομπής θα είναι φυσικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Η συνέχεια επί της οθόνης!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *